Czarny HIFI - Jeśli coś się stanie (2022)
Re: Czarny HIFI - TBA (20xx) [Zapowiedź]
Brzmi troche jak Sylwia Grzeszczak... Kolejny rozczarowujacy singiel, plytka spada z wishlisty
Super numer
Sarius za bardzo nie miał jak się wykazać, ale radióweczka pierwsza klasa
Sarius za bardzo nie miał jak się wykazać, ale radióweczka pierwsza klasa
fajnie skonstruowane są te refreny tej laski, wpada w ucho.
Wiadomo co z tą płytą w ogóle? według geniusa miała wyjść w sylwestra a na socialach def jamu i czarnego cisza
Wyjść to ona miała już w październiku. Jednak wtedy Czarny napisał na FB:
Przynajmniej taka data na razie widnieje na stronie Empiku, ale jak wiadomo, szczególnie w przypadku tej wytwórni, mogą dzień przed planowaną premierą napisać, że jest kolejne opóźnienie, no i chuj, no i cześć. Wspaniała promocja. Def Jam w swoich działaniach jest bardziej amatorski niż wiele mniejszych labeli.
Jakieś dwa dni później wiadomość takiej samej treści do osób, które zamówiły płytę, zaczął wysyłać Preorder.pl i... w zasadzie tyle. Później gdzieś pojawiła się data premiery płyty 31.12.2021, ale jak widać nawet tej daty nie potrafi dotrzymać Def Jam, natomiast nowa data to prawdopodobnie 28 stycznia 2022.Hej, niestety jestem zmuszony przełożyć premierę płyty. Odpowiedzialność za to biorę na siebie. Na szczęście ten czas pozwoli mi odpowiednio przygotować album, który jest dla mnie bardzo ważny. Na szczęście też udało się zgromadzić zróżnicowaną i nietuzinkową listę gości i finiszujemy mixy. Na dobre rzeczy warto czekać. Czarny
Nową datę premiery podamy w najbliższych dniach. Przepraszamy
Przynajmniej taka data na razie widnieje na stronie Empiku, ale jak wiadomo, szczególnie w przypadku tej wytwórni, mogą dzień przed planowaną premierą napisać, że jest kolejne opóźnienie, no i chuj, no i cześć. Wspaniała promocja. Def Jam w swoich działaniach jest bardziej amatorski niż wiele mniejszych labeli.

Dotrzymywanie terminów? A na co to komu? Czarny właśnie na FB poinformował, że generalnie płyta skończona, a premiera PRAWDOPODOBNIE gdzieś tam w lutym xD
Płyta zamknięta. Kończymy poligrafię i czekamy na gotowy klip do kolejnego singla(dobór gości zaskoczy!). Wtedy ogłaszamy z Def Jam Recordings Poland datę premiery, całą traklistę, resztę gości itd. Najpewniej Luty. Przepraszam wszystkich, biorę to na klatę. Jeśli spotkacie mnie gdzieś na mieście to stawiam drinka albo jakąś szamkęWarto czekać.

A potem chlip chlip, bokiem przeszło i nikt nie słucha.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
encrenoire
Przeciez to i tak bedzie chujowe (niestety).
Re: Czarny HIFI - Jeśli coś się stanie (13.03.2022) [Zapowiedź]
Jednak premiera 11.03
Dodatkowe info:
Praca nad płytą zaczynała się tuż przed pandemią, a kończy gdy zaraz za naszą granicą toczy się regularna wojna, w której giną ludzie. Wielkiej akcji promocyjnej więc nie będzie. 11 marca wraz z premierą ukaże się klip do numeru 'Małe dziecko' z gościnnym udziałem Gibbsa i Kasi Sienkiewicz z Kwiatu Jabłoni.
Tracklista:
Praca nad płytą zaczynała się tuż przed pandemią, a kończy gdy zaraz za naszą granicą toczy się regularna wojna, w której giną ludzie. Wielkiej akcji promocyjnej więc nie będzie. 11 marca wraz z premierą ukaże się klip do numeru 'Małe dziecko' z gościnnym udziałem Gibbsa i Kasi Sienkiewicz z Kwiatu Jabłoni.
Tracklista:
czekanko tylko na numer z Kosim i Szczylem
Ciekawe czemu nie ma VNM, przecież takie ziomki byli, a jest kurwa jakiś filipek 
W 2022 też bym wolał na swojej producenckiej Filipka niż VNMa 
Plyta juz wjechala na odsluchy plus pojawil sie ostatni singiel:
Re: Czarny HIFI - Jeśli coś się stanie (2022)
No to odsłuch:
Armani Jeans (Remix) na płycie z instrumentalami
Może to być jego ostatnia płyta w takim razie.
Może to być jego ostatnia płyta w takim razie.
Przesluchane, calosc przeleciala bez wiekszych wzlotow, ale nie bylo tez specjalnie upadkow (no moze oprocz koncowki w wykonaniu Qry i Filipka). Repeat value maly, ale tak najczesciej mam z plytami skompilowanymi przez beatmaker'ow.
Jakbym miał wydać taką płytę producencką jako pożegnalną, to bym wolał instrumentalną wydać, albo w ogóle. Do zapomnienia. Dobór gości w większości tragiczny.
-
milford966
nie wiem co ten szczyl tam do nas gada (jak można tak zjebać mix wokali na profesjonalnej płycie producenckiej) ale wciąż słucha się go bardzo przyjemnie zwłaszcza z podbitym wokalem w refrenie