O to, że ten patent jest spoko przez 2 wersy, potem zaczyna irytować, bo zamiast płynąć z treścią, to po każdych dwóch krokach do przodu jest krok do tyłu. Przy pierwszym odsłuchu nawet mi się ten patent dość podobał, ale przestał bardzo szybko.afterlight pisze: ↑30 paź 2020, 15:28 tez poczulem w tym dawnego oskara i dobrze sie slucha zwroty, oryginalny w miare patent z tym nie, wiec o huj wam chodzi>?
Guzior - PLEŚŃ (2020)
- syrop klonowy
Re: Guzior - PLEŚŃ (04.12.2020) [Zapowiedź]
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- yungXpaproch
propsy dla guziora, czekam na plyte, mysle ze dobry chlopak
- Bryx Fenrir
Piękny refrenik, zwrotki trochę słabsze, ale i tak na poziomie jeśli chodzi o Guziora, a co do Oskara to początek zwrotki ładnie siadł, potem trochę gorzej, ale końcówką nadrobił. Nie zjadł Guziora, myślę, że porównywalnie wypadli. Spoko kawalina
GUZIOR - K U S H K O M A
lucyfer - cyfer
dobry rym
dobry rym
co on kurwa jakoś tak seplenić zaczął, już w tamtym numerze to zauważyłem
- FruitOffTheWall
2 zwrotka fajna 1 taka se ten refren not bad ale nie będę do tego wracał ,liczę od niego na coś bardziej luźnego może jak z yllomu ( w co kurwa watpie po tych singlach) bo taki guzior to mi siada kurwa tak se.narazie single z evil>>>>>>>>>>pleśń
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
miał w Łodzi koncert 2018 albo 2019 nie pamietam. W 5 kupił kolega bilety VIP czyli taki mini bekstejdz spotkanie z artysta etc i chciał go poczęstować ziołem Guzior odmowil i powioedzial ze woli ze znajomymi sie spotkac. Wogole mowil ze takie chamskie odzywki ogolnie stosowal mimo ze ktos zaplacil +500% ceny biletu
no ze jest bucem strasznym, to chyba od zawsze wiadomo
na bank lepsze niż pierwszy singiel. favst fajna produkcja
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
I bardzo dobrzeManE pisze: ↑07 lis 2020, 13:38 miał w Łodzi koncert 2018 albo 2019 nie pamietam. W 5 kupił kolega bilety VIP czyli taki mini bekstejdz spotkanie z artysta etc i chciał go poczęstować ziołem Guzior odmowil i powioedzial ze woli ze znajomymi sie spotkac. Wogole mowil ze takie chamskie odzywki ogolnie stosowal mimo ze ktos zaplacil +500% ceny biletu
- chilipvlmer
no nie wiem mnie to nie dziwi pewnie jakbym byl guziorem to bym mial taki sam dystans biorąc pod uwagę że przychodzę do pracy a nie palic gibona z losowym fanem.ManE pisze: ↑07 lis 2020, 13:38 miał w Łodzi koncert 2018 albo 2019 nie pamietam. W 5 kupił kolega bilety VIP czyli taki mini bekstejdz spotkanie z artysta etc i chciał go poczęstować ziołem Guzior odmowil i powioedzial ze woli ze znajomymi sie spotkac. Wogole mowil ze takie chamskie odzywki ogolnie stosowal mimo ze ktos zaplacil +500% ceny biletu
-
kubelekklasik
- przedszkolanek
brzmi jakby guzior skończył się
single z poprzedniego wydawnictwa wypierdalały z butów, mikmik, wifi, płuca zlepione topami, nawet ten uppercut (zapomnijmy o tym ficie)
a tutaj nudno, słabo, bez polotu i co najgorsze bez dobrego pomysłu
single z poprzedniego wydawnictwa wypierdalały z butów, mikmik, wifi, płuca zlepione topami, nawet ten uppercut (zapomnijmy o tym ficie)
a tutaj nudno, słabo, bez polotu i co najgorsze bez dobrego pomysłu
oho, Guzior wchodzi w fazę kozackich klipów i chujowego rapu
-
radioaktywnyodpad
Fajnie znowu posłuchać Guziora ale nie mają te single takiego pierdolnięcia jak przed Evil Things, nie wrócę raczej do tego utworu, prędzej już do fali bo świetny bit i refren
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
A ja nie miałem większych oczekiwań co do tej płyty i zawsze mnie dziwiło, że niektórzy określają ją jako jeden z najbardziej oczekiwanych albumów w tym roku i tak się składa, że ten singiel mi się podoba i to całkiem mocno 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji