Ja na ten przykład sugeruję, że raczej nie powinno się strzelać z dupy do moderacji jak się biegało z avatarami z Andrzejem Gołotą i pierdoliło konfidentów, no ale może doszło w tym wypadku nie tylko do rewizji poglądów politycznych, ale tak ogólnie na relacje międzyludzkie i społeczne
Utworzenie nowego działu - POLITYKA
Moderator: Moderatorzy
- Haczapurjan
Re: Utworzenie nowego działu - POLITYKA
wujot akurat jest grzeczny i nigdy z nim na forum problemów nie ma mimo że jest prawicowcem, chuliganem, ukrainofobem i do jakich tam jeszcze opresjonowanych grup da się zapisać, co skłania mnie ku kontrowersyjnej tezie, że problem ze zbieraniem warnów ma pojedynczy user(zy) i nie ma to związku z prawą czy lewą stroną (rozkminka.jpg)
+ dr zjeb 1 warn w 2 lata i jako Godhand 0 warnów przez 6 latSWN pisze: ↑19 kwie 2026, 19:34 wujot - 2 warny w 6 letniej karierze
phobos - 2 warny w 7 letniej karierze
edi - 1 warn w 7 letniej karierze
mas - 0 warnów w 7 letniej karierze
Bisclavret - 0 warnów w 7 letniej karierze
aleksy - 0 warnów w 7 letniej karierze
zemsta1camzata - 6 warnów w 4 letniej karierze (z pierwszym kontem spokojnie miałby dwucyfrówkę)
koniec - 5 warnów w 7 letniej karierze
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no niestety nie da się z tobą inaczej, co pokazujesz w każdym temacie, nie potrafisz się opanować, żałuję, że tych zgłoszeń nie było więcej, bo nie potrafisz się dostosować i normalnie zachowywać i dyskutować. pointless
ta droga ide dalej
- piernikowyskoczek
no nie chciałbym robić z forum reddita, gdzie za "przygłupa" lecą ostrzeżenia, bo płatki śniegu wrażliwe, Hacziemu prędzej należałby się warn za spam linkami, ale zdaje się, że z tym się ogarnął w miarę ostatnio
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- Haczapurjan
Sugerowałbym po prostu z nudów przestudiować posty za jakie otrzymałem warna i wtedy można by było sobie wyrobić pogląd, czy aby tu przypadkiem nie ma pewnego biasu, taka luźna sugestia.
Teraz staram się jotpegi wrzucać
Moja propozycja. Z A K A Z polityki na ślizgawce i utworzenie forum POLITYKAWKA na które nigdy nie wejdę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ale przecież nie chodzi o daremne wyzwiska tylko uporczywe offtopowanie ad personam i wylewanie na obrus z buzi w każdym temacie @piernikowyskoczek
ta droga ide dalej
O, za tym bym się jeszcze chętniej podpisał, od polityki to niech będzie wykop, tam jest dużo więcej użytkowników, można zginąć w tłumie i na pewno żaden moderator nie uwzina się na konkretnych userów tak jak tutaj
Jesteś pewien? Gdzieś czytałem, że neuropkowa moderacja brzydko się bawi i szuka po prostu pretekstu do bana.
Jestem przeciwny tej propozycji, bo niekiedy potyczki polityczne toczone w dziale off-topic dodają paliwa do dyskusji w działach muzycznych, w sensie że jak ktoś się z kimś politycznie nie zgadza to czasami wychodzi to też w kłótniach na tematy muzyczne pomiędzy tymi użytkownikami, co bardzo przyjemnie się czyta z trzeciej osoby.
Nie hamujmy dymów.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
nie wydaje mi się, przykladowa teza o Niemcu jebiącym czyjąś matkę przeszła bez warnaHaczapurjan pisze: ↑wczoraj, 16:33 Nie wiem czy ktoś inny oprócz mnie dostał warna za stwierdzenie, że użytkownik jest "ukraińsko-niemieckiej tożsamości
- marmolad_k2
Piękne wizja
Na przyszłość proszę mnie po prostu mentionować przy kontrowersyjnych w swojej opinii warnach albo używać tematu Warny/bany, normalnie zdarzają się przypadki cofnięcia ostrzeżenia, a reszty tego posta nie chce mi się pisać, bo przypomniało mi się w trakcie, że sam miałeś ostatnio nawet jeden zdjęty, więc naprawdę nie ma tutaj jakiegoś straszliwego reżimu.Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:15Sugerowałbym po prostu z nudów przestudiować posty za jakie otrzymałem warna i wtedy można by było sobie wyrobić pogląd, czy aby tu przypadkiem nie ma pewnego biasu, taka luźna sugestia.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Haczapurjan
bez kitu, teraz na ślizgawce jest taka kultura, że za przygłupa idzie warna wyrwaćpiernikowyskoczek pisze: ↑wczoraj, 17:13no nie chciałbym robić z forum reddita, gdzie za "przygłupa" lecą ostrzeżenia, bo płatki śniegu wrażliwe, Hacziemu prędzej należałby się warn za spam linkami, ale zdaje się, że z tym się ogarnął w miarę ostatnio
jeszcze 3-4 lata temu normalnie tu kurwy leciały w kierunku userów, życzenie śmiertelnych chorób i tragicznej śmierci w męczarniach, a jakoś się żyło i też to miało swój klimat
@SWN gdybym nie miał umownego paktu z księciem o nie nadawaniu moderacji na siebie wzajemnie to by było więcej
Ja pierdole, dorosłe chłopy zgłaszające posty, nie przypominam sobie żebym cokolwiek kiedykolwiek zgłosił, chyba że dawno temu na początku forum, ale być może któryś z modów zweryfikuje
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
@Burak wstaw listę 5 osób najczęściej zgłaszających posty innych użytkowników 
Nie ma opcji
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY