mój ranking top 3 tryhardów na forum uległ zmianie
najlepsza epka w kraju
- JoeyJoeJoe
Re: najlepsza epka w kraju
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- spianatapiccante
wiadomo, że Najebawszy, zamykam dyskusję
JoeyJoeJoe pisze: ↑21 kwie 2020, 17:57 Teraz to już za późno, ale zdanie samego komisa nie jest tak dużym problemem, zwłaszcza że mam z 4 miesiące żeby się przygotować. Najbardziej mnie boli to, że nie mogę do matury podejść czyli jeśli pójdę na studia to z rocznym opóźnieniem, no ale cóż - będzie sporo czasu by rozpocząć karierę rapera.
Jak nie jest jakąś tajemnicą, że raczej @JoeyJoeJoe nie jest moim ulubionym userem delikatnie mówiąc, to wyciąganie tej prywaty w takiej sytuacji jest po prostu niesmaczne, a przy okazji nie ma większego sensu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- JoeyJoeJoe
utożsamiam się z tym postemLothia pisze: ↑29 sty 2021, 19:45JoeyJoeJoe pisze: ↑21 kwie 2020, 17:57 Teraz to już za późno, ale zdanie samego komisa nie jest tak dużym problemem, zwłaszcza że mam z 4 miesiące żeby się przygotować. Najbardziej mnie boli to, że nie mogę do matury podejść czyli jeśli pójdę na studia to z rocznym opóźnieniem, no ale cóż - będzie sporo czasu by rozpocząć karierę rapera.
pozdro @oldschool
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
podbijam chłopaków, kompleks hiphopu to dowód na niedojrzałość i ignorancję, a nie, jak niektórzy myślą, coś czym powinno się chwalić XD
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Oczywiście, że słuchanie hiphopu to powód do wstydu i zastanowienia się nad swoim życiem - taka epka trwa 25 minut, ile tabliczki mnożenia można w tym czasie przyswoić?
@oldschool Nie powinieneś teraz na demotywatorach robić boomerskich obrazków z wyłożoną boazerią kuchnią i podpisami, że w takiej to aż chciałoby się PRZYCUPNĄĆ na chwilę, by posłuchać radia i obierać jabłka, a dzisiejsze dzieciaki to sobie co najwyżej mogą w sterylnym odpowiedniku poklikać na telefonie? ;/
@oldschool Nie powinieneś teraz na demotywatorach robić boomerskich obrazków z wyłożoną boazerią kuchnią i podpisami, że w takiej to aż chciałoby się PRZYCUPNĄĆ na chwilę, by posłuchać radia i obierać jabłka, a dzisiejsze dzieciaki to sobie co najwyżej mogą w sterylnym odpowiedniku poklikać na telefonie? ;/
- benzoabuser
- Zbanowany
szczerze to dajcie epki tego młodego dzbana w rezerwacje, albo za te gówno od taco i jeszcze tetris z soulpetem tam trzeba dać elo
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 20:10 przez benzoabuser, łącznie zmieniany 1 raz.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Nie wiem, może powinienem.
Ale zdania nie zmieniam, napisałeś jeden post, który uważam, za głupi, a potem poprawiłeś jeszcze głupszym
Ale zdania nie zmieniam, napisałeś jeden post, który uważam, za głupi, a potem poprawiłeś jeszcze głupszym
oddałbym wszystkie wersy dzbana za jeden z trójkąta
dla nich jesteś nikim
- benzoabuser
- Zbanowany
w ogóle dawanie najebawszy gdzie wiadomo, że wygra jest bezsensu
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
kurde to najebawszy trochę meh
pozostaje przy trojkącie w. bo mi najbadziej siada spośród tutaj hahah 
Gdyby na Najebawszy zamiast Dźwięków Stereo i Kawałka o ściemnianiu panien były 2 numery na poziomie reszty to wybrałbym Najebawszy. A tak mój głos leci jednak na Lot022.
szokujący 60%
wzrost w ilości głosów po czerwonym poście, niestety zabrakło momentum i poem już raczej nie wskoczy na podium. mimo wszystko wielka piona dla lothii i reszty dobrych ludzi, którzy dołożyli ciegiełkę do przypomnienia o totalnym upokorzeniu tej zwyrodniałej kreatury. big up
- benzoabuser
- Zbanowany
głos na szprycer to chyba przez to konto, którym kieruje sztuczna inteligencja
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
ja tam lubię słuchać szprycera
i jak? wstydzisz się i zastanawiasz? bo ja mam wyjebane, słucham to słucham, choć ostatnio nie słucham i też jest git
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Nie wstydzę się i nie zastanawiam, bo nie jestem szczególnie refleksyjną mordeczką, a poza tym od dawna prawie w ogóle nie słucham jakiejkolwiek muzyki. Gdy rejestrowałem się na ślizgu 11 lat temu, to myślałem sobie, że być może partycypacja w cyfrowych przepychankach zachęci mnie do trwania w dogorywającej hehe zajawce, ale szybko skapitulowałem w obliczu braku przyjemności wypływającej z wsłuchiwania się w melodyjki. Od tamtego czasu to przesłuchałem sobie niewiele więcej niż Green Grenade'a, Jimsona, luźne utwory Belmondo i Tuzzy oraz kilkanaście różnych, bardziej popularnych songów, które akurat leciały w krakowskich ćpalniach, gdy zajmowałem się tam właśnie deaminacją nadprogramowych katecholamin
Dodano po 3 minutach 45 sekundach:
dla założyciela tematu też wielka piona, nie chcę Ci tutaj już mieszać chujem w srace, ale no, Poem mimo iż z relacji innych userów nie jawił się jako człowiek wielkiej charyzmy, to trochę zbyt niemiło o nim mówisz :'-(
Dodano po 3 minutach 45 sekundach:
dla założyciela tematu też wielka piona, nie chcę Ci tutaj już mieszać chujem w srace, ale no, Poem mimo iż z relacji innych userów nie jawił się jako człowiek wielkiej charyzmy, to trochę zbyt niemiło o nim mówisz :'-(