Jak się nazywał ten film? [pomoc w znalezieniu tytułu]

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: Jak się nazywał ten film? [pomoc w znalezieniu tytułu]

Post autor: Haczapurjan »

chuj pisze: 09 wrz 2025, 0:06 oglądałem go na owym polsat2 w jakimś bo ja wiem, 2013 może.
"Zza kamery..."?
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Re: Jak się nazywał ten film? [pomoc w znalezieniu tytułu]

Post autor: chuj »

Burak pisze: 09 wrz 2025, 0:08kinomaniak?
przejrzałem pobieznie na YT i to chyba* nie to. to co ja oglądałem to gostek siedział sam w pustym kinie gdzieś na końcu sali, czerwone krzesła z tego co pamiętam. i to co wyróżniało ten program to to, że omawiali jakieś stare filmy typu matrix czy efekt motyla. nie były to żadne hity z tamtych czasów co wychodziły w kinach. ktoś by powiedział, że może oglądałem powtórki starych odcinków ale właśnie case jest taki, że ja pamietam, że odcinków tego programu musiało być chyba mało, bo cały czas zapętlali własnie omawianie tego matrixa, efektu motyla i tam góra 15tu innych filmów. i se jednym okiem to lubiłem obejrzeć do porannej kawki. podejrzewam że po prostu były to powtórki jakiegoś programu który okazał się niewypałem, kinomaniak mi tutaj nie pasuje.

a może to polsat play było? kurde możliwe że polsat play.

*jest jakaś mała możliwość, że to to ale wolałbym nie. no i świadczyłoby to o tym, że mam pamięć gorszą niż przypuszczam :bag: w każdym razie jest to pod pewnymi względami bliskie temu co oglądałem z rana na polsacie do kawusi - ciemne tło, gość gada o filmie w miare spokojnie, jest to wszystko przerywane wstawkami z filmu non stop
Haczapurjan pisze: 09 wrz 2025, 0:15 "Zza kamery..."?
nie wiem, YT milczy na temat tego programu wiec nie moge sie wypowiedzieć.

Dodano po 12 minutach 7 sekundach:
dobra, to najprawdopodobniej zza kamery tak jak mówi @Haczapurjan - co prawda nigdzie nadal nie mogę natrafić żeby chociaż screenshoty były z tego programu, ale wszedłem na taki kanał jak polsat film a raczej sprawdziłem archiwa ich ramówki na https://telemagazyn.pl/ te 10 lat wstecz i faktycznie grali o 5:30 ten program, co więcej, grają go do teraz i z tego co zrozumiałem dalej te same odcinki od tylu lat :bowdown: dzisiaj obadam się upewnić czy to na pewno to
złap książkę, złap reset

free smly
ODPOWIEDZ