Osiedle i blok w polskim hh
Re: Osiedle i blok w polskim hh
Klimatyczny teledysk swoją drogą
szpaku - osiedle majowe (jak jeszcze mieszkał w szczecinie)
BOUT IT BOUT IT
Góral z Ordine, YSL - Teofilów
Bary - Stare Miasto
Kosior, Pawko - Retkinia
Bary - Stare Miasto
Kosior, Pawko - Retkinia
- JoeyJoeJoe
Rubin - Rubinkowo (Toruń), które przedstawia poniższy teledysk, a motyw bloków przewija się na całej płycie tak naprawde chociaż bez jakichś większych konkretów i odniesień do miejscówek.
Spoiler
Ziomek ma ksywe YSY (czyt. Łaj Es Łaj) jakby co, bo chyba o niego chodziło
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Czapka - Leona Heyki 18
-
JackHerrer
Nie ma osiedla ostrobramska , to jest ulica na grochowie, a grochow jest na Pradze północ. Chociaż wielu prażan uwaza grochow za osobna dzielnice to i tak latają na grochowska do urzędu dzielnicy Praga północ . To tak w skrócie. Czy jakas agencja filmowa ma tam siedzibę? Nie mam pojęcia ale jak tam mieszkałem to z okna często widzialem jak cos tam kręcąregulator pisze: ↑07 wrz 2025, 0:42 W ogóle z tymi klipami też jest niezła zmyła, byłem jakiś czas temu wykonać jakieś bohaterskie zlecenie typu odbiór jakiegoś gówna z OLX na warszawskim osiedlu Ostrobramska (o ile kojarzę: zero reprezentacji w hip hopie), wychodzę za róg i mym oczom okazuje się kadr który widziałem w jakimś trylionie klipów - na bank u Pezeta w jakimś nowszym numerze, nawet któryś pozarapowy gwiazdor stał tam na koniu. Może jakaś firma od produkcji filmowej ma tam biura, albo spółdzielnia mieszkaniowa mocne plecy w show-biznesie.
- Oportunistycznyebaka
Koledze to się chyba coś Pragi pojebawszy.
Gostek co napisał herezje. Popierdolił wszystko co się da. A z reprezentacji rapowej, to masz Chadę jakieś 500m od omawianych przez Ciebie osiedli Ostrobramska.
Baleś Lso - Ostróda Giezewiusza
Gog - 3 maja/ stare miasto
Gog - 3 maja/ stare miasto
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji