Ahahaha aż mi się hołdys przypomniał
Moderator: Moderatorzy

Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
mocny wajb takiegojednegokrzyśkiego, brakuje tylko prośby, żeby zmienić avataryJeśli możecie, jeśli chcecie — wesprzyjcie HIP HOP KEMP tym, że przyjedziecie w przyszłym roku. O festiwalu i realnym stanie terenu, składzie zespołów i całej reszcie będziemy informować z dużym wyprzedzeniem. Wy, którzy nadal wierzycie w Kemp, zatrzymajcie proszę swoje bilety i pomóżcie mi tym odbudować Kemp. Wy, którzy chcecie odzyskać swoje pieniądze, złóżcie wniosek o zwrot u dystrybutora biletów.
no i git, wyjaśnione. Niepotrzebnie dramatyzujecie, a tu się okazuje, że wszyscy się super bawili i jeszcze za free będą mogli se przyjechać w przyszłym roku. Na miejscu organizatora w ogóle bym nie bookował raperów na 2027 skoro ma takie zajebiste pole z klimacikiemTooMuchSmoke pisze: ↑wczoraj, 12:07 „Kiedy w czwartek wieczorem i w nocy chodziłem po terenie i po kempingu, a na drogach dookoła co dziesięć metrów stały grupki ludzi, którzy dla swojej mini publiczności nawzajem rapowali, beatboxowali i tańczyli razem, czułem dokładnie tę atmosferę, po którą wszyscy przyjechaliście i dla której robiłem ten festiwal przez te wszystkie lata.”
hahaha o kurwa za mocneto w sumie można powiedziec, ze festiwal się odbył xD