Rap bez przypału
Re: Rap bez przypału
ja pierdole bo wlasnie ogarnolem taki deep temat od uzytkownika swena22 bo co to niby rap bez przypalu, kurcze muzyka i co tera puscic ty bo niby bylo o muze a tu ajakies egxystencjalne tematy o zyciu wchodza
bo te bym dal ciuchy bortichy ale jak bo przy wigili nie wypada a nie w szkole bo tylko jakis tam procent (bardzo maly( uzytkownikow zrozuemie i co niby wybrac zeby sie wszystkim spodobalo bo np ty wiesz ja wiem ze naturalnie epka to jebany klasyg ale tu kurwa ludzie so a oni nie w temacie ze z gory wielkoposkioej tam cos tam w 2004 i nie kminia a jak dasz hemp gru to pomysla ze ty patus i co ? XD takze temat rap bez przypalu to troche taki temat bo dla kogos przypal to przyapal a dla innego przypal to nie przypal, kurcze nie wiem moze jakas muzyka nowoczesna ale to trzeb amuzg miec a nie wigilia albo do szkoly
bo te bym dal ciuchy bortichy ale jak bo przy wigili nie wypada a nie w szkole bo tylko jakis tam procent (bardzo maly( uzytkownikow zrozuemie i co niby wybrac zeby sie wszystkim spodobalo bo np ty wiesz ja wiem ze naturalnie epka to jebany klasyg ale tu kurwa ludzie so a oni nie w temacie ze z gory wielkoposkioej tam cos tam w 2004 i nie kminia a jak dasz hemp gru to pomysla ze ty patus i co ? XD takze temat rap bez przypalu to troche taki temat bo dla kogos przypal to przyapal a dla innego przypal to nie przypal, kurcze nie wiem moze jakas muzyka nowoczesna ale to trzeb amuzg miec a nie wigilia albo do szkoly
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
To mi przychodzi do głowy Bisz, Medium, wybrane kawałki 52 Dębiec np. Sporo by tego było.
Te akcje z telefonu też pamiętam. Ale to nie tylko rapy. U mnie czesto jadąc do szkoły średniej (dojeżdżałem codziennie 20km do większego miasta) leciały nie rzadko jakieś hard bassy czy manieczki xD
Te akcje z telefonu też pamiętam. Ale to nie tylko rapy. U mnie czesto jadąc do szkoły średniej (dojeżdżałem codziennie 20km do większego miasta) leciały nie rzadko jakieś hard bassy czy manieczki xD
- yungXpaproch
jak jestes gejem to bez przypalu taco hemingway ale to az glupio puscic
-
coldpu55lick
mozna np puscic cos bardzo przypalowego zeby sie razem posmiac
a jesli mowa o czyms bez przypalowym to ja bym szedl w te stronę:
https://youtu.be/vxbHriySuQw
tylko sa przeklenstwa
tylko sa przeklenstwa
- benzoabuser
- Zbanowany
ogólnie rap jest przypałowy więc nie puszczaj nic lepiej
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Eldo, Gres i Bisz tak na szybko.
haha, mocne
zapomniałeś jeszcze o łonie i laikike1
coldpu55lick pisze: ↑19 gru 2020, 6:41 mozna np puscic cos bardzo przypalowego zeby sie razem posmiac
tylko sa przeklenstwa
Przeciez ten numer to wzorzec przypalowego rapu i gowna obesranego jednoczesnie
undadasea, quebonafide ale tylko romantic psycho
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
coldpu55lick pisze: ↑19 gru 2020, 6:41 a jesli mowa o czyms bez przypalowym to ja bym szedl w te stronę:
No nie wiem kolego czy to pasuje do tematu.Ja sobie wybuduję pałac (Yeah)
Jak będę chciał to się wydziaram (Yeah)
Na starość będę chodził w dziarach (Yeah)
A ty będziesz o tym gadać (Oj będziesz gadać)
Proszę ode mnie wypierdalać (Wrum, wrum, wrum)
I ode mnie wypierdalać (Ode mnie zdala)
Proszę ode mnie wypierdalać (Ode mnie nara)
I ode mnie wypierda-la-lać
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
coldpu55lick
no wieem, ale jako caly track wydzwiek nie jest az tak BRUTALNY jak to przedstawiasz
@2rzyn tak powinno byc, bo to 2115 gang ale mnie sie podoba ten numer
@2rzyn tak powinno byc, bo to 2115 gang ale mnie sie podoba ten numer
- The Bitch Fucker
Światła Miasta Grammatiku chyba jeszcze nie padły, a są pierwszym co mi przychodzi do głowy w tym temacie obok Łony. Zdecydowanie podbijam Kamila Pivota.
uooo dobra zajawa na skepte, daj mu jme pozniej giggsa i w ogole wprowadz go w UK muzyke ze sa ciekawszy uzytkownicy niz skepta (praise the lord musi byc grane) moze jakis stary dizzle rasclal albo the streets i niech objerzy kidulthooda czy cos a pozniej pokrec ojca na drillowe rzeczy ze kurwa takie jest zycie ulicy i ze my pechkam a wy tam jacys i my sie dzgamym ale przed tym SL gentlemani tropikalne ziolo te kawalki z kenny beatsem (polecam jego kanal dobra beka i dobre fristajle) i wiesz takie bardziej mainstremowe digga d no diet itd, moze sie spodoba moze nie ale ja tu na serio gadam nie ze beke krece
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
abradab był? Koleszce puszczalem starszemu 41lvl (do robo jeździmy razem zajarany rockiem w opcji"nie kumam jak może Ci się to podobac") mówił że spoko, skorupem sie zajaral, kalibrem, fisz mu nie podchodził, łona spoko, molesta za "dresiarsko" jak to okreslil i kurwa jeszcze Tymona płytę z Magiera spropsował...co mu puścić jeszcze? Myślałem o eldo ale zamuli chyba mu banie....hehe
Hyphap! |
|
galeria lubelski styl
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

rap bez przypału to tylko instrumentale
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
to jest wtedy hiphop a nie rap
- oKulTywowany
Moja luba tym kawałkiem przekonała do rapu swoich dziadków stereotypiarzy lat 80/90
This page is no longer available.
Rap to przecież muzyka komediowa, a więc dla każdego kto nie siedzi w tym będzie przypałowa