Ekipa - SEZON 3 (2021)
Re: Ekipa Friza - SEZON 3 (czerwiec 2021) [Zapowiedź]
Tekst jest wśród dziesięciu najczęściej sprawdzanych piosenek na geniusie

Teledysk został obejrzany w ciągu pierwszej doby 3,7 mln razy, więc ustanowili rekord na polskim youtube.

Teledysk został obejrzany w ciągu pierwszej doby 3,7 mln razy, więc ustanowili rekord na polskim youtube.
chcielibyście mieć hajs i fejm minimajka, ale byc karłem? ja chyba nie, ale wydaje się ucziwy trejd
Spodziewałem się gówna, a po przesłuchaniu jestem w szoku
Marcysia to rozjebała
Klip robi robotę, choreografia to typowy viral pod tiktoka, yt, instagrama co przełoży się na dużą liczbę wyświetleń tego klipu.
- Moltisanti
Świadomość że mając tyle fejmu i hajsu nie da się zdobyć jakiejś kozackiej dupeczki musi być tak frustrujaca, że aż sobie nie wyobrażam. Wolałbym już być mini majkiem bez fejmu.
ja myslę, że on sobie puka dobre sukwy tak o, ale na stałe to rzeczywiście raczej nie
czy bedac laska polasilibyscie sie na okazje typu zwal konia karlowi i moze ci frizoluszek wyboostuje instagrama/zalozy kanal yt?
Co to za jebane disko polo.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- krakowski łotr
Pisząc nieironicznie to niezły bengerek XD a wejście tej wydziaranej panny 
przyznam się że nie mam pojęcia kim jest friz, nie znam nikogo z jego ekipy (jeden typek trochę przypomina mi jedynie postać z gry o tron) ale po rosnącej liczbie postów w tym temacie stwierdziłem że przesłucham utwór pod którym szanowani przeze mnie użytkownicy składają bowdowny i powiem wam, że żałuję. bardzo kurwa żałuje bo mi się nie podobało, nie podobało mi się do tego stopnia, że w 2 minucie już sprawdzałem ile to jeszcze potrwa (ciekawiło mnie jak karzełek zaśpiewa i wytrwałem do końca - też błąd). ale ogólnie to to kara za moją głupotę bo przecież widziałem, że dla jaga to płyta roku więc mogłem sobie zwyczajnie odpuścić.
ktoś może mi wyjaśnić skąd propsy dla tej piosenki? czy wynikają one z waszych niskich oczekiwań względem tej całej ekipy? czy któryś z was będzie na tyle uprzejmy żeby napisać mi kim jest friz, z czego słynie oraz jaki jest jego target i czy wraz ze swoją ekipą tworzą coś wartościowego? chciałbym wiedzieć w razie gdyby mój syn zaczął jutro w aucie podśpiewywać ten refren jak go będę wiózł do szkoły
dziękuję i pozdrawiam
ktoś może mi wyjaśnić skąd propsy dla tej piosenki? czy wynikają one z waszych niskich oczekiwań względem tej całej ekipy? czy któryś z was będzie na tyle uprzejmy żeby napisać mi kim jest friz, z czego słynie oraz jaki jest jego target i czy wraz ze swoją ekipą tworzą coś wartościowego? chciałbym wiedzieć w razie gdyby mój syn zaczął jutro w aucie podśpiewywać ten refren jak go będę wiózł do szkoły
dziękuję i pozdrawiam
-
MalinowyJogurt
Też nie znam nikogo z tej całej wesołej gromady z klipu, puściłem dla beki, bo myślałem, że to masowe prowo, no ale nóżka chodzi
Niech sobie robią hajs, nie ma co być zawistnym, nie jest to rodzaj rapu, którego słuchałbym codziennie, ale niech dzieciaki mają jakieś swoje młodzieńcze bengery do pierwszych życiowych melanży, akurat ładnie im to latem siądzie. Zdecydowanie lepiej jak będą słuchać tego niż Popka z Gangiem Albanii jak kilka lat temu.
Niech sobie robią hajs, nie ma co być zawistnym, nie jest to rodzaj rapu, którego słuchałbym codziennie, ale niech dzieciaki mają jakieś swoje młodzieńcze bengery do pierwszych życiowych melanży, akurat ładnie im to latem siądzie. Zdecydowanie lepiej jak będą słuchać tego niż Popka z Gangiem Albanii jak kilka lat temu.
Minimajk wydaje się dobra morda, chłop angażował się w organizacje i walczył na galach charytatywnych na rzecz domu dziecka, w którym się wychował, nie znam za bardzo, ale wyobrażam sobie, że musiał trochę przejść.
Kawałka nie dosłuchałem do końca, ale on chyba nie jest po to, żeby się podobać
Kawałka nie dosłuchałem do końca, ale on chyba nie jest po to, żeby się podobać
- retriakaretrox
Ja tam zawsze propsuje takie życiowe progresy, jak w przypadku Mini Majka, gość z niczego stał się milionerem, karłem kurwa milionerem.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Mały Michał normalnie z dupeczką się wozi.
Wiesz, że kocham moich ludzi, nasze kroki nasze ruchy
Nasze domy, nasze fury, nasze ciuchy, nasze bluzy (ej)
Nasze domy, nasze fury, nasze ciuchy, nasze bluzy (ej)
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nie chodzi o to, ze to jakas zajebista piosenka, tylko o to ze zabson, tymek, qry czy inni dzisiaj znani raperzy robią rzeczy brzmiące prawie identycznie, z prawie identycznym tekstem, znając życie tegoroczny possecut młodych wilków będzie brzmiał gorzej niż to, a niektórzy nadal zachowują się jakby była jakaś ogromna różnica poziomów. warga czy gimper nagrywali coś co bardzo odbiegało od poziomu nawet najgorszego rapu w polsce, a tutaj dostajemy typowy rap 2021
Ale on nie stał się milionerem, pomimo bycia karlem, a dlatego, ze jest karlem.retriakaretrox pisze: ↑10 mar 2021, 9:51 Ja tam zawsze propsuje takie życiowe progresy, jak w przypadku Mini Majka, gość z niczego stał się milionerem, karłem kurwa milionerem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
tyle, że Warga sam sobie pisał tekst, a Gimper robił płytę pod kuratelą DJ Remo i w studiu nagraniowym w którym nagrywa m. in. popularny pilski skład Verba, więc raczej nietrudno było przewidzieć, że wyjdzie coś chujowego
tutaj mamy utwór wyprodukowany przez typa który dzięki raperom ma diamentowe płyty z tekstem napisanym przez/pod opieką rapera i - przede wszystkim - widać że włożono w to sporo pieniędzy by jak najlepiej zamaskować możliwe niedoskonałości - a ludzie i tak są zaskoczeni, że to brzmi jak współczesny rap
tutaj mamy utwór wyprodukowany przez typa który dzięki raperom ma diamentowe płyty z tekstem napisanym przez/pod opieką rapera i - przede wszystkim - widać że włożono w to sporo pieniędzy by jak najlepiej zamaskować możliwe niedoskonałości - a ludzie i tak są zaskoczeni, że to brzmi jak współczesny rap