Minecraft - [Forumowy serwer]
Moderator: con shonery
Re: Minecraft - [Forumowy serwer]
o ktorej wbijacie, panowie szermierze?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
jestem tuuuuu, zwacha na ruchy rzuce klatwe na tego kto mnie okradnie i bedzie snil o obrazkach z trypofobia do konca zycia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
to musimy sie umowic na gierke @bronek, bo tak samemu bez czaciku ciezko mi sie zabrac do jakiejkolwiek eksploracji swiata 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Kupiłem sobie minecrafta na switcha i nie wiem jak w to grać.
Jestem za stary na takie gry.
Jestem za stary na takie gry.
Tak wiec moze @8na10 bylby chetny, ja tez moge poklikac w wolnych chwilach bo przydaloby sie w koncu zrobic te kaski z zolwii to bedzie latwiej eksplorowac podwodny swiat
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
A co zrobil? 
sabotuje kazda probe zalozenia serwera przez marudzenie lub przez probe przerzucenia chetnych uzytnikow na jakis martwy serwer hostowany na 2 koncu swiata
Doszły mnie słuchy, że Bolo nie chce się złożyć po 7 zł na serwer.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1camzata
też dostałem taki cynk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta