Sarius - Pierwszy dzień po końcu świata (2019)
- przedszkolanek
Re: Sarius - Pierwszy dzień po końcu świata (30.08.2019) [Zapowiedź]
fajnie nie słuchać sariusa, ja uznałem że chłop skończył kariere tak jak powiedział. polecam, człowiek taki spokojniejszy od razu
Kurde, podoba mi się ten nowy singiel, bardzo ładnie - trochę tego Sariusa z czasów "I żyli krótko..." w tym czuć, a takiego Sariusa najbardziej lubię.
aka anthony hotbeats / skwer represent
- MalkoNTENT
Nie ma bardziej upośledz...uprzedzonego forum od ślizg(afki). Naprawdę dobry kawałek.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
No kawałek nawinięty spoko, ale kurcze, po przeczytaniu tego postu z fb to jakieś takie uprzedzenie do całości mam w głowie
Szkoda, że on tak musi świrować
Szkoda, że on tak musi świrować
Zajebisty kawałek, podoba mi się to, że nie odstaje on brzmieniowo od poprzednich utworów i cały klimat jest wciąż zachowany. Myślę, że płytę jako całość będzie się świetnie słuchać. 
Mam tą epkę. Wg mnie bardzo fajny materiał + bity Soulpete'a
E: z ciekawości, do jakiego zamówienia ją dostałeś?
Ostatnio zmieniony 13 sie 2019, 16:41 przez kn00ck, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto przesłuchać, dla mnie to jego najlepsza płyta/ep obok " i żyli krótko i szczęśliwie ". Bity soulpete i dobre gościnki, co ciekawe z tego co wiem epka powstawała przez tydzień czasu na kwadracie Pete'a w Lublinie więc zajawka i hip hap
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
kn00ck do koszulki BonSoul (pojebałem, bo myślałem że zamówiłem w pakiecie z winylem) i Bonsoul4
- przedszkolanek
widzę, że nikt nie zrozumiał (czego się obawiałem zresztą po poście turzyna), więc się rozpiszę
Propsy za folkowy bit, szkoda, że tak randomowy (nie ma chyba bardziej typowych nawiązań folkowych w rapie niż kobiecy chór i afrykańnizujące bębny), ale nie od razu, Częstochowę zbudowano. Hejt za pretensjonalny wizual, ale już w samej muzyce jakoś udało mu się tego uniknąć.
Osobiście bym sobie życzył, żeby typ szedł w tę folkową stronę, na którą wszedł Wikingiem, bo raz ktoś to musi wypromować i wrzucić do rapu, a dwa na takich bitach on jakoś (nie rozumiem czemu) gubi tą swoją okropną manierę pompatycznej egzaltacji i operetkowej koturnowości, którą osiąga na w zasadzie każdym innym bicie, co widać choćby w poprzednim singlu.
- Bryx Fenrir
Propsy za ten ostatni singiel, nie myślałem, że mi aż tak siądzie.
również propsuję najnowszy singiel. nic wybitnego, ale nawinięte świetnie, stosunkowo mało przypałowych wersów, no i mocarny bit Gibbsa.
Bit forteca, ale... jak widzę co on odpierdala na tych swoich fanpage'ach dla zdobycia atencji (nie pierwszy raz już zresztą) to odczuwam ciarki żenady. I żyli krótko i szczęśliwie było dobrym albumem. Sukces tych nowszych rzeczy to duża zasługa Gibbsa. Ale i tak jakoś do mnie to nie przemawia, i na pewno nie będę do tego wracał, choć ten ostatni singiel całkiem przyzwoity.
- Ezio_Wroclaw
Bit by miękko wjechał pod Gurala, a jak ktoś powiedział Sarius = sklilsy>tematy
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Mocno popowy jest najnowszy singiel Sariusa ,,Wampir''. Jak dla mnie średniawka.
24.07.2019 - 16.12.2019
już jest na yt z klipem.
Radiowy, przyjemnie się słucha. Ma świetny głos do takiego śpiewania