AdMa - Slash! (2022)
- syrop klonowy
Re: AdMa - TBA (2019) [Zapowiedź]
Hahah, bez jaj, że nie powinna się promować cyckami. Wtn, widziałeś może kreacje Nicki Minaj albo Cardi B? Pokaż mi artystkę o fajnym biuście, która go ukrywa. Nie mówię, że nie znajdziesz, ale to absolutna mniejszość. W dzisiejszych czasach nawet laski, które nie mają się czym pochwalić, zakładają przyciągające uwagę dekolty. Jest 2019 rok, coraz trudniej się wyróżnić i każdy w swoim wizerunku eksponuje co może (dotyczy to również facetów). A jak ktoś nie ma czego wyeksponować, to zapuszcza zarost, charakterystyczną fryzurę, nosi soczewki do oczu, robi se tatuaże albo jeszcze co innego. Laska ma solidny cyc, więc nim gra. Nawet Beata Kozidrak zawsze to robiła, więc ogar, chłopy.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Nie wiem jak teraz bo za bardzo jej nie sprawdzam, ale lata temu to te zdjęcie było fajnym nawiązaniem do koniobijców. Wtedy wydaje mi się, że jeszcze jednak głównie chciała wybić się rapem, a ciało to był najwyżej dodatek, ale może jak się nie udało to zmieniła, chuj ją wie. Ale ogólnie chodzi mi o to, że chyba trochę zbytnia przypierdolka do tego zdjęcia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bardziej to jest kwestia tego, że wcześniej raczej tworzyła sobie wizerunek "artystki", a uroda była tylko dodatkiem ("Uroda to tylko oprawa zdolności" - jak to nawijała na Młodych Wilkach). Potem przy okazji pierwszego legala zaczęły się pojawiać wrzutki na instagram, które nawet propsowałem, bo były bekowe i mocno trafione pod komentarze, jakie wtedy dominowały u niej na socialach. Teraz coraz mocniej zaczyna grać ciałem i bez sensu mieć jej to za złe, aczkolwiek wygląda to trochę śmiesznie, spoglądając w przeszłość.
Natomiast komentując samą muzykę, to bardzo się jarałem i w sumie nadal jaram A. Wraca Późno, chociaż ten materiał był strasznie studencko napisany i zwrotką na Młodych Wilkach. Później niestety tylko kilka numerów słuchalnych z pierwszego legala i długo długo nic.
Natomiast komentując samą muzykę, to bardzo się jarałem i w sumie nadal jaram A. Wraca Późno, chociaż ten materiał był strasznie studencko napisany i zwrotką na Młodych Wilkach. Później niestety tylko kilka numerów słuchalnych z pierwszego legala i długo długo nic.
no dobra ale niech się białorycerze nie prują że nie można tak o niej pisać bo cyca pokazała lol,zresztąjest różnica między ukrywaniem biustu,a jakiś takim normalnym zdjęciem a fotce z cyckami na wierzchu jak tamto i jeszcze z prowokacyjnym podpisemsyrop klonowy pisze: ↑08 sie 2019, 14:58 Hahah, bez jaj, że nie powinna się promować cyckami. Wtn, widziałeś może kreacje Nicki Minaj albo Cardi B? Pokaż mi artystkę o fajnym biuście, która go ukrywa. Nie mówię, że nie znajdziesz, ale to absolutna mniejszość. W dzisiejszych czasach nawet laski, które nie mają się czym pochwalić, zakładają przyciągające uwagę dekolty. Jest 2019 rok, coraz trudniej się wyróżnić i każdy w swoim wizerunku eksponuje co może (dotyczy to również facetów). A jak ktoś nie ma czego wyeksponować, to zapuszcza zarost, charakterystyczną fryzurę, nosi soczewki do oczu, robi se tatuaże albo jeszcze co innego. Laska ma solidny cyc, więc nim gra. Nawet Beata Kozidrak zawsze to robiła, więc ogar, chłopy.
-
fuckthepolicje
slaba jest dlatego nadrabia skowyrnym cycem [mention]Jose[/mention] moze tak byc czy jeszcze za ostro
-
Johnny
Kawałek katastrofa, podobnie jak jej obecny image - zjebać się z „ładnej inteligentnej” do Karyny gwiazdy mokrych snów pryszczersów z insta, to jednak trzeba się nieźle pomylić wyborze kierunku dla siebie.
- widzeszalenstwo
mi ona sie zawsze wydawala jakas taka duza, grubawa, moze to przez te cycki wlasnie, bo jak patrze teraz na ig, to chyba musze zmienic zdanie
- Ezio_Wroclaw
+1widzeszalenstwo pisze: ↑14 sie 2019, 2:00 mi ona sie zawsze wydawala jakas taka duza, grubawa, moze to przez te cycki wlasnie, bo jak patrze teraz na ig, to chyba musze zmienic zdanie
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Serio ktoś tego słucha? Ja bym się wstydził chyba sam przed sobą tego włączyć
odleciała helikopterem, powinna się przenieść z tym raperem do hiszpanii 
- mlodyperkez
bez beki dzisiaj mi sie snila, czy to jakis znak?
- Bryx Fenrir
Ale dziwny numer...coraz dziwniejsza ta Adma, ale w sumie te numery na bitach Atutowego nie są złe.
słabe tak jak reszta. adma po prostu nie ma nic do powiedzenia ani pomysłu na siebie, więc jej kawałki rozkminkowe są puste i nudne, a w tych nowszych nie ma nic charyzmy, nie ma charakteru, a takimi czynnikami stoi tego typu rap. adma może sobie nawijać "mam charakter hardej baby", ale tam tego po prostu nie słychać
jestem pewien, że gdyby nie była dziewczyną, to nigdy nie przebiłaby się do mainstreamu, bo prezentuje to samo, co większość lokalnych raperów z podziemia
Potencjał w tym jest i te kawałki nie są jakieś najgorsze, ale wyczuwalne jest to, że trochę ten nowy wizerunek na siłę. AdMa to wrażliwa i spokojna dusza i ciężko ot tak zmienić swój charakter, a próbując widać właśnie, że nie jest to zbyt prawdziwe i z niczym się nie pokrywa.

https://www.youtube.com/watch?v=mqEeVbtb7as
pamiętam jak raz na wakacjach wpadł mi w ucho ten numer i jakoś poczułem wtedy do niej większą sympatie, ale to co robi teraz nie pokrywa się właśnie z jej prawdziwym charakterem, pewnie 1/3 kawałków jest słuchalna i wydaje się normalną dziewczyną a reszta to robienie z siebie na siłe jakiejś femme fatale, dominującej lochy gdzie najlepiej wyszło by jak by została po prostu sobą
chyba za duża inspiracja wdową.
pamiętam jak raz na wakacjach wpadł mi w ucho ten numer i jakoś poczułem wtedy do niej większą sympatie, ale to co robi teraz nie pokrywa się właśnie z jej prawdziwym charakterem, pewnie 1/3 kawałków jest słuchalna i wydaje się normalną dziewczyną a reszta to robienie z siebie na siłe jakiejś femme fatale, dominującej lochy gdzie najlepiej wyszło by jak by została po prostu sobą
- sugarhill_notausgang
Gówniarze w komentarzach w internecie, gdzie jest jakiś jej post lub numer, od dawna piszą w kółko, że jest fajna na seks hiszpański, a później przestali nawet pisać i zamiast tego w stawiają w komentarzach flagę Hiszpanii, bo każdy wie, o co chodzi, a ona wzięła z tego pomysł na nową piosenkę, bo jest taka harda baba?
Kurwa, nawet nie wiem, co napisać. Polski rap to jednak stan umysłu.
Czerwień żółć ala flaga
Tranquilo, nie przeszkadzaj
Miksuj to w szklance, barman
Pomarańczowa petarda
Kurwa, nawet nie wiem, co napisać. Polski rap to jednak stan umysłu.
Czerwień żółć ala flaga
Tranquilo, nie przeszkadzaj
Miksuj to w szklance, barman
Pomarańczowa petarda
Się zastanawiałem o chuj chodziło z tymi flagami a adme wolałem jak chciała być raperka a nie influencerka
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- sugarhill_notausgang