Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Re: Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)

Post autor: oKulTywowany »

Białas z 2k13 by zajebał w łeb sobie i solarowi za wydawanie tego pop one hit wondera
szkoda benz dealera
This page is no longer available.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Dziennikarze Sajko i glamrapu piszą na socjalach , że ta płyta to największe g.o jakie słyszeli w ostatnich latach w meju :joint:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Beef z Deysem wygląda niezwykle zabawnie z perspektywy czasu
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
RIVALDO111
Zbanowany

No szczególnie jak się patrzy na Walczula z teledysku ,,Janusz Walczuk " , Mate z ,, Hanna Montana" i Kinnego z ,,Rozmazanej kreski" :rotfl:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Ja pierdole jakim polski rap jest obecnie najgorszym gównem to głowa mała
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

co tam hejterzy, pociekla lezka?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

czy kolega z forum, który pisał, że to david bowie, tylko że rapowy, podtrzymuje zdanie?
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Jak ktoś przesłucha to proszę o recenzję @ART @SiNi
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
RIVALDO111
Zbanowany

Ostatni teledysk , poraz setny nie wróżę hitu. Falstart roku.

https://m.youtube.com/watch?v=c6OFzXW57Gk
boruzzz

Post autor: boruzzz »

co za ultra gowno to nie mam pojecia.
watpie, ze istnieja na swiecie ludzie, ktorzy sluchaja tego na powaznie, bo z tego co widze to jedyne osoby jarajace sie tym typem to 16 letnie uzytkowniczki tiktoka, ktore spuszczaja sie wylacznie tylko nad jego wygladem
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ale to nie temat o kendricku
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

tak się zastanawiam, czy to już nie czas warnować za takie ewidentne bóle dupy? w ilu tematach jeszcze będziemy musieli słuchać tego pierdolenia? ja chce sb wejść i poczytać o danym artyście i jego twórczości, również hejty oczywiście i brzydkie słowa wiadomo, ale gówno mnie obchodzą te wylewy frustracji, że rap upadł bla bla bla, ilu jest takich userów, którzy niczego nie chcą wnieść do tematu i założę się, że nawet nie słuchają, bo zawsze pierdolą to samo

kinniego jeszcze nie sprawdzałem, ale te bóle dupy mocno zaniżają poziom forum, a co za tym idzie polskiego hiphopu, a na to mojej zgody nie będzie, bo za bardzo kocham rap
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

To w końcu chcesz czytać hejty czy nie? Czy trzeba zjeść gówno w całości, by uznać, że jest niedobre? Czy dopuszczamy do postowania tylko tych, którzy wylegitymują się przesłuchaniem całej dyskografii danego wykonawcy?

Skoro tak kochasz rap to powinieneś rozumieć wkurw ludzi nad typem, którego zadaniem jest chyba skundlenie tej muzyki do jakichś chwytliwych tik-tokowych virali. To też nie jest byle jaki random nad którym ludzie bezpodstawnie wieszają psy tylko jest pchany na gwiazdę przez "największy" label hiphopowy w Polsce. Temu gościowi dali Benz dealera, uruchomili całą machinę promocyjną, stworzyli mu alter ego, a jedyne co może ten człowiek z siebie wysrać w zamian to "wypierdalaj chamie jebany".

Do spodu z industry plantem
Awatar użytkownika
aleksy

nwm ziomek, myślę, że odpowiedziałem na twoje pytania już w powyższym poście, nie wygłupiaj się z tym słuchaniem dyskografii, bo niggdzie tak nie pisałem
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

OmarStooleyman pisze: 13 maja 2022, 16:06 To w końcu chcesz czytać hejty czy nie? Czy trzeba zjeść gówno w całości, by uznać, że jest niedobre? Czy dopuszczamy do postowania tylko tych, którzy wylegitymują się przesłuchaniem całej dyskografii danego wykonawcy?

Skoro tak kochasz rap to powinieneś rozumieć wkurw ludzi nad typem, którego zadaniem jest chyba skundlenie tej muzyki do jakichś chwytliwych tik-tokowych virali. To też nie jest byle jaki random nad którym ludzie bezpodstawnie wieszają psy tylko jest pchany na gwiazdę przez "największy" label hiphopowy w Polsce. Temu gościowi dali Benz dealera, uruchomili całą machinę promocyjną, stworzyli mu alter ego, a jedyne co może ten człowiek z siebie wysrać w zamian to "wypierdalaj chamie jebany".
Rigcz

Wytykający bóldupizm userzy mogliby wreszcie zrozumieć, że tu nie chodzi o to jak on wygląda, ani o to czy on jest niuskulowy czy truskulowy - truskulowe numery też mogą być chujowe i wtórne
Po prostu muzyka jest słaba, a to WCHJ to już totalny ściek - nie wiem jak w SB mogli to puścić na płytę
Jak się image połączy ze słabą muzyką to faktycznie cringe jest jeszcze większy, ale muzyka jest na pierwszym miejscu xD
Awatar użytkownika
aleksy

no i propsy, takie hejty mogę czytać

cieszę się, że dałem radę pchnąć to trochę do przodu

e: bd obserwował poziom tematu jc
Awatar użytkownika
Buchol

Post autor: Buchol »

Kinny Zimmer w Jazda pisze:Mordo, trzeba żyć nawet jeśli nie masz nic
Kinny Zimmer w WCHJ pisze:Nagle mnie zaczepił jakiś jebany cham
Pyta się, czy mam mu pożyczyć hajs
Ostatnio rzucił pracę, bo nie miał czasu chlać
Wypierdalaj chamie jebany, wypierdalaj chamie jebany
Seems legit.
Sotnikov pisze: 13 maja 2022, 14:20 czy kolega z forum, który pisał, że to david bowie, tylko że rapowy, podtrzymuje zdanie?
Nie wiem kto to wtedy napisał, ale Kinny to Bayer Full. Tylko, że rapowy.
albertoloko
Zbanowany

Post autor: albertoloko »

Białas i Solar za promowanie takich gości dawniej zostaliby zrównani z błotem.
Dzisiaj każdy boi się odezwać bo biznes zawładnął rapem.
Kafar dziękujemy reprezentant prymitywnego nurtu ale ostatnie podrygi hip hopu walczyły o swoje.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Nikt się tego nie spodziewał, ale Letnisko uzyskało status złotej płyty.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Czasy się zmieniły, a z nimi też potencjalny słuchasz polskiego rapu, dlatego Kinny Zimmer odnosi sukcesy(?). Ja po za płytami Sentino, to od kilku lat żadnej innej z pl rapu nie przesłuchałem w całości, bo to po prostu nie jest już muzyka dla mnie i tyle. Dodatkowo ta muzyka z wiekiem stała się po prostu nudna, bo ile można słuchać tego pierdolenia czego to raperek nie ma albo czego to nie robi/zrobi i innych farmazonów/bajeczek. :rotfl: PL rap obecnie, to tylko dla beki sprawdzany i tyle.
ODPOWIEDZ