[komentarze] ŚLIZGERY 2021 (zhh)
Re: [komentarze] ŚLIZGERY 2021 (zhh)
wazne ze ten przejebanie przeceniony album little simz raczej sie do top 10 nie zalapie, tak samo nowe injury reserve
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Dobra jednak Kanye, sprawdziłem na szybko 
No i dobrze
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 18:00 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest tak dobry rok że wygrała najsłabsza płyta z dysko Ye.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Pan maruda proszony o nie psucie dobrej zabawy. Oczywiście nie zgodzę się z Tobą, ale nawet jeśli założyć że masz rację, to patrząc na dyskografię Westa to wcale nie jest obelga.
Oczywiście że się nie zgodzisz tyle tylko że to nie miała być obelga. To jest fakt.
Zabrzmiało jakbyś uważał, że rok był slaby bo wygrała najsłabsza płyta Westa.
Fakt, że to najsłabsza płyta westa? 
Zabrzmiało jakby to był dobry rok bo wygrała najsłabsza płyta Westa.
Myślę, że najsłabsza czy najlepsza to nie ma do końca znaczenia w kontekście bycia dobrym rokiem w muzyce. Chociaż w sumie West nie ma słabej płyty w dyskografii więc obecność jego albumu w danym roku podnosi całościowo jakość muzyki, więc w sumie ma znaczenie nie to czy płyta Westa jest jego najlepszą/najsłabszą tylko czy w ogóle jakakolwiek się pojawiła.
A faktem na pewno nie jest, że Donda to najsłabsza jego płyta.
A faktem na pewno nie jest, że Donda to najsłabsza jego płyta.
jik najslabsza zdecydowanie
Po za tym wyszło więcej niż w paru poprzednich latach bardzo dobrych płyt w rapie w 2021, w różnych jego podgatunkach, moim zdaniem i nie tylko moim spoglądając na posty kolegów. Tylko kolega @jogi jakoś średnio ukontentowany
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Jeszcze bym dodał ye i 808 (oczywiście wszystkie 3 co najmniej bardzo dobre)
- KillerCroc
Mi się JIK bardziej podoba niż Ye a o Dondzie nie mogę powiedzieć, że to jego najsłabsza płyta ale powiedziałbym, że to jest najbardziej przekombinowana płyta. Gdyby ją potraktować jako bootleg do stworzenia własnej wersji albumu który trwałby połowę z tego to by faktycznie mogła walczyć o podium jego najlepszych płyt ale tak nie jest i ja traktuje albumu jako całościowy projekt a w nim jest za dużo chaosu i za mało składu. Tak bardzo mi się podobały formaty 25-35 minutowych albumów od Kanyego, że te 2 godziny muzyki na Dondzie po prostu mnie przytłaczają i uważam to za naprawdę dużą wadę tej płyty, w zasadzie największą.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Jesus is King mimo że jest w dużej mierze okrojona wersja yandhi przy czym jest trochę jakby bootlegiem bootlega to jest kozackie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Cieszę się że cię rozbawiłem 
Cieszę się że się cieszysz.
2021 soldiny, ale nie taki zajebisty jak miał być
zabrakło kilku rzeczy które miały wyjść, a wyjdą pewnie w tym roku - czyli Gibbs, Kendrick, Rocky, Push, Travis i Danny Brown
natomiast wyszło dość sporo "średniaków" przy których miałem ochotę się zatrzymać na więcej niż jeden odsłuch
i poznałem też kilku mniej znanych typków którzy mnie zainteresowali i których ruchy na pewno będę śledził
"oficjalne" wyniki wrzucę jutro albo w piątek
zabrakło kilku rzeczy które miały wyjść, a wyjdą pewnie w tym roku - czyli Gibbs, Kendrick, Rocky, Push, Travis i Danny Brown
natomiast wyszło dość sporo "średniaków" przy których miałem ochotę się zatrzymać na więcej niż jeden odsłuch
i poznałem też kilku mniej znanych typków którzy mnie zainteresowali i których ruchy na pewno będę śledził
"oficjalne" wyniki wrzucę jutro albo w piątek
Kendrick to nie wiem czy nie będzie niestety przehajp, ostatnia płyta bardzo średnia, a minęło od niej ponad 4 lata. Oby wrócił w glorii