Najbardziej niedocenione płyty/utwory

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
arboozrap

Re: Najbardziej niedocenione płyty/utwory

Post autor: arboozrap »

Najbardziej niedocenioną płytą w polskim rapie jest „Nokaut” od poznańskiego składu Killaz Group. Jest to oficjalny debiut ekipy na rynku fonograficznym w składzie Kaczor & Gural. Osobiście dla mnie to jest jeden z najlepszych albumów, jakie ukazały się w polskim rapie. Świetne bity WhiteHouse, bardzo dobra nawijka Kaczora i Gurala (świetnie się chłopaki uzupełniają) i różnorodność poruszanych tematów. Szkoda, że Blend miał taką słabą promocję, przez co płyta nie osiągnęła takiego sukcesu jak „Na Legalu” Peji/Slums Attack i jest teraz niesłusznie pomijana w zestawieniach. A szkoda, bo to bardzo dobry rap.
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

arboozrap pisze: 13 maja 2020, 12:29 Najbardziej niedocenioną płytą w polskim rapie jest „Nokaut” od poznańskiego składu Killaz Group. Jest to oficjalny debiut ekipy na rynku fonograficznym w składzie Kaczor & Gural.
ziomek na chuj to piszesz, każdy tutaj wie co to Killaz Group
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

zawsze takie treściwe posty walę, a nie każdy może znać moje starsze posty, bo np. pierwszy album (nielegal) został wydany jeszcze z Kukem
Awatar użytkownika
taktyk

Post autor: taktyk »

Master pisze: 13 maja 2020, 9:54 Nie wiem jak to możliwe, albo ludzie mają chuja w uszach, albo tylko ja jestem jakąś masakryczną sajkofanką Erkinga :bowdown:
Obrazek
Nie jestem psychofanem, ale Erkinga sporo się słuchało w czasach Sixpackow i trackó z NNFOF. Bardzo dobre były te płyty i on zajebiście wtedy leciał, ale nie przebił się nigdzie wyżej, a szkoda bo wtedy wychodził duży zalew gówna. Także pamiętam i doceniam jego wkład, piona Er jak czytasz.
ja chce tylko widzieć szczęście najbliższych
zanim jeszcze się przekręcę jak kickflip
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Erking zawsze props ale tak jak wyżej napisano, on sam chyba ma trochę wbite w większą rozpoznawalność
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ