Quebonafide - TBA (2021) [Zapowiedź]
Re: Quebonafide - TBA (2021)
あなたのためのビッグファイブ
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
- yungXpaproch
fajna akcja byla, dobrze zrobiona, ze nawet watpilem ze to fake. chlop sie pobawil, ludzie sie pobawili i git
chociaz w sumie podejrzanie sie zaczelo robic jak obczailem goscia posta na fb co rozszyfrowal wszystkie opisy i tam rzeczy byly harcerskimi szyframi zaszyfrowane
- przedszkolanek
これらのたわごとの挑発を終了します
A może to jest bait z baita żeby uśpić naszą czujność
Komu by sie chciało odjebać taką robote
Komu by sie chciało odjebać taką robote
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- nihil Novi
W sumie się nabrałem, bo całość jest naprawdę dobrze zrobiona.
Sensei życia
Jeżeli to, że to bait, to prawda, to zatrudniłbym tego typa w marketingu QQ, bo mimo tych oświadczeń dalej trudno mi w to uwierzyć. Za dobrze to rozkminione, by kolesiowi chciało się tracić czas.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Bolo pisze: ↑25 gru 2020, 0:23 przez to bezbectwo nie wpłące ani grosza ani w wośp nie bede naklejał serduszek a kleiłem od lat bo mnie wkurwiacie z takimi bezbecznymi prowami, oby jak najwiecej dzieci umarło przez was chuje. wkurwiłem się, wiedziałem przecież ze nic nie wyjdzie ale liczyłem na lepsze prowo a nie tysieczny raz link do chujowego audio na jutubie.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

To musi być bait z baita bo widać to napracowanko. Ewentualnie twórca robi sobie z tego trampolinę do pracy w marketingu bo nie wydaje mi się że poświęcił by tyle godzin pracy na chwilę internetowego fejmu.
będzie do portfolio 
- afterlight
w takim razie props dla tego chlopa ale gdzies ktos tu pisal albo na jakichs popkilerach ze ten profil obserwuje sfera ebbasta itp jakies lebki i w sumie przez to uwierzylem ze to legit
no ale jezeli serio nie obserwowal to ta osoba co dala tego newsa mnie najbardziej wkrecila
no ale jezeli serio nie obserwowal to ta osoba co dala tego newsa mnie najbardziej wkrecila
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Spoko pozdro dla chłopa, a jak to bait baita czy jakieś tam inne zagnieżdżenia, to spoko też i pozdro dla wszystkich co stoją za tym. Dawaj kłebo tom ekliptyke ok?
Ekipa od ostatniego, drewnianego prowa z Brudnymi mogłaby się wiele od tego ziomka nauczyć.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Z tego co widziałem, to konto subowalo Sferę itd. Jeden debil cos napisze, reszta bezmyślnie podlapie i idiotyzm idzie w świat. Klasyczne dzisiejsze media internetowe.afterlight pisze: ↑29 sty 2021, 3:28 w takim razie props dla tego chlopa ale gdzies ktos tu pisal albo na jakichs popkilerach ze ten profil obserwuje sfera ebbasta itp jakies lebki i w sumie przez to uwierzylem ze to legit
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
dzwoni
do mnie
diler
BENZA
do mnie
diler
BENZA
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Coś sie kręci

Spoiler