w sumie tak dla potomnych se kiedys kurwa skleilem to niech bedzie, mniej pierdolenia niz przekopywanie sie przez ponad 500 numerow chociaz dla tego murzyna akurat warto, bo malo bylo takich i prawdopodobnie malo bedzie takich, ktorzy mieli tak dobre ucho, bo to co go zawsze wyroznialo posrod calej reszty to ta naturalna muzykalnosc (no niby jak kazdy murzyn co se wystykuje rytm co mu wpadnie w rece, ale no nie do konca), ze jak zapierdolil refrenem to byles jak d(-.-)b, pewnie gdyby nie on to french nie bylby dzisiaj w miejsu w ktorym jest, z reszta pucha pokrzyzowala plany zeby sie rozpedzic i wykorzystac moment, no ale legacy jest potezne, jak wyskoczy to tez z pustymi rekoma nie zostanie, jeden ze zdolniejszych murzynow, jak juz sie skuma o co chodzi co jest wavy co nie to sie plynie z maxem a refreny siedza w glowie, w usa byc moze ulubiony raper twojego ulubionego rapera, a tutaj u nas to tak srednio tak srednio bym powiedzial, chociaz chcialbym sie mylic hehe
pare z takich bardziej remarkable rzeczy
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
i lista sie nie konczy, way ahead of time generalnie, free my dude kurwa
ja na Spotify jakiś czas temu zacząłem robić playliste bo jakimś cudem udało im się wrzucić wszystkie (prawie, brakuje tylko 2 części "Coke Wave Era" i kilku pojedyńczych numerów w porównaniu do tego samego zbioru do ściągnięcia) części Library of a Legend, a tam nie wszystkie ale znaczna część numerów się znajduje - chociaż jutube ma w tym względzie przewagę bo dużo numerów ma już wyciętych gości
mam też te pliki na kompie i planuje niedługo powycinać niektóre chujowe featuringi + wyrównać głośność niektórych numerów
dwa zajebiste numery których nie ma na Spotify to na pewno Rosary i Keep Your Head to the Sky
edit
wyszło 160+ numerów i jeszcze dorzucam
edit2
jeszcze taką skróconą wersje zrobiłem gdzie też jeszcze będą dorzucane rzeczy
Max B już ma koncerty rozpisane na najbliższy czas po wyjściu, wierzę że oprócz koncertów wyjdzie też sporo muzyki, na żadnego murzyna nie czekam jak na niego
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv. FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS