[dylogia] W Lesie Dziś Nie Zaśnie Nikt (2020)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] W Lesie Dziś Nie Zaśnie Nikt (2020)
Tragedia kurwa, ten film nie wie zupełnie czym chce być. Albo idziemy w bardziej poważną stronę, albo w parodię, a tu chuj ani to ani to.
Szczerze to w chuj lepiej bawiłem się na filmach Vegi. Nic mnie w tym filmie nie przekonuje, ZERO kurwa ciekawych patentów.
Spoiler
Główni źli wzięli się z tego, że coś spadło na ziemię i w nocy weszła w nich czarna materia. Co to kurwa Venom?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- zemsta1kadluba
miałem takie samo skojarzenie z genezą postaci xD
mołpy są kozackie
- Moltisanti
Ale żenada przy tej scenie jak typy ze swastykami śpiewają polskie patriotyczne piosenki
no średnio ten film wyszedł, zero napięcia, nie znam się na tym ale coś tu zostało spierdolone
Re: [dylogia] W Lesie Dziś Nie Zaśnie Nikt (2020)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:48 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Martyrs to był dobry film
Ze slasherów to sprawdź koniecznie francuskie: Frontiers, Blady Strach czy Najście. To są slashery z prawdziwego zderzenia.
Jeśli chodzi o film z tytułu tematu - Wieniawa props, Gąsiewska props, film klops 2/10
Ze slasherów to sprawdź koniecznie francuskie: Frontiers, Blady Strach czy Najście. To są slashery z prawdziwego zderzenia.
Jeśli chodzi o film z tytułu tematu - Wieniawa props, Gąsiewska props, film klops 2/10
SLG Team since 2009
Skąd te propsy dla roli Wieniawy, a jednoczesne pomijanie gościa co grał grubego nerda? Role wielkościowo podobne. Dla mnie to on zasługuje na większe docenienie, także props dla Pana Michała Lupy 
-
MalinowyJogurt
Również szacuneczek dla Pan Nerd, ale Wieniawa też zagrała całkiem dobrze jak na poziom tego filmu. Mimo, że trwa on 1:40 to przeleciał bardzo szybko, szkoda jednak, że oraz
Jakim chujem te wielkoludy tak szybko się transportowały mimo tempa chodu jak ślimak?
Spoiler
wszyscy tak szybko pozdychali
Spoiler
nie pociągnięto wątku z tymi grupami z obozu, lepiej by można było to rozegrać
Jakim chujem te wielkoludy tak szybko się transportowały mimo tempa chodu jak ślimak?
Spoiler
mogli lepiej pociągnąć wątek że są bliźniakami i jest ich dwóch. mogło to wyjść po prostu na końcu gdzieś
IT’S COMING HOME

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:46 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- zemsta1kadluba
na szczęście niedługo wyjdzie film dużo lepszy od tego gówna

Spoiler

mołpy są kozackie
o kurwa 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:46 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
W październiku na Netflix wleci W lesie dziś nie zaśnie nikt 2.
Głównym bohaterem filmu jest Adaś (Mateusz Więcławek), młody, samotny, nieszczęśliwy policjant z małej wsi na Podlasiu. Ignorowany przez swoich kolegów oraz piękną i niezwykle pewną siebie Wanessę (Zofia Wichłacz), nieśmiały chłopak szuka swojego miejsca na świecie. W sequelu poznamy również dalsze losy Zosi (Julia Wieniawa), która pokaże zupełnie nowe i zaskakujące oblicze.
Scenariusz Mirella Zaradkiewicz, Bartosz M. Kowalski
Reżyseria Bartosz M. Kowalski
W rolach głównych Mateusz Więcławek, Julia Wieniawa, Zofia Wichłacz, Andrzej Grabowski, Wojciech Mecwaldowski, Izabela Dąbrowska, Sebastian Stankiewicz, Robert Wabich

niezle, cytubowa grupka juz zaciera rece i czeka na ten hit
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Netflix poinformował, że kontynuacja polskiego slashera „W LESIE DZIŚ NIE ZAŚNIE NIKT” zadebiutuje już w przyszłym miesiącu!
Muszę szybko nadrobić pierwszą część, bo w tym miesiącu wchodzi druga na netflixa.
No to pręciutko!