PRO8L3M
- zemsta1kadluba
- zemsta1kadluba
Re: PRO8L3M
Dla mnie też, art brut to w sumie jedyny taki projekt jaki znam, minęło trochę czasu od premiery więc chętnie posłucham sobie zsamplowanego synthpopu znowu w kontraście do najnowszych albumów
mołpy są kozackie
Dla samych bitów warto. Staram się nie mieć zbyt dużych wymagań, ale wierzę w ten duet. Byle Oskar odbił od wizji postapokaliptycznych i już będzie fajnie
https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/po ... CCvWP6EjiMSkandalem zakończył się koncert polskiej grupy rapowej PRO8L3M w Nowym Jorku, w klubie Brooklyn Bazaar na Greenpoincie. W trakcie koncertu jeden z raperów wylał butelkę alkoholu na akredytowaną fotoreporterkę, a drugi – Oskar Tuszyński zrzucił ze schodków wiodących na scenę znanego nowojorskiego fotoreportera (pracującego także dla „Super Expressu”) Wojtka Kubika. Fotoreporter doznał złamania ręki i potłuczeń, po opatrzeniu w szpitalu, wyszedł do domu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Bardzo dobrze, jebać super express 
- mlodyperkez
czekam na rozwoj wydarzen bo opierac sie na samym newsie od SE nie ma sensu
- zemsta1kadluba
wow nie sądziłem że mogę szanować ich jeszcze bardziejoldschool pisze: ↑28 paź 2019, 15:25https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/po ... CCvWP6EjiMSkandalem zakończył się koncert polskiej grupy rapowej PRO8L3M w Nowym Jorku, w klubie Brooklyn Bazaar na Greenpoincie. W trakcie koncertu jeden z raperów wylał butelkę alkoholu na akredytowaną fotoreporterkę, a drugi – Oskar Tuszyński zrzucił ze schodków wiodących na scenę znanego nowojorskiego fotoreportera (pracującego także dla „Super Expressu”) Wojtka Kubika. Fotoreporter doznał złamania ręki i potłuczeń, po opatrzeniu w szpitalu, wyszedł do domu.
mołpy są kozackie
- KolektywneOswiecenie
Serio szanujecie gościa za bycie wieśniakiem? Tylko dlatego, że ofiarami są pracownicy tabloidu? Ładne zaślepienie troglodytą, nie pozdrawiam.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- Bunnymen77
ej, ja w ogole lubie zlo
No PRO8L3M coraz bardziej udowadnia że są burakami i kasztanami, najpierw ta wieśniacka akcja Steeza kiedy pocisnął fana bo skrytykował Widmo, teraz to. Pozdrawiam wszystkich mądrych Polaków.
kurwa weź nie pierdol zamknij mordę
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
+ przy każdej premierze ruchają was w dupe, bo szkoda im hajsu na serwery
Nie ma to jak zlinkować stronę gościa z portfolio sprzed 12 lat, do szkoły dzieciarnia.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2019, 10:26 przez exyou, łącznie zmieniany 1 raz.