Utworzenie nowego działu - POLITYKA

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: Utworzenie nowego działu - POLITYKA

Post autor: Haczapurjan »

eddy_wata pisze: wczoraj, 17:08 a sugerujesz ze jest inaczej w tym konkretnym przypadku?
Ja na ten przykład sugeruję, że raczej nie powinno się strzelać z dupy do moderacji jak się biegało z avatarami z Andrzejem Gołotą i pierdoliło konfidentów, no ale może doszło w tym wypadku nie tylko do rewizji poglądów politycznych, ale tak ogólnie na relacje międzyludzkie i społeczne
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

wujot akurat jest grzeczny i nigdy z nim na forum problemów nie ma mimo że jest prawicowcem, chuliganem, ukrainofobem i do jakich tam jeszcze opresjonowanych grup da się zapisać, co skłania mnie ku kontrowersyjnej tezie, że problem ze zbieraniem warnów ma pojedynczy user(zy) i nie ma to związku z prawą czy lewą stroną (rozkminka.jpg)
SWN pisze: 19 kwie 2026, 19:34 wujot - 2 warny w 6 letniej karierze
phobos - 2 warny w 7 letniej karierze
edi - 1 warn w 7 letniej karierze
mas - 0 warnów w 7 letniej karierze
Bisclavret - 0 warnów w 7 letniej karierze
aleksy - 0 warnów w 7 letniej karierze

zemsta1camzata - 6 warnów w 4 letniej karierze (z pierwszym kontem spokojnie miałby dwucyfrówkę)
koniec - 5 warnów w 7 letniej karierze
+ dr zjeb 1 warn w 2 lata i jako Godhand 0 warnów przez 6 lat
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

no niestety nie da się z tobą inaczej, co pokazujesz w każdym temacie, nie potrafisz się opanować, żałuję, że tych zgłoszeń nie było więcej, bo nie potrafisz się dostosować i normalnie zachowywać i dyskutować. pointless
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

eddy_wata pisze: wczoraj, 17:08 a sugerujesz ze jest inaczej w tym konkretnym przypadku?
no nie chciałbym robić z forum reddita, gdzie za "przygłupa" lecą ostrzeżenia, bo płatki śniegu wrażliwe, Hacziemu prędzej należałby się warn za spam linkami, ale zdaje się, że z tym się ogarnął w miarę ostatnio
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Haczapurjan

SWN pisze: wczoraj, 17:11 że problem ze zbieraniem warnów ma pojedynczy user(zy) i nie ma to związku z prawą czy lewą stroną (rozkminka.jpg)
Sugerowałbym po prostu z nudów przestudiować posty za jakie otrzymałem warna i wtedy można by było sobie wyrobić pogląd, czy aby tu przypadkiem nie ma pewnego biasu, taka luźna sugestia.
piernikowyskoczek pisze: wczoraj, 17:13 Hacziemu prędzej należałby się warn za spam linkami
Teraz staram się jotpegi wrzucać
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Moja propozycja. Z A K A Z polityki na ślizgawce i utworzenie forum POLITYKAWKA na które nigdy nie wejdę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

ale przecież nie chodzi o daremne wyzwiska tylko uporczywe offtopowanie ad personam i wylewanie na obrus z buzi w każdym temacie @piernikowyskoczek
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

oldschool pisze: wczoraj, 17:15 Moja propozycja. Z A K A Z polityki na ślizgawce i utworzenie forum POLITYKAWKA na które nigdy nie wejdę.
O, za tym bym się jeszcze chętniej podpisał, od polityki to niech będzie wykop, tam jest dużo więcej użytkowników, można zginąć w tłumie i na pewno żaden moderator nie uwzina się na konkretnych userów tak jak tutaj
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Czak pisze: wczoraj, 17:19 od polityki to niech będzie wykop, tam jest dużo więcej użytkowników, można zginąć w tłumie i na pewno żaden moderator nie uwzina się na konkretnych userów tak jak tutaj
Jesteś pewien? Gdzieś czytałem, że neuropkowa moderacja brzydko się bawi i szuka po prostu pretekstu do bana.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

oldschool pisze: wczoraj, 17:15 Moja propozycja. Z A K A Z polityki na ślizgawce i utworzenie forum POLITYKAWKA na które nigdy nie wejdę.
Jestem przeciwny tej propozycji, bo niekiedy potyczki polityczne toczone w dziale off-topic dodają paliwa do dyskusji w działach muzycznych, w sensie że jak ktoś się z kimś politycznie nie zgadza to czasami wychodzi to też w kłótniach na tematy muzyczne pomiędzy tymi użytkownikami, co bardzo przyjemnie się czyta z trzeciej osoby.

Nie hamujmy dymów.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Haczapurjan pisze: wczoraj, 16:33 Nie wiem czy ktoś inny oprócz mnie dostał warna za stwierdzenie, że użytkownik jest "ukraińsko-niemieckiej tożsamości
nie wydaje mi się, przykladowa teza o Niemcu jebiącym czyjąś matkę przeszła bez warna
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Piękne wizja :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Haczapurjan pisze: wczoraj, 17:15
SWN pisze: wczoraj, 17:11 że problem ze zbieraniem warnów ma pojedynczy user(zy) i nie ma to związku z prawą czy lewą stroną (rozkminka.jpg)
Sugerowałbym po prostu z nudów przestudiować posty za jakie otrzymałem warna i wtedy można by było sobie wyrobić pogląd, czy aby tu przypadkiem nie ma pewnego biasu, taka luźna sugestia.
Na przyszłość proszę mnie po prostu mentionować przy kontrowersyjnych w swojej opinii warnach albo używać tematu Warny/bany, normalnie zdarzają się przypadki cofnięcia ostrzeżenia, a reszty tego posta nie chce mi się pisać, bo przypomniało mi się w trakcie, że sam miałeś ostatnio nawet jeden zdjęty, więc naprawdę nie ma tutaj jakiegoś straszliwego reżimu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Haczapurjan

SWN pisze: wczoraj, 17:29 że sam miałeś ostatnio nawet jeden zdjęty.
No musiałem wyskrobać jeremiadę w dedykowanym temacie, bo tamten warn był absurdalny nawet jak na ekipę moderatorską, gdzie dostałem warna, bo moderatorowi wydawało się, że osoba obrażona mnie zgłaszała, a to jednak nie była ona :)
wujot
ave

Post autor: wujot »

piernikowyskoczek pisze: wczoraj, 17:13
no nie chciałbym robić z forum reddita, gdzie za "przygłupa" lecą ostrzeżenia, bo płatki śniegu wrażliwe, Hacziemu prędzej należałby się warn za spam linkami, ale zdaje się, że z tym się ogarnął w miarę ostatnio
bez kitu, teraz na ślizgawce jest taka kultura, że za przygłupa idzie warna wyrwać :lol:

jeszcze 3-4 lata temu normalnie tu kurwy leciały w kierunku userów, życzenie śmiertelnych chorób i tragicznej śmierci w męczarniach, a jakoś się żyło i też to miało swój klimat :bag:

@SWN gdybym nie miał umownego paktu z księciem o nie nadawaniu moderacji na siebie wzajemnie to by było więcej :D
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ja pierdole, dorosłe chłopy zgłaszające posty, nie przypominam sobie żebym cokolwiek kiedykolwiek zgłosił, chyba że dawno temu na początku forum, ale być może któryś z modów zweryfikuje
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
wujot
ave

Post autor: wujot »

@Burak wstaw listę 5 osób najczęściej zgłaszających posty innych użytkowników :twisted:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie ma opcji
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

#wersja demo
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

slusznie, z ekipą czacikową lepiej nie zadzierac
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
ODPOWIEDZ