Janusz Walczuk - Janusz Walczuk (2021)
- yungXpaproch
Re: Janusz Walczuk - Janusz Walczuk (2021)
i wiadomo, jak sie nie podoba to zrob lepiej 
Tak sobie sprawdzałem ostatnio tą "rapową" scenę i tyle jest teraz takich raperów, że wstyd mi że słucham rapu jeszcze. Janusz Walczuk i można wymieniać bez końca. Ostatnio ograniczyłem się do nowości od: Sentina, Aviego i Kękę (albumem "Siara* mnie przekonał ponownie do siebie.).
Janusz jest tragiczny, ma warunki, ma potencjał, ale jest tak chujowy i nudny, że nie wiem. W ogóle ostatnie czasy SBM niskie loty rapowo, marketingowo fajnie tylko.
A co ma do tego co mi się podoba, a co nie to akurat moja sprawa. Dobrze, że się chociaż przyznałeś, że masz z tym kompleks, mam wrażenie , że poprzedni użytkownik, którego zacytowałem przy rozkwicie wielu karier ma również z tym duży problem co akurat mnie dziwi i jednocześnie bawi, więc masz rację rozmowa bezcelowa, na szczęście żaden z was i również ja nie ma wpływu na to czego ludzie będą słuchać i aprobować, a czego nie, żegnam eot.
tymczasem na post o walczaku jako byciu rapowym szajsem i posiadaniu niestety większej ilości wyświetleń
no ale tak jak napisałeś kiedyś e-kolego - hipokryzja to standard tego forum
inb4 tak uwziąłem się na ciebie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@Jaayu Dementuję ja akurat czekam na coś ciekawego od Pento, może mu się w końcu uda nagrać naprawdę porządną płytę,kibicuję. I mylisz się, średnio mnie to rusza co ktoś napisze o Walczuku,jego sprawa, a zainteresował mnie tylko fakt ,iż gość który ginie gdzieś w czeluściach internetowych ze słabymi wyświetleniami tak bardzo je neguję u innych - chyba fajnie,iż chłopak spełnia swoje marzenia, a to ,ze komuś się podoba lub nie to indywidualna kwestia. Nie odebrałem tego jakbyś się uwziął, a jak nawet to nie przeszkadza mi to.
Props bortwick za wykreowanie spiętej wersji daveyo
Ale to musi być siara zadawać się z dziewczyna, która wystąpiła w klipie Janusza walczuka. To już chyba lepiej dawać dupy za pieniądze
Ale to musi być siara zadawać się z dziewczyna, która wystąpiła w klipie Janusza walczuka. To już chyba lepiej dawać dupy za pieniądze
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czy tylko mnie wkurzają te jego miny. Chyba najbardziej wk...acy raper w mainstream.
Szkoda że Solar i Białas na siłę go wypromowali.
Choć blisko niego Mata i Zimmer.
Tylko Fukaj wydaje się przy nich normalny.
Dodano po 10 minutach 29 sekundach:
Niestety nie zostanie wypluty właśnie
bo w SBM jest ziomkiem Solara i Białasa. Będzie tu już grzał dobrze tyłek na lata , na insta tez już ma 200 k.
Szkoda że Solar i Białas na siłę go wypromowali.
Choć blisko niego Mata i Zimmer.
Tylko Fukaj wydaje się przy nich normalny.
Dodano po 10 minutach 29 sekundach:
Niestety nie zostanie wypluty właśnie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
wkurwiajacy fest zgadzam sie, ale reszta wypowiedzi taki farmazon ze chuj
Ma zjebana manierę ale popatrzyłem sobie na te vlogi z nagrywania płyty i zmieniłem co do niego zdanie. Sympatyczny typ z pozytywnym przekazem. Jeśli gość z takimi warunkami (zajebisty moment jak zakłada okulary denka, kto ma duża wadę wzroku to wie jak to życie utrudnia) i się przebił, robi to co kocha i jeszcze mu za to płaca. To tylko się trzeba cieszyć.
W kwestii długości trwania kariery to zgadzam się 2 sezony i przepadnie. Jednak ma fachw ręku związany z realizacja wiec stabilna pozycje w branży ma raczej zapewniona na lata.
W kwestii długości trwania kariery to zgadzam się 2 sezony i przepadnie. Jednak ma fachw ręku związany z realizacja wiec stabilna pozycje w branży ma raczej zapewniona na lata.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
I znów czytam że zostanie wypluty. Cholera jak on zostanie wypluty jak on w SBM siedzi. Drugiego Moliego który był mega ciapa marketingowa ciężko będzie znaleźć.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- benzoabuser
- Zbanowany
Janusz Pralczuk fan tanich proszków
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- oKulTywowany
Walczuk nie zostanie wypluty bo jest praktycznie w NoBOCOTo od początku istnienia za realizatorką i ogarnianiem ruchów studyjnych nim matczaki leosie mieli prawo bytu
This page is no longer available.