Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)
- oKulTywowany
Re: Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)
Białas z 2k13 by zajebał w łeb sobie i solarowi za wydawanie tego pop one hit wondera
szkoda benz dealera
szkoda benz dealera
This page is no longer available.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dziennikarze Sajko i glamrapu piszą na socjalach , że ta płyta to największe g.o jakie słyszeli w ostatnich latach w meju 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Beef z Deysem wygląda niezwykle zabawnie z perspektywy czasu
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No szczególnie jak się patrzy na Walczula z teledysku ,,Janusz Walczuk " , Mate z ,, Hanna Montana" i Kinnego z ,,Rozmazanej kreski" 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Ja pierdole jakim polski rap jest obecnie najgorszym gównem to głowa mała
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
czy kolega z forum, który pisał, że to david bowie, tylko że rapowy, podtrzymuje zdanie?
Jak ktoś przesłucha to proszę o recenzję @ART @SiNi
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ostatni teledysk , poraz setny nie wróżę hitu. Falstart roku.
https://m.youtube.com/watch?v=c6OFzXW57Gk
https://m.youtube.com/watch?v=c6OFzXW57Gk
co za ultra gowno to nie mam pojecia.
watpie, ze istnieja na swiecie ludzie, ktorzy sluchaja tego na powaznie, bo z tego co widze to jedyne osoby jarajace sie tym typem to 16 letnie uzytkowniczki tiktoka, ktore spuszczaja sie wylacznie tylko nad jego wygladem
watpie, ze istnieja na swiecie ludzie, ktorzy sluchaja tego na powaznie, bo z tego co widze to jedyne osoby jarajace sie tym typem to 16 letnie uzytkowniczki tiktoka, ktore spuszczaja sie wylacznie tylko nad jego wygladem
tak się zastanawiam, czy to już nie czas warnować za takie ewidentne bóle dupy? w ilu tematach jeszcze będziemy musieli słuchać tego pierdolenia? ja chce sb wejść i poczytać o danym artyście i jego twórczości, również hejty oczywiście i brzydkie słowa wiadomo, ale gówno mnie obchodzą te wylewy frustracji, że rap upadł bla bla bla, ilu jest takich userów, którzy niczego nie chcą wnieść do tematu i założę się, że nawet nie słuchają, bo zawsze pierdolą to samo
kinniego jeszcze nie sprawdzałem, ale te bóle dupy mocno zaniżają poziom forum, a co za tym idzie polskiego hiphopu, a na to mojej zgody nie będzie, bo za bardzo kocham rap
kinniego jeszcze nie sprawdzałem, ale te bóle dupy mocno zaniżają poziom forum, a co za tym idzie polskiego hiphopu, a na to mojej zgody nie będzie, bo za bardzo kocham rap
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- OmarStooleyman
To w końcu chcesz czytać hejty czy nie? Czy trzeba zjeść gówno w całości, by uznać, że jest niedobre? Czy dopuszczamy do postowania tylko tych, którzy wylegitymują się przesłuchaniem całej dyskografii danego wykonawcy?
Skoro tak kochasz rap to powinieneś rozumieć wkurw ludzi nad typem, którego zadaniem jest chyba skundlenie tej muzyki do jakichś chwytliwych tik-tokowych virali. To też nie jest byle jaki random nad którym ludzie bezpodstawnie wieszają psy tylko jest pchany na gwiazdę przez "największy" label hiphopowy w Polsce. Temu gościowi dali Benz dealera, uruchomili całą machinę promocyjną, stworzyli mu alter ego, a jedyne co może ten człowiek z siebie wysrać w zamian to "wypierdalaj chamie jebany".
Do spodu z industry plantem
Skoro tak kochasz rap to powinieneś rozumieć wkurw ludzi nad typem, którego zadaniem jest chyba skundlenie tej muzyki do jakichś chwytliwych tik-tokowych virali. To też nie jest byle jaki random nad którym ludzie bezpodstawnie wieszają psy tylko jest pchany na gwiazdę przez "największy" label hiphopowy w Polsce. Temu gościowi dali Benz dealera, uruchomili całą machinę promocyjną, stworzyli mu alter ego, a jedyne co może ten człowiek z siebie wysrać w zamian to "wypierdalaj chamie jebany".
Do spodu z industry plantem
nwm ziomek, myślę, że odpowiedziałem na twoje pytania już w powyższym poście, nie wygłupiaj się z tym słuchaniem dyskografii, bo niggdzie tak nie pisałem
RigczOmarStooleyman pisze: ↑13 maja 2022, 16:06 To w końcu chcesz czytać hejty czy nie? Czy trzeba zjeść gówno w całości, by uznać, że jest niedobre? Czy dopuszczamy do postowania tylko tych, którzy wylegitymują się przesłuchaniem całej dyskografii danego wykonawcy?
Wytykający bóldupizm userzy mogliby wreszcie zrozumieć, że tu nie chodzi o to jak on wygląda, ani o to czy on jest niuskulowy czy truskulowy - truskulowe numery też mogą być chujowe i wtórne
Po prostu muzyka jest słaba, a to WCHJ to już totalny ściek - nie wiem jak w SB mogli to puścić na płytę
Jak się image połączy ze słabą muzyką to faktycznie cringe jest jeszcze większy, ale muzyka jest na pierwszym miejscu xD
no i propsy, takie hejty mogę czytać
cieszę się, że dałem radę pchnąć to trochę do przodu
e: bd obserwował poziom tematu jc
cieszę się, że dałem radę pchnąć to trochę do przodu
e: bd obserwował poziom tematu jc
Kinny Zimmer w Jazda pisze:Mordo, trzeba żyć nawet jeśli nie masz nic
Seems legit.Kinny Zimmer w WCHJ pisze:Nagle mnie zaczepił jakiś jebany cham
Pyta się, czy mam mu pożyczyć hajs
Ostatnio rzucił pracę, bo nie miał czasu chlać
Wypierdalaj chamie jebany, wypierdalaj chamie jebany
Nie wiem kto to wtedy napisał, ale Kinny to Bayer Full. Tylko, że rapowy.
-
albertoloko
- Zbanowany
Białas i Solar za promowanie takich gości dawniej zostaliby zrównani z błotem.
Dzisiaj każdy boi się odezwać bo biznes zawładnął rapem.
Kafar dziękujemy reprezentant prymitywnego nurtu ale ostatnie podrygi hip hopu walczyły o swoje.
Dzisiaj każdy boi się odezwać bo biznes zawładnął rapem.
Kafar dziękujemy reprezentant prymitywnego nurtu ale ostatnie podrygi hip hopu walczyły o swoje.
Nikt się tego nie spodziewał, ale Letnisko uzyskało status złotej płyty.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Czasy się zmieniły, a z nimi też potencjalny słuchasz polskiego rapu, dlatego Kinny Zimmer odnosi sukcesy(?). Ja po za płytami Sentino, to od kilku lat żadnej innej z pl rapu nie przesłuchałem w całości, bo to po prostu nie jest już muzyka dla mnie i tyle. Dodatkowo ta muzyka z wiekiem stała się po prostu nudna, bo ile można słuchać tego pierdolenia czego to raperek nie ma albo czego to nie robi/zrobi i innych farmazonów/bajeczek.
PL rap obecnie, to tylko dla beki sprawdzany i tyle.