ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

zuperhero

Re: ENZO EBK - GHAIBOOBA (2025)

Post autor: zuperhero »

z przyzwyczajenia myślałem że to jakieś klasyczne uliczny szajs, a jest kozacka płyta.
enzo brzmi naprawdę autentycznie w tych ulicznych klimatach, bardziej autentycznie niż prawie wszystko co podobnego słyszałem, wgl bekowe są te uliczne powiedzonka, zawsze fajnie mi się takiego czegoś słucha kurwa fa, a słuchając armagedon mam autentycznie ochotę coś rozjebać
słuchając to mi wpadła taka rozkminka że arabusy mają w sobie coś tak agresywnego i spontanicznego, że dla słowianina jest to niepojęte, my jednak uważniej chodzimy po drabienie eskalacyjnej.
Awatar użytkownika
kaczuholek

Post autor: kaczuholek »

mnie też ten album rozpierdolił po całości, przezajebisty album. prawie każdy kawałek to rozpierdol i mi się to od premiery ani trochę nie znudziło. niech napierdala dalej i nie eksperymentuje przesadnie z beatami, na takich beatach brzmi najlepiej. kawałki tamam i harbi tikitaka mi średnio siedzą ale pozostale 10 z 12 to takie mocarze
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Napięta urkaburka dla pedalow a wiadomo ze jak się ściśnie to leci woda ew w kilkunastu na jednego

Rydawarrior>>>>>>>
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Heroina top bit 2025 :oops:

Do płyty nadal ciągle wracam i wjeżdża tak samo jak na początku. Jedna z lepszych płyt 2020s, chociaż jego debiutancki mixtape jest ciekawszy, ale mniej spójny
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
ODPOWIEDZ