Qry
Re: Qry
O północy na Spotify wleciała epka "Kwiatki". Pięć kawałków, łączny czas trwania 13 minut. Nie rozpisując się nad kwestiami muzycznymi zastanawia mnie jedna rzecz - materiał ukazał się nakładem wytwórni Ekipa, a nie spacerange/chillwagon c.o jak w przypadku poprzednich projektów. Mocno ciekawi mnie ten twór i motywy tej decyzji
Już projekt Afryka ukazał się pod szyldem Ekipy. A motywy... no cóż, nagrywa z jutuberami, robi muzykę pod target zbliżony do odbiorców dawnej Ekipy i dzisiejszego Genzie - idealniej być nie mogło.
Zresztą, chyba nawet oficjalnie jest już traktowany jako członek Ekipy, o czym pisał Glamrap.
Chillwagon jako zespół już nie nagrywa, więc aktualnie czuję przynależność do Ekipy. Z racji tego, ile czasu spędzam z ludźmi z Ekipy działając z nimi. Przede wszystkim dobrze się z tym czuję – powiedział Qry w rozmowie z Wersow.

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Źle się zestarzało.2 mln w 4 tygodnie. Jednak pomogło
A tu nowy klip
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- piernikowyskoczek
i można zamknąć
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- przedszkolanek
ekipa jeszcze istnieje?
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
myślałem, że to zdechło w zeszłym roku
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
myślałem, że to zdechło w zeszłym roku
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Qry jest w jakimś ,,3 króli"a nie ekipie.
Obecnie 3 króli i jakieś Genzie potrafi mieć lepszy zasięg niż choćby SBM.
Ten gość w miesiąc zrobił 9 mln na tym kawałku.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- piernikowyskoczek
co to jest xD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Były zawodnik Fame MMA Mortalcio, który obecnie ma giga hype w necie. Gość zapełnia wszystkie kluby a po necie latają foty jak kolejki mają kilka kilometrów na jego występy

- piernikowyskoczek
ehh ciężko nadążyć za mejem
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chodzą plotki że Fame 20 szykuje mu walkę za takie bajeczne zasięgi.
Ale zdajesz sobie sprawę, że projekt Trzech Króli, który tworzą rzeczony Qry, Przemek Pro oraz Bartek Kubicki, jest tworem Ekipy właśnie? Wszystko to powstaje z ramienia Ekipa Holding i to właśnie Friz oraz Wuja są wydawcami tego wspaniałego rapowego tworu.
Spoiler

- przedszkolanek
eh, jakie czasy takie just 5
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir