Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Skoki narciarskie
Być może, mi się po prostu lepiej słucha Babiarza niż Szczęsnego, wiedza aż tak mnie nie obchodzi w tym przypadku.
XDDDDD
komentarz Eurosportu stoi przynajmniej dwie półki wyżej od tej biesiady która uskutecznia się w TVP - no chyba, że komentuje Snopek i Leleń którzy coś wiedzą
Szczęsny z tymi swoimi Szliri, Morgi, Kofi i nieustannym ciosaniem Mongoła z kefiru gdy którykolwiek Polak przekroczy punkt K jest nie do strawienia, choć na przestrzeni ostatnich 15 lat i tak zanotował pewien progres
Babiarz? Polak skacze 130, kita, dygnął, fenomenalny występ Polaka, ktokolwiek skacze 135? no całkiem dobry skok
plus wspomniane powyżej nieustanne mylenie odległości, nieogar i po paru latach komentowania da się z miejsca zauważyć że pan redaktor nie czuje tego sportu (przecież nawet były skargi do TVP żeby odpierdolił się od tego Sato i przestał mu wypominać wzrost)
edit: a, dobra, wjechał argument że wiedza mnie nie obchodzi, to ja bym sobie w takim razie Szaranowicza z YT puścił
O Szaranowicz był zajebisty, mógłby chociaż na mistrzostwa go dawać, ale chyba już choroba nie pozwala.
Hayboeck co pierdolnął
Hayboeck co pierdolnął
-
MalinowyJogurt
Dawaj Kamilek
Dodano po 58 sekundach:
Oj no kurde średniawka mocno
Dodano po 58 sekundach:
Oj no kurde średniawka mocno
Andrzej już lepiej wypadł niż Kamil.. wydaje mi się, że spóźnił skok
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
MalinowyJogurt
No ostatnio często to mu się zdarza w konkursie, w treningach jest lepiej, ale on jest mocno napalony na to mistrzostwo, paradoksalnie jemu lepiej się atakuje niż broni, ale strata poważna
W sumie to nienajgorsza ta pierwsza seria, oby tylko się poprawili w drugiej i będzie dobrze.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
jako drużyna są mocni polacy, ale w pojedynkę nie widzę tu na razie za bardzo szans na ojebanie Hayboecków, Geigerów czy Granerudów. co z tymi prędkościami w ogóle, Kamil wolniutki.
co do komentujących, to oczywiście, że tylko Eurosport.
co do komentujących, to oczywiście, że tylko Eurosport.
No nieźle Kamil, nareszcie nie spóźniony skok 229m
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Super Kamil teraz
teraz trzech polaków z rzędu, zaczynają się emocje 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Geiger przyszefował dzisiaj. w chuj mocni niemcy znowu. ci to się umieją zmobilizować na ważny turniej.
brawo dla Stękały za dzisiaj. Kubacki słabnie mam wrażenie.
brawo dla Stękały za dzisiaj. Kubacki słabnie mam wrażenie.
Kubacki miał dosyć mocne problemy z plecami, tak mówił wczoraj. W ogóle ta trójka naszych miała wiatr w plecy, więc trafili na słabe warunki. Jutro Piotrek i Kamil muszą zaryzykować, żeby myśleć o medalach.

Drużynowo:
Niemcy: 1642pkt
Polska: 1599,1 pkt
Norwegia: 1565,9 pkt
Drużynowo:
Niemcy: 1642pkt
Polska: 1599,1 pkt
Norwegia: 1565,9 pkt
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
MalinowyJogurt
Dodano po 1 godzinie 19 minutach 56 sekundach:Piotr Bąk
@bo0nkers
Timi Zajc wykluczony z MŚwL przez słoweńską federację. Powód? Kontrowersjna wypowiedź skoczka krytykująca sztab szkoleniowy. Pytanie tylko, czy pozwolą mu jeszcze dziś oddać konkursowe skoki. Atmosfera w obozie gospodarzy zagęszcza się coraz bardziej... #skijumpingfamily #Planica
Trener Słoweńców zwolniony!
Zajc nie pojawi się na starcie ani jutro, ani dziś. Tym samym występ gospodarzy w drużynówce stoi pod znakiem zapytania - zarówno Peter Prevc, jak i Ziga Jelar wg regulaminu nie mogą w niej skakać, bo zostali już zgłoszeni jako przedskoczkowie...
robi się ciekawie
robi się ciekawie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
MalinowyJogurt
Wysłali prośbę do Fisu żeby dopuścili któregoś ze swoich przedskoczków
szkoda mi tych skoczków. będę im kibicował.
Stękała 4 miejsce w serii próbnej! chłopak dobrze się prezentuję na tych mistrzostwach 226,5m
Stoch 7 - 226m
Żyła 9 - 217,5m
Kubacki 17 - 208m

Stoch 7 - 226m
Żyła 9 - 217,5m
Kubacki 17 - 208m
Spoiler
Ostatnio zmieniony 12 gru 2020, 15:43 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE