tehnikolor*
Szkoda, że to nie wyszło
- zemsta1kadluba
Re: Szkoda, że to nie wyszło
tak bardzo to, gadałem ostatnio o tym z ziomkiemMystair pisze: ↑17 sie 2019, 18:39 mixtape Charliego P
tak mi się przypomniało jak do tej zajebistej zwroty sobie wróciłem - https://www.youtube.com/watch?v=a9SkEj5Oz0c
Spoiler
mołpy są kozackie
zdecydowanie to, nie płyta, a kawałek:
Spoiler
Zdecydowanie Bonson/Planet. Przecież " Mówią, że mam problem" to jest taki sztos, że 
- rakieta_rakieta
Proximite imo, Jinx bywał ciekawszy od Małpy a i zwrotki małpy na wspólnych jakieś takie lepsze.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- marco_pantani
Spoiler
Tehnikolor, Jimson/Enstejn, Diamondlife (Szops ty kijku), Bonson/Planet
https://www.instagram.com/p/5cWjorGiG5/
Czemu włodek nie użył tego bitu w wdpdd
- oKulTywowany
Bo by zamulił pizde na nim i go zmarnował w swoim nudnym styluKutendo95 pisze: ↑10 lis 2019, 13:18 https://www.instagram.com/p/5cWjorGiG5/
This page is no longer available.
I tak już zmarnowany, nikt już nie zarapuje pod to
Bałagane x Smolasty x Belmondo x Sentino x Diho x Malik - Kamagra Raiders (prod. Olek)
Nawet gdyby był średni, to byłaby piękna pamiątka po latach. A teraz każdy poszedł w swoją stronę, niektórzy wiadomo jak skończyli.
Nawet gdyby był średni, to byłaby piękna pamiątka po latach. A teraz każdy poszedł w swoją stronę, niektórzy wiadomo jak skończyli.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
3rzypo3rzy
Podobno "Alvaro" jest oficjalna wersją powyższego kawałka, bez tej połowy raperów, którzy odpadli z wiadomych względów.
Przy okazji pociśnięcia jetlagz przypomniał mi się solowy mixtape Wilka na trapach "Syn Słońca". To było tak złe, że aż czekałem na cały mixtape żeby słuchać dla beki, ale skończyło się tylko na jakichś 2-3 numerach
Spoiler
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
może nie szkoda, ale cztery lata temu Sobota zapowiadał, że razem z Quebo zawieszają projekty i robią wspólną płytę. spójrzmy teraz gdzie jest Sob, a gdzie Que i takie kolabo śmiesznie brzmi po czasie 
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
nie wiem czy się liczy...
czekałem na mikołajkowy numer Bortwicka
szkoda, że to nie wyszło :/
czekałem na mikołajkowy numer Bortwicka
szkoda, że to nie wyszło :/
mobbbynators mixtape 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno