Pezet

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

BouncedDuck5106

Re: Pezet

Post autor: BouncedDuck5106 »

Jak się wam nie podoba to możecie iść na koncert taco i podsiadly
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Pezet dużo starszy był, jak sam najebany jak sztetka na własnych koncertach latał, więc dziwne by było, jakby teraz miał moralizować.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2020, 20:36 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
wst

Post autor: wst »

BouncedDuck5106 pisze: 08 sty 2020, 12:31 Jak się wam nie podoba to możecie iść na koncert taco i podsiadly
Spoko, przynajmniej jako słuchacz nie zostanę "opluty" przez nieszanującego mnie i moich pieniędzy peta.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

ale wy się spinacie, typek zrobił znakomitych ruch, olał fanów pezeta, na których i tak nie miał co liczyć, pewnie zgarnął za to hajs, zrobił może pierwszy w życiu stage diving, do tego narobił w okół siebie szumu i ma kolejny argument, żeby mówić w wywiadach (niekomercyjnych oczywiście) dla newonca czy czego tam, że jest punkiem, jebie komercje i wolałby być menelem niż raperem, a później poleci do studia dograć się jakiemuś sokołowi czy problemom na płytę, przeuroczy w tym jest
encrenoire

Post autor: encrenoire »

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:22 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
wst

Post autor: wst »

przedszkolanek pisze: 08 sty 2020, 21:19 ale wy się spinacie, typek zrobił znakomitych ruch, olał fanów pezeta, na których i tak nie miał co liczyć, pewnie zgarnął za to hajs, zrobił może pierwszy w życiu stage diving, do tego narobił w okół siebie szumu i ma kolejny argument, żeby mówić w wywiadach (niekomercyjnych oczywiście) dla newonca czy czego tam, że jest punkiem, jebie komercje i wolałby być menelem niż raperem, a później poleci do studia dograć się jakiemuś sokołowi czy problemom na płytę, przeuroczy w tym jest
XD
faktycznie świetnie się zachował, zero cringe i przypału, punk pełną gębą :lol:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

pół minuty u Pezeta i może i żenada
ale o mnie będą ćwierkać
ja myślę, że on miał zupełnie wyjebane w ludzi, którzy kupili bilety na koncert Pezeta, o tyle słusznie, że po nic mu oni i nic na tym nie stracił, a dodał kolejną cegiełkę do swojego wizerunku i performensu

e: tak mi się zdawało że pojebałem cytat
Ostatnio zmieniony 08 sty 2020, 23:15 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

najlepsze co mógł zrobić, taka prawda
Obrazek
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Zdrowo już was popierdoliło :bag:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Co sie stało w ogóle
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

przedszkolanek pisze: 08 sty 2020, 21:19 typek zrobił znakomitych ruch
Nie no skończ mnie wkurwiać błagam :lol: ja nie neguję, że biorąc pod uwagę stylówe osy i jego podejście do rzeczy to w sumie dla niego żadna szkoda, a może nawet i jakiś profit, bo "pokazuje", że jest auntentyczny w swoich numerach, ale kurwa, jaki ruch zrobił. Jak widzę, jak Ty dorabiasz całą ideologię do tego, że gość się przesadnie nakurwił i nie ogarnął co się dzieje to mje skręca normalnie :lol: ot performenser jebaniutki. Kilku raperów przed nim tego próbowało i raczej żaden z nich nie dostał za to szacunku. Z Tałem byś się dogadał
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
edenmar

Post autor: edenmar »

Bolo pisze: 09 sty 2020, 9:20 Co sie stało w ogóle
Najebany albo naćpany dzieciak wpadł na scenę Wielkiego Muzycznego Wydarzenia, czyli jakiego koncertu Pezeta, na który czekała cała Polska. Miał zarapować zwroteczkę, a że nie znał tekstu, to trochę się pobujał po scenie, potykając przy tym o własne nogi, a następnie wykonał stage diving, całkiem słusznie oceniając, że więcej już do tego przedstawienia od siebie nie wniesie. Ochrona podziękowała mu za świetną zabawę i wyjebała w pizdu z koncertu. Nie wiem kto to Zdechły Osa, ale w sumie propsuję. Może i głupota, ale zrobił to na swoje konto, a wyprowadzanie masowej rap publiki ze strefy komfortu coraz bardziej w cenie.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

o kurwa i o to ta cała spina? hahahaha
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Drmz

Tu raczej nie ma spiny tylko żywa debata czy raper młody martwy zdechły Osa to geniusz, czy dzban.

Ej a to w ogóle zły temat przecież
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

wg mnie na tej podstawie nie można stwierdzić czy geniusz, czy dzban
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:52 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
oyche

Post autor: oyche »

ja pierdolę xDD przecież cringe w chuj ta akcja
gdyby tam rzeczywiście wpierdolił się na pełnej kurwie i zrobił pankrok to jeszcze, ale on kręcił się nieporadnie jak gówno w przeręblu, a potem jeszcze ten 'stage diving' aka wczołganie się na pierwszy rząd publiki xD no sory ale this aint it chief

e^ kurwa rokenrol na koncercie to robi lil uzi a nie przestraszony mietek co nie wytrzymał presji
Awatar użytkownika
Drmz

Ziomku, przecież on się wczołgał na scenę i po chwili z niej spadł i chujkurwa tyle typa widziano :lol: Ty w ogólnie nie kminisz mojego punktu widzenia. Gdyby gość wpierdolił się z buta na scenę, rozjebał ochroniarza kubłem na śmieci, a na końcu się podpalił i rzucił w tłum to O KEJ taki rakenrol to ja szanuję no gość jest popierdolony i coś wnosi chuja tam zarapował ale zademonstrował jakiś bunt orajt. Osa zachował się jak lokalny support najgorszego sortu o czym my w ogóle rozmawiamy kurwa. jedno z oblicz hiphopu ja pierdole :lol: To nie ja muszę walić na męskim graniu tylko Tobie przydałoby się poszerzyć horyzonty i zobaczyć jakiś konkretny hardkorowy koncert. igh im out
Spoiler
Koza > Osa jesli chodzi o hiphopowy rokenrol i nie wiem czy to bardziej props czy hejt

[mention]oyche[/mention] mordeczko ja myślałem, że ironizujemy już na maksa
Ostatnio zmieniony 09 sty 2020, 11:12 przez Drmz, łącznie zmieniany 1 raz.
oyche

Post autor: oyche »

^przecież to przedstawienie teatralne a nie rokenrol
e: ^ a to sory
Ostatnio zmieniony 09 sty 2020, 13:13 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:52 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ