Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Re: Transfery

Post autor: Sidd »

David Wagner trenerem Schalke 04
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

@RickSpur
[@SPORT] understand Tottenham Hotspur have now reached an agreement with midfielder Andre Gomes over a transfer to the club this summer.

Spurs are believed to be willing to offer Barcelona a fee of €30M for the player which the Spanish giants are waiting to accept.

coooo
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

To juz chyba lepiej jak nie robili tych transferow :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

Patrząc po tym jak grał w Evertonie to nie podzielam beki, oczywiście daleko mi od o kurwa ale zajebiście, ale jeżeli Poch jest w stanie zrobić piłkarza z Sissoko, to o Gomesa byłbym spokojny. Gość skille ma i radził sobie dobrze, jak ustabilizuje formę to będzie git. Przejrzałem dwa anglojęzyczne forumki antybakanów i na obu chcą, żeby klub go wykupił i boją się że pójdzie do lepszego klubu, bo na to zasługuje.

Poza tym, kibice Spurs nie mogą wybrzydzać xD Gorzej jeżeli byłby to jedyny przychodzący na cm, bo tam w sumie taka dziura że drugi zawodnik spokojnie by się zmieścił.

Inna sprawa, że dogadanie tego transferu TERAZ jest tak bardzo mało tottenhamowe, że nie uwierzę dopóki nie zobaczę oficjalki.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Ponoć Milan chce Mustafiego xDD
Obrazek
Awatar użytkownika
bukaj

Post autor: bukaj »

a myślałem, że Gazidis się już na nic nie przyda
when the beat is dope, I get excited
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

:bowdown:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Kurde mnie jakoś ten Gomes nadal nie przekonuje. Widziałem trochę spotkań Evertonu i wydawało mi się, że tak naprzemiennie. Jak coś zrobił to zjebał. Ale może troche faktycznie przesadziłem z tym "lepiej nie robić transferów".

Co do Mustafiego. Jak ktos go ma kupic to chyba tylko Milan, oni są mistrzami w takich głupich transferach :lol: Czekam z ręką w gaciach
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Jakieś przecieki kto ma zastąpić Gattuso? Fajnie jakby ktoś ogarnął ten burdel i pozwolił naszemu Polakowi rodakowi strzelać przynajmniej tyle co w Genui.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
jefecito

Post autor: jefecito »

Gomes miał fajny początek w Evertonie później znacznie spadła mu forma, nie wiem jak końcówka sezon bo już nie śledziłem. Alfredo Martínez (dość wiarygodne źródło) potwierdza zainteresowanie Tottenhamu, pewnie jeszcze daleko do czegoś konkretnego, ale coś jest na rzeczy.

Barca zaczęła robić poważniejsze ruchy w sprawie sprowadzenia De Ligta z Ajaxu. Problemem może być to, że Raiola (jego agent) dostał jakiegoś bana od fify na 3 miesiące i może to utrudnić mocno transfer.

Ploteczki krążą też o zainteresowaniu Interu Rakitićiem.
Awatar użytkownika
Sined

Post autor: Sined »

jefecito pisze:Barca zaczęła robić poważniejsze ruchy w sprawie sprowadzenia De Ligta z Ajaxu. Problemem może być to, że Raiola (jego agent) dostał jakiegoś bana od fify na 3 miesiące i może to utrudnić mocno transfer
A to nie jest tak, że Raiola dostał bana przez włoska federacje (z której została wydana licencja) i może sobie wystąpić o licencje do innej federacji, dostać ją i przeprowadzać transfery na wszystkich rynkach oprócz włoskich? Przynajmniej tak wyczytałem z wczorajszego artykułu na weszło.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
jefecito

Post autor: jefecito »

Początkowo tak było jak piszesz, ale..
Mino Raiola's three-month suspension has been extended worldwide by football's governing body FIFA. The chairman of the FIFA Disciplinary Committee extended the sanctions globally on Friday and takes immediate effect.
Awatar użytkownika
Sined

Post autor: Sined »

Dzięki. To faktycznie komplikuje sytuacje.

Żeby nie robić offtopu to Herrera odchodzi z United wraz z wygaśnięciem kontraktu. Smutno trochę, bo zawsze walczył, a zwłaszcza po obejrzeniu filmiku, który wstawił na swojego Facebooka.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Ten Riola to z jednej strony dobrze bo walczy o piłkarzy i ich prawa, z drugiej jednak chujnia bo psuje rynek a z trzeciej wygląda jak Jimmy Kiss więc w sumie nie wiem : /

Ciekawe kogo United ściągnie w tym sezonie na ich kurwidołek i czy uda im się ojebać Sancheza za darmo chociaż, gdziekolwiek, coś czytałem że chinole albo inter, coś tam wiadomo więcej?

Erere kojarzę najbardziej z lagami zza pola karnego w kosmos i podnoszeniu łap do góry jakby to była wina każdego tylko nie jego. A no i z tym, że zawsze sadził się jakby wyglądał conajmniej jak Lukaku. Dobrze, że odchodzi, jakby mu rzucili tyle kwitu ile zaśpiewał to bym stracił wiarę w ten i tak juz zjebany klub.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Poche to andzejgolot
Nie ściemniam.
Ericssen odchodzi
Więc na cm trzeba kupić dwóch pilkarzy i może ceballos plus kasa przekonały tottenham
svnchez pisze: 08 maja 2019, 17:22 no, jeszcze dodaj że miał samograj

Zizou wiadomo, że miłość za to wszystko co dotychczas i w sumie wypadałoby dać ten kredyt zaufania, ale jak widzę te ruchy lub te o których się mówi to póki co ciężko mi je poprzeć. Pełno dość wiarygodnych plot o tych francuskich murzynach, Pogba to już w ogóle nieporozumienie, ten Mendy kolejny kandydat na lewą obronę nie wiadomo po co jak na wypożyczeniu jest Achraf, bardzo dobrze w sezonie pokazał się Reguilón, co ma chłopak więcej zrobić żeby zostać na kolejny sezon? A jeszcze trzeba komuś opchnąć Theo. Llorente jeden z najlepszych piłkarzy tego sezonu, gość który praktycznie nie zawiódł, no nawet w roli zmiennika gwarantującego bardzo dobry poziom, którego spokojnie można wystawić na ważny mecz, chce puścić lekką ręką.
Sorry że dzisiaj ale to co robi zidane pokazuje jak wielkim piłkarzem jest cr7 i jeśli zidane nie wygra czegokolwiek to prawdopodobnie cristiano staje się z buta najwiekszym w historii bo może cały zespół pracować na jednego gościa ale ten gościu w przeciwienstswie do każdego z top wszechczaslw, nigdy nie zawodzil i to nie jest tak jak Messi najlepszy piłkarz w historii ale nie robi wyników w najważniejszych momentach swojej gry.
To nie jest najlepszy piłkarz w historii.
Lewy obrońca Lyonu Mendy rzekomo bliski transferu do Madrytu za 45 mln euro.
Apropo tego że zidane rozjebie swoje legacy
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Hazard do Realu :lol:

Piszę z dziennikarskiego obowiązku, bo to było wiadome od X czasu, jednak teraz sam Hazard w miarę jasno wyraził się o co mu chodzi.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

tak naprawde czeka na ogloszenie podpisania nowego kotnraktu #takbylo

No cóż, jak nie teraz to nigdy, takie ma marzenie

Jeśli CAS zawiesi bana, to zgodnie ze słowami Sarriego Chelsea walnie z 2-3 transfery. Ja to widze tak: Jović, jakiś skrzydłowy z liczbami (Pepe?), marzy mi się lewy obrońca (Telles? ale i tak pewnie zostanie Alonso i bedzie gral). Do tego Barella i ŚO, ale tylko taki z topu topów, jak nie to niech Zouma wraca.

Higuaina może se w sumie wykupić/przedłużyć, jak wbije Jović/inny napastnik.

Pulisić/CHO - Jović/Higuain/Tammy - Pepe/Pedro
RLC/Barkley/Mount - Jorginho - Kante/Barella
Telles/Emerson - Rudiger/Zouma - Luiz/Christensen - Azpi/Reece

kluczem do sukcesu jest opierdolenie Williana.

Brakuje kogoś za Jorgiego, ale moze w tej roli widza Barelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

A Telles nie idzie do Atletico ?
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no nie ma zadnych plotek o Chelsea, tak go wrzucilem jako w miare dostepnego, ktorego w koncu Porto bedzie chcialo spieniezyc
Obrazek
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

A bo myślałem ze to już jest „przyklepane”
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
ODPOWIEDZ