Pezet
-
BouncedDuck5106
Re: Pezet
Jak się wam nie podoba to możecie iść na koncert taco i podsiadly
- gods bidness
Pezet dużo starszy był, jak sam najebany jak sztetka na własnych koncertach latał, więc dziwne by było, jakby teraz miał moralizować.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2020, 20:36 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
ale wy się spinacie, typek zrobił znakomitych ruch, olał fanów pezeta, na których i tak nie miał co liczyć, pewnie zgarnął za to hajs, zrobił może pierwszy w życiu stage diving, do tego narobił w okół siebie szumu i ma kolejny argument, żeby mówić w wywiadach (niekomercyjnych oczywiście) dla newonca czy czego tam, że jest punkiem, jebie komercje i wolałby być menelem niż raperem, a później poleci do studia dograć się jakiemuś sokołowi czy problemom na płytę, przeuroczy w tym jest
XDprzedszkolanek pisze: ↑08 sty 2020, 21:19 ale wy się spinacie, typek zrobił znakomitych ruch, olał fanów pezeta, na których i tak nie miał co liczyć, pewnie zgarnął za to hajs, zrobił może pierwszy w życiu stage diving, do tego narobił w okół siebie szumu i ma kolejny argument, żeby mówić w wywiadach (niekomercyjnych oczywiście) dla newonca czy czego tam, że jest punkiem, jebie komercje i wolałby być menelem niż raperem, a później poleci do studia dograć się jakiemuś sokołowi czy problemom na płytę, przeuroczy w tym jest
faktycznie świetnie się zachował, zero cringe i przypału, punk pełną gębą
- przedszkolanek
ja myślę, że on miał zupełnie wyjebane w ludzi, którzy kupili bilety na koncert Pezeta, o tyle słusznie, że po nic mu oni i nic na tym nie stracił, a dodał kolejną cegiełkę do swojego wizerunku i performensupół minuty u Pezeta i może i żenada
ale o mnie będą ćwierkać
e: tak mi się zdawało że pojebałem cytat
Ostatnio zmieniony 08 sty 2020, 23:15 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no skończ mnie wkurwiać błagam
Najebany albo naćpany dzieciak wpadł na scenę Wielkiego Muzycznego Wydarzenia, czyli jakiego koncertu Pezeta, na który czekała cała Polska. Miał zarapować zwroteczkę, a że nie znał tekstu, to trochę się pobujał po scenie, potykając przy tym o własne nogi, a następnie wykonał stage diving, całkiem słusznie oceniając, że więcej już do tego przedstawienia od siebie nie wniesie. Ochrona podziękowała mu za świetną zabawę i wyjebała w pizdu z koncertu. Nie wiem kto to Zdechły Osa, ale w sumie propsuję. Może i głupota, ale zrobił to na swoje konto, a wyprowadzanie masowej rap publiki ze strefy komfortu coraz bardziej w cenie.
Tu raczej nie ma spiny tylko żywa debata czy raper młody martwy zdechły Osa to geniusz, czy dzban.
Ej a to w ogóle zły temat przecież
Ej a to w ogóle zły temat przecież
ja pierdolę xDD przecież cringe w chuj ta akcja
gdyby tam rzeczywiście wpierdolił się na pełnej kurwie i zrobił pankrok to jeszcze, ale on kręcił się nieporadnie jak gówno w przeręblu, a potem jeszcze ten 'stage diving' aka wczołganie się na pierwszy rząd publiki xD no sory ale this aint it chief
e^ kurwa rokenrol na koncercie to robi lil uzi a nie przestraszony mietek co nie wytrzymał presji
gdyby tam rzeczywiście wpierdolił się na pełnej kurwie i zrobił pankrok to jeszcze, ale on kręcił się nieporadnie jak gówno w przeręblu, a potem jeszcze ten 'stage diving' aka wczołganie się na pierwszy rząd publiki xD no sory ale this aint it chief
e^ kurwa rokenrol na koncercie to robi lil uzi a nie przestraszony mietek co nie wytrzymał presji
Ziomku, przecież on się wczołgał na scenę i po chwili z niej spadł i chujkurwa tyle typa widziano
Ty w ogólnie nie kminisz mojego punktu widzenia. Gdyby gość wpierdolił się z buta na scenę, rozjebał ochroniarza kubłem na śmieci, a na końcu się podpalił i rzucił w tłum to O KEJ taki rakenrol to ja szanuję no gość jest popierdolony i coś wnosi chuja tam zarapował ale zademonstrował jakiś bunt orajt. Osa zachował się jak lokalny support najgorszego sortu o czym my w ogóle rozmawiamy kurwa. jedno z oblicz hiphopu ja pierdole
To nie ja muszę walić na męskim graniu tylko Tobie przydałoby się poszerzyć horyzonty i zobaczyć jakiś konkretny hardkorowy koncert. igh im out
Koza > Osa jesli chodzi o hiphopowy rokenrol i nie wiem czy to bardziej props czy hejt
[mention]oyche[/mention] mordeczko ja myślałem, że ironizujemy już na maksa
Koza > Osa jesli chodzi o hiphopowy rokenrol i nie wiem czy to bardziej props czy hejt
[mention]oyche[/mention] mordeczko ja myślałem, że ironizujemy już na maksa
Ostatnio zmieniony 09 sty 2020, 11:12 przez Drmz, łącznie zmieniany 1 raz.