Gandi Ganda - Z Życia Wzięte (2019)
Re: Gandi Ganda - Z Życia Wzięte (2019)
props Gandi, helmut przeszedł samego siebie, a sojaki i tak będą go bronić 
- Oportunistycznyebaka
Ja wiem, że bandzior jest trochę ograniczony intelektualnie, ale nie sądziłem że aż tak. Poza tym co to za info? Przeciez tam chodziło o płacenie Polakom z polskich pieniędzy, skąd on tych Niemców wziął.
@Oportunistycznyebaka dla ciebie to jakaś zatrważająca różnica? To jakby ofiara wypadku samochodowego sama opłacała swoją szkodę, a nie domagała się rekompensaty od sprawcy i odszkodowania z ubezpieczenia z tą różnicą, że on zapłaci z naszych podatków, nie ze swoich pieniędzy. Niemcy winner xD
Dzięki za ciekawostkę o płycie panowie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Post z życia wzięty.
- Oportunistycznyebaka
Czegoś chyba nie zrozumiałeś, nigdzie nie napisałem że to dobrze czy też że to to samo. Tusk mówił zupełnie o czymś innym, a bandzior sobie to w tej główce przekręcił i wydaje mu się, że jest inaczej. W ogóle sytuacja odnośnie reperacji jest zabawna sama w sobie.wryyyyn pisze: ↑02 gru 2025, 15:27 @Oportunistycznyebaka dla ciebie to jakaś zatrważająca różnica? To jakby ofiara wypadku samochodowego sama opłacała swoją szkodę, a nie domagała się rekompensaty od sprawcy i odszkodowania z ubezpieczenia z tą różnicą, że on zapłaci z naszych podatków, nie ze swoich pieniędzy. Niemcy winner xD
Żeby nie było, jak myślicie kto sprzedał więcej CD? Bandzior czy Mes?
Płyta Gandziora była na Olisie?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wiadomo, że przeciągają linę na własną stronę. Mogliby to ugryźć jako "zobowiązania niemieckie", a nie "płacenie niemcom"Oportunistycznyebaka pisze: ↑02 gru 2025, 17:31Czegoś chyba nie zrozumiałeś, nigdzie nie napisałem że to dobrze czy też że to to samo. Tusk mówił zupełnie o czymś innym, a bandzior sobie to w tej główce przekręcił i wydaje mu się, że jest inaczej. W ogóle sytuacja odnośnie reperacji jest zabawna sama w sobie.wryyyyn pisze: ↑02 gru 2025, 15:27 @Oportunistycznyebaka dla ciebie to jakaś zatrważająca różnica? To jakby ofiara wypadku samochodowego sama opłacała swoją szkodę, a nie domagała się rekompensaty od sprawcy i odszkodowania z ubezpieczenia z tą różnicą, że on zapłaci z naszych podatków, nie ze swoich pieniędzy. Niemcy winner xD
Żeby nie było, jak myślicie kto sprzedał więcej CD? Bandzior czy Mes?