Bonus RPK
Re: Bonus RPK
niech on wykurwia już na wykop 
paradoksalnie jak Bonus wyjdzie i dobrze pokieruje movementem to może stać się bosem w pl rapie, i robić kolosalną karierę. Takim Xatarem, OG z nowej szkoły z dobrze udokumentowanym i medialnym procesem. schafter będzie na korki ze street creditu wpadał.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Podbijam Recklezza w tej dyskusji mocno, a od siebie dodałbym tylko, że póki akt sprawy się nie widziało, to raczej trudno przesądzać, czy Bonus jest winny, czy niewinny. Niezależny sąd je widział i Bonusa skazał, co następnie podtrzymał sąd II instancji, więc coś na rzeczy musiało być. Wiadomo, że pomyłki się zdarzają, ale każdy bandzior powie, że on za niewinność siedzi i to pomyłka, wiec dużo dystansu bym polecał wszystkim broniącym Bonusa.
A tak po ludzku to szkoda chłopa, bo 5 lat to nie przelewki.
A tak po ludzku to szkoda chłopa, bo 5 lat to nie przelewki.
Wyciągam nóż i załatwiam typa, nie od dziś wiadomo, że nóż>>broń palna na dystansie kilku metrów
ziomus za grubo plyniesz z rozkmina bonusik nigdy kims na wzor xatara nie bedzie bo ratar zamknal morde na procesie zlota to do dzisiaj nie znaleziono i odjebal grzecznie puche po raz kolejny bez plakania i robienia szopki
a wiesz czemu?? bo bonusik zrobil z siebie niestety kozla ofiarnego i ofiare systemu ziobrowskiego
problemem bonusika jest ze on sie wkrecil kurwa za grubo w klimaty i w cala otoczke zasad i prawilnosci kurwa ale az za bardzo go wchlonelo jak gabka h2o i mimo ze angazowal sie w pomoc robil paczki latal na lipa do wariatow i na patrzonka to go to wlasnie zgubilo bo jak na kryminale ktos siedzi i dostaje kurwa od jakiegos chlopa z wwa pomoc ciagle to kurwa tam jest tak mala spolecznosc ze wiekszosc rzeczy jest do rozkminienia szybko i info sie rozchodzi kto u kogo byl kto komu rakiety robi kto z kim lata kto z jaka ekipa a ekipa cs rpk w 2010 i wczesniej z bonim na czele grubo koncertowala i wyrobila koneksje ze wszystkimi ogarnietymi w tamtym momencie uliczniakami po polsce od slaska po pomorzany od ekip jak zdr sztywnej i ogarnietej najlepszej ulicznej bandy wedlug mnie w pl rapie przez brt gdzie kiszlo tera jak van damme szpagaty napierdala po kizownika co sie poznal z nimi za malolata co go cbsp krecilo az po holandie i koneksje tam koncertowo zarobkowe bo dziwnym trafem tylko kurwa uliczni raperzy odwiedzaja holanje grac show
najwieksza zmora takiego srodowiska jebanego jest afiszowanie sie kim sie jest i kogo to sie zna co sie robi wsrod grona niby ogarnietych glow przy melanzu ulicznym zeby oni wiedzieli i sie mogli do ciebie odezwac w jakiejs sprawie i to jest krecenie na siebie samego bata bo sie to odbija kurwa czkawka albo zgagulcem jak zgredy jakies siedza i mowia kurwa chca mnie dojebac cbsy musze kogos wystawic ziomus poradz mi co robic a ktos nawija ty no bo jest przeciez ten malolat co go tak pelno i lataja tam wokol niego powiedz ze on i huj i z reszta tak bylo ze kolega ze starych lat napierdolil na boniego glupot do zgreda zgredziu podklepal i bonus byl w grupie bez przybitej grupy
to jest kurwa niestety wina zle kurwa wykorzystanego czasu i dla przykladu zobaczcie kaz balagane ktory mimo ze sie wywodzi z takich srodowisk odbil kurwa w swoja manke i gdzies z boku sie trzymal odziany w stylowce bananowca i rzezbil swoje gdzie wzrok innych go nie dosiegal czy tomek chada ktory na kilka lat tez rapowo zniknal ale melanzowo i ulicznie zyl na pelnej kurwie
dla mnie boni jest niewinny i oberwal przez zazdrosc nieudacznika ex kolezki ktory byl tak nieudolny ze nawet w nielegalu nie umial zarobic tak zeby byc szczesliwym a tam wyzej rozkminilem co i jak kurwa doprowadzilo go do tego
teraz kurwa rozkmincie czy lepiej jest kurwa sie bujac w takim kurwa grzaskim gruncie nie lamac prawa pomagac innym i na koncu z cudzej zawisci i zazdrosci odpierdolic pajde za darmo i krecic kurwa telenowele ze sie jest niewinnym czy juz lepiej odpierdolic numer odsiedziec swoje i wyjsc z podniesiona glowa i moc sie wozic ze jest sie wporzadku jak tps, xatatr, chada, dobo, parol?? kurwa nawet major ktory tam odjebal swoje tez z pomowienia mowi bez ceregieli ze mu sie nalezalo
ja wam powiem co jest lepsze trzymac z daleka od tego gowna bo to jest gowno napoczatku wam sie wydaje ze jestescie na plazy kurwa na dominikanie bialy piasek blekitna woda niebo jak powerade i wchodzicie sie ochlodzic bo czujecie cieplo ale to naprawde jest delikatny stres i im wchodzicie glebiej bo sie z czasem robi coraz kurwa cieplej tym sie okazuje ze w oddali widzicie skrzynie z perlami czeka na was i jedni sie schyla zeby ja wziac i ich kurwa rekin zje i huj ulica ich zabila inny sie zanurzy i mu sie uda ale to nieliczni a w wiekszosci nagle jak sie zanuzysz caly to sie okazuje ze to byl sen bo stoisz w jebanym kanale w sciekach w gownie po uszy i juz rozumiesz ze powinienes sie trzymac z dala i zmarnowales czas a najgorsze jest ze malo kto to sie budzi i dociera do niego w jakim gownie tkwi
dziekuje za ten post. ale wydaje mi się, że i tak jako tako nasza scena nie ma ulicznego ojca chrzestnego i powtarzam, dobrze widoczna medialnie postawa Bonusa ulicznego prometeusza polskiego rapu, może sprawić, że wszyscy raperzy odbijający w strone jakas dziwna metroseksualną beda chcieli podreperować wizerunek na ulicy właśnie składając bonusowi ciekawe propozycje rapowe i wlasnie po wyjsciu nadal mysle, ze moze sie stać takim OG. adekwatnie do tego tez co aktualnie bedzie w rapowych trendach. co o tym sadzisz panie [mention]BENGAL[/mention]
Są jeszcze ostatni prawdziwi w tej grze, jak np. Kaczor (Killaz Group) i dzięki nim prawdziwy rap przetrwa.eddy_wata pisze: ↑15 maja 2020, 21:33![]()
![]()
![]()
dziekuje za ten post. ale wydaje mi się, że i tak jako tako nasza scena nie ma ulicznego ojca chrzestnego i powtarzam, dobrze widoczna medialnie postawa Bonusa ulicznego prometeusza polskiego rapu, może sprawić, że wszyscy raperzy odbijający w strone jakas dziwna metroseksualną beda chcieli podreperować wizerunek na ulicy właśnie składając bonusowi ciekawe propozycje rapowe i wlasnie po wyjsciu nadal mysle, ze moze sie stać takim OG. adekwatnie do tego tez co aktualnie bedzie w rapowych trendach. co o tym sadzisz panie [mention]BENGAL[/mention]
ale oni nie są medialni ziomek i nie są już w żadnym nurcie a jedynie baaaardzo okazjonalną ciekawostką. nie chodzi mi o to, kto jest prawdziwy, bo pewnie takich jest wielu. Chodzi mi o to kto zostanie twarzą tej prawdziwości, walki z systemem i ulicy. sory ale Tps jak bardzo by sie starał to nie bedzie nim, a Bonus ma własnie taki potencjał bo jest nakrecona akcja wokół
Dziwi mnie że w akcję pomocy bonusowi nie zostali wkręceni twórcy gry droug dealer simulator. Cześć dochodów z gry mogłaby zasilać konto partnerki bonusa. Zamiast promować kryminalistów można by na nich zarabiać. Druga część jak w serii FIFA z twarzą mvp kryminalnej odsiadki.
HEAVYWEIGHT - Pod jednym niebie (prod. APmg)
Spoiler
- Bryx Fenrir
Niezły kawałek, chociaż Jongmen bardzo banalnie wypadł.
- cloud
- chmura
jestem w pozytywnym szoku jeśli chodzi o kiziaka aka wanna-be 187 strassenbande nigga worldwide, a i bardzo fajnie było znowu usłyszeć bonusa, free.
-
albertoloko
- Zbanowany
Legenda polskiej sceny. Zajebisty głos, prosta uliczna nawijka, więcej takiego rapu. PDW i wracaj do nas szybko mordeczko bo rap kuleje!
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=Bb5gFdBirf0
Bonus RPK ft. Sokół & Hinol PW - CO SIĘ DZIEJE?! prod. Wowo & MeduzaBeats
Bonus RPK ft. Sokół & Hinol PW - CO SIĘ DZIEJE?! prod. Wowo & MeduzaBeats
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:33 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
Zajebisty numer, oby więcej takich kawałków w tej skurwiałej branży.
- KomunistomPodPrad
.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:33 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
So take a step back.