Sarius - Antihype 2 (2021)
Re: Sarius - Antihype 2 (2021)
29 Lutego, Joseph Conrad i Dźwięki Klasyki. Na resztę szkoda czasu.
Z ostatnich trzech płyt starczyłoby materiału na dobrą epkę i to tyle
Z ostatnich trzech płyt starczyłoby materiału na dobrą epkę i to tyle
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Imo jest spoko, jest różnorodnie, bo i śpiewa i rapuje i bity są drillowe, a obok szanty albo refren z dziećmi więc fajny taki miks wyszedł. Najbardziej mnie zawiedli tutaj goście, sporo ich a chyba jedynie Kasta się spoko wpasował, reszta raperów takie typowe dla siebie rzeczy dała, że niczym się nie wyróżnili, ewentualnie jeszcze props dla Mery i to mimo że niezbyt ją lubię.
Ale najbardziej jednak siadają mi te solowe czyli 29 lutego, Jutrzenka, Joseph Conrad czy Twój stary to Sarius.
Generalnie Antiyhype > Antihype 2, przynajmniej na razie i choć dwójka nie jest wybitna, to Sarius nigdy nie daje lipy więc jak ktoś go lubi to powinno się Wam podobać. Chociaż wiadomo, że wielu go nie lubi, ale chyba za różne krzywe akcje a nie skill muzyczny.
Ale najbardziej jednak siadają mi te solowe czyli 29 lutego, Jutrzenka, Joseph Conrad czy Twój stary to Sarius.
Generalnie Antiyhype > Antihype 2, przynajmniej na razie i choć dwójka nie jest wybitna, to Sarius nigdy nie daje lipy więc jak ktoś go lubi to powinno się Wam podobać. Chociaż wiadomo, że wielu go nie lubi, ale chyba za różne krzywe akcje a nie skill muzyczny.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
o kurwa to niezly albumpotter pisze:Imo jest spoko, jest różnorodnie, bo i śpiewa i rapuje i bity są drillowe, a obok szanty albo refren z dziećmi więc fajny taki miks wyszedł. Najbardziej mnie zawiedli tutaj goście, sporo ich a chyba jedynie Kasta się spoko wpasował...
Niby różnorodnie ale mnie wynudził ten album konkretnie
Który to ten numer szantowy? Bo nie chce mi się tego całego chujostwa sprawdzać, a to w sumie zaciekawiło
Joseph Conrad
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Jednak też chujnia, ale dzięki
- Bryx Fenrir
Świetny refren, bardzo dobre zwrotki Sariusa, no iTPS lecący na tym fajnym bicie próbując przyśpieszać co zdecydowanie było najsłabszym punktem tego kawałka.
- Lilly
- Zbanowany
Totalnie nie mogę słuchać tego bezpłciowego rapera. Nie wiem czy to przez idiotyczne akcje z przeszłości, które trochę mi zniekształcają obraz jego osoby, czy też faktycznie gość przeszedł drogę od nowej nadziei truskulu do nudnego tryharda. 
Spoiler
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
najlepszy raper z mlodych
-
encrenoire
nie ma dramatu, ale wszystko co zle jest duzo lepsze, no ale ciesze sie ze w koncu sprawdzilem. lubie go, chociaz miewa te infantylne, licealne zwroty tez; z drugiej strony, to tylko rrraaap