Gruby Mielzky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Re: Gruby Mielzky

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Wpadł wywiad u lizodupca, oczywiście odnosi się tam też do akcji z Malibu. Cóż, widać że chyba jednak trochę dało mu to po dupie, niż zyskało nowych słuchaczy. W tym wypadku akurat tutaj kompletnie nie szkoda mi rapera hipokryty, aczkolwiek jakim trzeba być spierdoleńcem żeby pisać do raperów jakiekolwiek prywatne wiadomości na fb z hejtem czy propsami.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Moze mnie cos ominelo ale wydawalo mi sie ze mielon dosc glosno i czesto mowil ostatnimi latami ze mu sie poglady zmienily i juz nie jest jakims zatwardzialym truskulem jebiacym wszystkich nietruskuli ktorzy maja mniej rymow w zwrotkach, wiec nie widze tutaj zadnej hipokryzji :dunno:
No i link (chyba bo nie ogladalem tego wywiadu i nie wiem kto to lizodupiec) do tego wywiadu:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
bronek

Nowy feat
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Odys ma teksty jak jutuber
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Awatar użytkownika
bronek

Awatar użytkownika
Sieloo

Post autor: Sieloo »

Tak mi się przypomniało, za czasów Sekaku dużo ciekawych rzeczy nawijał, teraz (poza fajną epką) to takie meh
taka

Post autor: taka »

Miejski Patrol spoko, ale prywatnie Mielon wydaje się być mega bucem z wielkim ego. Jakiś czas temu na strimku wyśmiał ziomka, który zapytał się na czacie czy nowy album będzie na kasecie a ten rzucił coś w stylu "beka z ciebie że w 2025 roku słuchasz muzyki z taśmy", nie wspominając o tym, że "Do wesela się zagoi" jest właśnie na kasecie i nie ma z tym problemu. Albo o Słoniu powiedział, że w trakach jebie po scenie a potem z wszystkimi nagrywa i zbija piony, no Mielon to w ogóle nie nasrał na Otso a potem z nim kawałków nie robił, no dzban.
piotr474747

Post autor: piotr474747 »

taka pisze: 03 gru 2025, 1:01 Miejski Patrol spoko, ale prywatnie Mielon wydaje się być mega bucem z wielkim ego. Jakiś czas temu na strimku wyśmiał ziomka, który zapytał się na czacie czy nowy album będzie na kasecie a ten rzucił coś w stylu "beka z ciebie że w 2025 roku słuchasz muzyki z taśmy", nie wspominając o tym, że "Do wesela się zagoi" jest właśnie na kasecie i nie ma z tym problemu. Albo o Słoniu powiedział, że w trakach jebie po scenie a potem z wszystkimi nagrywa i zbija piony, no Mielon to w ogóle nie nasrał na Otso a potem z nim kawałków nie robił, no dzban.
jestem regularnym bywalcem strimów i discorda mielona więc odpiszę:
a) nie 'jakiś czas temu' tylko 10 min przed tym jak to napisałeś. Nie 'wyśmiał' nikogo, powiedział jedynie że w pierwszej kolejności to nośnik CD jest najważniejszy, potem winyl, kaseta to dodatek.
b) to o Słoniu jest faktem i sam Słoń o tym mówił w wywiadach. Mielz w przypadku Otso - rzucił ksywą, Słoń - nigdy.
c) warto zrozumieć że strimy dzieją się wewnątrz jakiejś społeczności i jak wejdziesz do Multiego czy Suchara to w moment nie złapiesz ich specyficznej konwencji, to nie jest obrażanie czy ego tylko żart który rozumieją stali bywalcy.
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Ogarnijcie się chłopy idzie pograć w piłkę albo poruchac zamiast oglądać cweli przed kamerą i dywagować czy się śmieje z kaset. Żeby był post na temat nie słuchałem i nie mam zamiaru pozdrawiam
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

JVCORE pisze: 03 gru 2025, 2:40 Ogarnijcie się chłopy idzie pograć w piłkę albo poruchac zamiast oglądać cweli przed kamerą i dywagować czy się śmieje z kaset
+1
taka

Post autor: taka »

piotr474747 pisze: 03 gru 2025, 2:00
taka pisze: 03 gru 2025, 1:01 Miejski Patrol spoko, ale prywatnie Mielon wydaje się być mega bucem z wielkim ego. Jakiś czas temu na strimku wyśmiał ziomka, który zapytał się na czacie czy nowy album będzie na kasecie a ten rzucił coś w stylu "beka z ciebie że w 2025 roku słuchasz muzyki z taśmy", nie wspominając o tym, że "Do wesela się zagoi" jest właśnie na kasecie i nie ma z tym problemu. Albo o Słoniu powiedział, że w trakach jebie po scenie a potem z wszystkimi nagrywa i zbija piony, no Mielon to w ogóle nie nasrał na Otso a potem z nim kawałków nie robił, no dzban.
jestem regularnym bywalcem strimów i discorda mielona więc odpiszę:
a) nie 'jakiś czas temu' tylko 10 min przed tym jak to napisałeś. Nie 'wyśmiał' nikogo, powiedział jedynie że w pierwszej kolejności to nośnik CD jest najważniejszy, potem winyl, kaseta to dodatek.
b) to o Słoniu jest faktem i sam Słoń o tym mówił w wywiadach. Mielz w przypadku Otso - rzucił ksywą, Słoń - nigdy.
c) warto zrozumieć że strimy dzieją się wewnątrz jakiejś społeczności i jak wejdziesz do Multiego czy Suchara to w moment nie złapiesz ich specyficznej konwencji, to nie jest obrażanie czy ego tylko żart który rozumieją stali bywalcy.
To ja najwidoczniej nie zrozumiałem jako nie-stały bywalec, dla mnie to było mega gburowate. A i wczoraj nie oglądałem, to było jakoś z ponad dwa miechy temu jeszcze przed premierą pierwszego singla, pierwszy i ostatni raz na jego strimku.
Awatar użytkownika
bronek

Mielon tlumaczyl w wywiadach i w kawalkach ocb ze sloniem i otso, w skrocie zmienil zdanie tak jak ogolnie mu sie zmienilo postrzeganie rapu, wiec jak bedziecie sluchac jego starych plyt to wylapiecie jeszcze wiecej takich kwiatkow typu "no ale przeciez mowil ze XYZ a dzisiaj robi XYZ" i pewnie lista bedzie sie tylko powiekszac bo np sam mowil ze chce wiecej kombinowac z featami i brac ludzi w kompletnie innym niz jego klimacie ktorych by kiedys pewnie nie zaakceptowal bo mial zamknieta glowe.
A streamow nie ogladam wiec nwm
Awatar użytkownika
kwadrans na szczanie

Post autor: kwadrans na szczanie »

Mielon przyznał się że samplował ai ale nie wie czy to faktycznke weszło na płytę

źródło z czasówką: https://youtu.be/xoAY3etpczM?t=1h46m19s
każdy kij ma 2 końce tylko proca ma 3... Y
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Strasznie dużo tych numerów musi nagrywać jak taką słabą pamięć ma
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ