Podbijam, wszystkie te Korasy, Jurasy, Kutasy, Qlopy, Ramony, Gandziory etc można spokojnie wymazać z polskiego rapu i straty nie byłoby żadnej.zemsta1kadluba pisze:Koras
Stasiak
te przydupasy co są na niektórych kawałkach hewry
Raperzy, których mogłoby nie być
Re: Raperzy, których mogłoby nie być
Pudło. Muzyka nie jest powodem do śmierci®, ani inspiracją do morderstwa a'la KIl them All. Jednocześnie nie popieram wymienionych 
Wymazać z rapu to nie znaczy ich zabic czy coś, tylko po prostu by robili sobie coś innego a nigdy nie wpadli na pomysł zostania raperem
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Ale są potrzebni jako antywzory. Dobro nie może istniec bez zła, bo gdyby wszyscy byli dobrymi ludźmi, to dobro nie mogłoby zostać zdefiniowane, byłoby norma i neutralnością, nie byłoby doceniane.
- KillerCroc
Ale tu nie chodzi o antywzory, tu chodzi o raperów tak nijakich których wpływ na środowisko jest zerowy, nie przyczynili się do niczego w branży zarówno ze strony pozytywnej jak i negatywnej, przynajmniej ja to tak odebrałem
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
KillerCroc pisze: ↑02 maja 2020, 17:42 Ale tu nie chodzi o antywzory, tu chodzi o raperów tak nijakich których wpływ na środowisko jest zerowy, nie przyczynili się do niczego w branży zarówno ze strony pozytywnej jak i negatywnej, przynajmniej ja to tak odebrałem
Smak gorzki do nosa jest
Domokrążca na początku tej strony, też tak myśli.. ZŁO ISTNIEJE.. Wystarczy wypić. Zaczepić np. kulturystę. Wezwać go np. do prof. studio®. Zatańczyć przy kuchni i.. Uwaga!
A to ok, wydawało mi się po prostu, że niektórzy tu wymieniają najchujowszych raperów, których znają, że niby ich nie powinno być.KillerCroc pisze: ↑02 maja 2020, 17:42 Ale tu nie chodzi o antywzory, tu chodzi o raperów tak nijakich których wpływ na środowisko jest zerowy, nie przyczynili się do niczego w branży zarówno ze strony pozytywnej jak i negatywnej, przynajmniej ja to tak odebrałem
Totalnie nie wiem co myślec o rozkmine użytkownika [mention]Raptowny[/mention]. Czyżby narkotyczne demony przemawiały przez szanownego kolegę?
- zemsta1kadluba
no ja się poczułem jakby go opętał demon el bogdane
mołpy są kozackie
Zdziwilbys się ile osób 
Ja sobie sprawdzam te jego nowości ostatnie i i nie jest to takie złe, w sumie nigdy jakoś nie było, trzyma to ponadprzeciętny poziom, a o słuchaczy to on się raczej nie musi martwić, bo ma naprawdę spore grono fanów.
- Domperinion
Nie wiem czy już był ale napewno Norbi
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
Norbi nigdy nie był raperem.
- Domperinion
za takiego się przynajmniej podawał /podaje
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
Firma zdecydowanie do utylizacji wszystkie nagrania, do tego dochodzą te wszystkie "prawilne" uliczne raperki typu TPS,Jongmen itp
SB Mafija i całe Beoer
SB Mafija i całe Beoer
tych śmieci to na śmietnik,tam z karaluchami
Przeciez sam refren "kobiety są gorące" wpierdala dyskografie laikike1, 99% sceny dałoby się pokroić za tak wyrazisty hook
Na pewno Pomidor Firma mógłby zniknąć. Był, jest i będzie miernym raperem.
Zostaw Pomidora, nie dostalibyśmy wtedy tego klasyka:
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
z takich aktualnych to na myśl przychodzi mi Joda i Beteo- niewspółmierne wyświetlenia do jakości, bezpłciowość, brak warstwy tekstowej, rap generyczny bez własnego 'ja'
ja nie rzucę konkretnych ksywek, ale dla mnie ponad połowy polskiej sceny mogłoby nie być, a szczególnie 2115 etc, bo na te chwile, to duzo przyjemniej slucha sie mezokracji jacka mezo leszka mejera z 2003 pozdro.
ja chce tylko widzieć szczęście najbliższych
zanim jeszcze się przekręcę jak kickflip
zanim jeszcze się przekręcę jak kickflip