Kiedyś na fajce po spotkaniu NA jeden helupiarz opowiadał, że Wilku też walił majkę i że to znany fakt w tym środowisku. Wiarygodność źródła oceń zdroworozsądkowoSuperRapMaster pisze: ↑05 lip 2024, 12:36 Czy Wilku bierze coś poza ziołem? Bo wygląda dość nietypowo.
raperzy z demonami narkotycznymi
- duch_swiety
Re: raperzy z demonami narkotycznymi
Wilku na pierwszej Moleście, Się żyje:SuperRapMaster pisze: ↑05 lip 2024, 12:36 Czy Wilku bierze coś poza ziołem? Bo wygląda dość nietypowo.
Wiesz, co się liczy – to marihuana
Alkohol... szybki seks, kokaina
Całe życie na melanżu, choć to nie nowina
W bardzo ciekawym wywiadzie dostępnym w książce „To nie jest hip-hop. Rozmowy” dodatkowo mówi o swojej mocno niehigienicznej przeszłości, jedzeniu sporej ilości kwasów (które jednak poleca) oraz – poprawcie mnie proszę, jeśli się mylę – faktycznie była tam wzmianka o heroinie.
Edit: no i wyjaśnione poniżej.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2024, 21:55 przez Marcin_, łącznie zmieniany 1 raz.
On w tym wywiadzie właśnie mówił, że nie brał heroiny.
- FruitOffTheWall
jwp wygląda na agentów co lubią pigułe i koksik przykurwić
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Kiedyś w rozmowie z Winim Kosi mówił, jest uzależniony od marihuany i nie może zasnąć jeśli nie przyjebie w płuco
- Moltisanti
Mi to się wydaje że ostr pieknie przykrywał walenie w nos ziółkiem. Gość czesto miał jakieś wystrzelone fazy, raz byłem na jego koncercie to latał po tej scenie jak debil, popychał Hadesa, jakies odklejone historie opowiadał, no to nie wyglądało jak marihuaniczny haj zdecydowanie.
Swoją drogą jego fanbejs byłby w ciężkim szoku gdyby się okazało że ten wspaniały człowiek ładuje twarde narko więc ukrywanie tego byłoby nawet logiczne.
Swoją drogą jego fanbejs byłby w ciężkim szoku gdyby się okazało że ten wspaniały człowiek ładuje twarde narko więc ukrywanie tego byłoby nawet logiczne.
@Moltisanti
on chyba taki jest po prostu naturalnie
on chyba taki jest po prostu naturalnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Moltisanti
No może tak być ale jakoś powątpiewam.
Znamienne jest też to że po rzuceniu rzekomego ziółka z chuderlaka stał się grubasem, z reguły działa to dokładnie odwrotnie xd i też jakis bardziej stonowany w wywiadach jest, brak efektu wystrzelenia.
Może jak się puści plyte o wybuchnietym płucu od tyłu to okaże się że to jednak śluzówki mu wybuchły
Znamienne jest też to że po rzuceniu rzekomego ziółka z chuderlaka stał się grubasem, z reguły działa to dokładnie odwrotnie xd i też jakis bardziej stonowany w wywiadach jest, brak efektu wystrzelenia.
Może jak się puści plyte o wybuchnietym płucu od tyłu to okaże się że to jednak śluzówki mu wybuchły
Tak bo gastro i się tyje przeca xDD
Ludzie w ciągach marihuanicznych dość często miewają, kurwa, dość spore problemy z apetytem i ogólnie z chęciami do zaspakajania innych potrzeb niż bycie nastukanym. Utrata wagi w ciągu nie jest niczym niesłychanym, normalne że jak rzucił to przytył
Ludzie w ciągach marihuanicznych dość często miewają, kurwa, dość spore problemy z apetytem i ogólnie z chęciami do zaspakajania innych potrzeb niż bycie nastukanym. Utrata wagi w ciągu nie jest niczym niesłychanym, normalne że jak rzucił to przytył
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler

- cloud
- chmura
kolejny farmazon, nowe, nie znałemMoltisanti pisze: ↑11 lip 2024, 0:25 No może tak być ale jakoś powątpiewam.
i kolejny
THC zawarte w marihuanie jak i nikotyna zawarta z papierosach przyśpiesza metabolizm, a więc sprawia, że organizm zużywa większą ilość kalorii. Rzucenie palenia powoduje powrót tempa metabolizmu do normy, co może powodować wzrost masy ciała. Do tego rzucając jedno albo drugie, szuka się zamiennika np. w postaci wpierdalania, więc po rzuceniu zamiast zjechać z kalorii żeby nie przytyć, często jeszcze je zwiększamy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
owoc cbd
Proste fakty, wiem jak to działa. Tradycyjnie leciałem uproszczeniem siedząc na kiblu w robocie, więc w sumie sprowadziłem sprawę do tego, że da się osiągnąć stan w którym tylko sporadycznie myślisz o jedzeniu, o piciu może częściej ale i tak zdecydowanie za mało, co niegdyś sam na chwilę i przy dużych ilościach tematu uczyniłem. Nie polecam za bardzo hehogkush pisze: ↑11 lip 2024, 12:34i kolejny![]()
THC zawarte w marihuanie jak i nikotyna zawarta z papierosach przyśpiesza metabolizm, a więc sprawia, że organizm zużywa większą ilość kalorii. Rzucenie palenia powoduje powrót tempa metabolizmu do normy, co może powodować wzrost masy ciała. Do tego rzucając jedno albo drugie, szuka się zamiennika np. w postaci wpierdalania, więc po rzuceniu zamiast zjechać z kalorii żeby nie przytyć, często jeszcze je zwiększamy.
Sam zresztą zgubiłem sporo kg, gdy tylko zacząłem popalać częściej. Gastro gastrem, ale poza tym jadłem tak jak zawsze, a zapotrzebowanie na kalorie poszło w górę + sporo tyrałem wtedy fizycznie. Palenie nie sprzyja trzymaniu wagi
I rot in this dread, my only world's the one in my head

Spoiler

Przyszedł mi do głowy quebo i eripe. Tych dwóch to dawało w palnik 
Co ty pierdolisz majonez
- Karko_Nape
90% raperów z Wrocławia
- the badman