checix69 pisze: ↑24 cze 2020, 14:05
tez to rozkminialem. moze tak se napisal bo juz jest stary i se tak pierdoli. panowie juz pogodzeni jak cos, wczoraj sobie przyjaznie dyskutowali na tt. co ostatnio sie tak malo udzielasz @2rzyn ? (nie wiem o chuj chodzi ale jestes jedynym userem ktorego nie idzie zmentionowac).
nic ciekawego nie wychodzi to się nie udzielam, chociaż kilka płyt po prostu czeka u mnie na odsłuch, więc jeszcze się rozpiszę
nie wiem o co kaman z tym mentionowaniem, już któryś raz widzę że mnie nie oznacza
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Hirek jakies glupoty pisal, ale nawet zabawnie się Eldo podpalał xD
chyba niedługo zarzutka o zarobkach zastąpi bekę z freestyle jako najlepsza zaczepka w stronę Eldo
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
checix69 pisze: ↑24 cze 2020, 14:05
tez to rozkminialem. moze tak se napisal bo juz jest stary i se tak pierdoli. panowie juz pogodzeni jak cos, wczoraj sobie przyjaznie dyskutowali na tt. co ostatnio sie tak malo udzielasz @2rzyn ? (nie wiem o chuj chodzi ale jestes jedynym userem ktorego nie idzie zmentionowac).
nic ciekawego nie wychodzi to się nie udzielam, chociaż kilka płyt po prostu czeka u mnie na odsłuch, więc jeszcze się rozpiszę
nie wiem o co kaman z tym mentionowaniem, już któryś raz widzę że mnie nie oznacza
Szatanskie moce moderatora. W rap offtopicu tez mialem problem z tym
jajca pisze: ↑25 cze 2020, 14:40
chyba niedługo zarzutka o zarobkach zastąpi bekę z freestyle jako najlepsza zaczepka w stronę Eldo
eee bez jajec jajca, dla mnie zero beki z takiej wrzutki i jeszcze porównanie do ostrego ktory pewnie zarabia benge prawie jak krzysztof krawczyk dla mnie poniżej pasa i w ogóle jest to po prostu smutne, że taki koleś jak eldo nie może się utrzymać jako zawodowy raper (oczywiście to, że od zajebistych "Zapisków" w 2010 dał radę nagrać i wydać tylko 2 mocno średnie płyty z pewnością nie pomaga w zarabianiu hajsu)
Znaczy, ten cały Hirek takie durnoty pisal, oderwane i od czapy, a przy tym chamskie, ze w ogole ciezko traktowac powaznie takie pierdolenie, i pan Leszek powinien to olac cieplym moczem zamiast sie bulwersowac. A jednak wybrał drogę bulwersu, co zresztą czynił już wielokrotnie w analogicznych sytuacjach. Gdyby zamiast Wrony pisał to jakiś random w necie, to byłbym pewien, że to jakiś trollface baituje wyłącznie w celu podkręcenia L-doga, i rozochocony jego reakcjami.
W sumie, ta ich polemika mi trochę przypomniała dialog Lygrysa z Mesem (z Hirkiem w roli Krzysztofa) xD
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
hirek w pizdzie był, chuja widział, juz dawno powinien w ogóle nie zabierać słowa na żaden temat zwiazany z rapem itp. natomiast eldo, to stary kurwa bufon i spięta pała, ale ludzie sie nie zmieniają, wiec czego oczekiwać od tego gamonia
ech aż mi się stare czasy przypomniały jak eldo sprzedawał na allegro swoje "rękopisy" tekstów do płyt i ludzie go trollowali (wtedy jeszcze na gadu gadu), najpierw, że niby chcą kupić i zaczynali ustalać warunki a później wjeżdżali z legendarnym freestylem a eldo dostawał piany i wyzywał, kiedyś to było kurła
Ale o co ten gbur znów się spiął? Że nie napisał osobiście? Może gdyby Eldoka miał menago w czasach swojej świetności to by nie musiał się teraz prosić o pracę na twiterze.
team eldo tutaj, nadal mnie wkurwia kreowanie raperow, ludzi na kogos kim nie sa bo tak sie oplaca, huj ze swiat idzie w ta strone ale bede tez w ruchu oporu jak moj czlowiek l do k
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania