najlepsze gierki o których nigdy nie słyszałeś
Moderator: con shonery
-
genocidegeneral
Re: najlepsze gierki o których nigdy nie słyszałeś
pamiętam że tam return of the tres grało w menu po włączeniu gry 
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Tak Total Overdose pamiętam też. Funowa gierka.
zajebista gra, kiedys byla demowka w CD-Action i ogrywalo sie kilkanascie razy. Pamietalem jak zassalem pelniaka z neta i mozg mi wyjebalo, ze tam sa jeszcze inne misje. Ale nie bylo tego boom z wersji demo i szybko skonczylem grac.nobezprzesady pisze: ↑wczoraj, 0:44 Total Overdose mi się randomowo przypomniało jeszcze, ogólnie z tego co pamiętam gierka była chyba przez większość graczy uznawana za potwornego flopa (i oczywiście nie tak popularna jak GTA), ale w sumie spędziłem przy niej w wieku wczesnonastoletnim nieporównywalnie wiecej czasu niż z produkcją Rockstara i znacznie więcej zabawy mi się z nią kojarzy.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Total Overdose był spoko, ale krótki, podobnie jak Nitro Family
nie wiedzialem ze ten turok byl az tak popularny, moze jestem za mlody zeby pamietac
pamietam ze kiedys w gazetce gierke dorzucili
"Akuji the demon" no to juz nisza w chuj xD ale jak bylem maly to bardzo mi sie podobalo to
pamietam ze kiedys w gazetce gierke dorzucili
"Akuji the demon" no to juz nisza w chuj xD ale jak bylem maly to bardzo mi sie podobalo to