Kontynuowanie tego wątku w sposób niecywilizowany - czy to marnie prowokując, czy obrażając, będzie usuwane albo warnowane i mówię tutaj do obu frakcji. Pamiętajcie, że olewka to najlepsza riposta i czasem lepiej nie odpowiadać niż obrzucać się gównem. A jak macie to robić, to idźcie sobie do offtopu i niech to będzie problem Motywa i Jarekka, a nie mój.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Też cię lubię.
Dla ciebie też linijkę mam wymyśloną, wszystko w swoim czasie
Ten ostatni utwór 2rzyna wyjaśnił jak dla mnie najbardziej kwestie w sprawie afery pt "pw do mamy admina".
Znowu typ na forumku rapowym wyjasnia w dissach na trackach temat a tu leca oswiadczenia..... powtorze Kuba nagraj odpowiedz bo to jest wlasnie hibhob
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
benqacz pisze: ↑10 cze 2021, 19:47
Phobos mówi że ban był o 6 rano, beka
temat zamknąłeś dopieo jak od Jose props wleciał
xd no tak było, wpisywałem się nawet do wątku "dlaczego nie śpisz", chciałem do 2rzyna napisać na privie coś w stylu "XDDDDDDDD" a tu user nie istnieje, mogę zeznać te słowa na radzie gitów
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.