Reakcje na posty
Moderator: Moderatorzy
Re: Reakcje na posty
Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Panowie wyjaśnili 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
thisss
macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta, no ale jak sobie tak działamy z powodzeniem tyle lat to nie zmieniajmy tego
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
Dokładnie o to mi chodziło a nie o kopiowanie SM, niemniej skoroczak pisze:macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta,
No to w sumie nie było tematuBurak pisze:Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
Plus też pomysł z widocznością tylko dla autora byłby bdb
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
burak pierdolący coś o zauważalnie spuchniętej bazie i jednocześnie płaczący o zamknięcie tematu w którym nie można było pierdolić głupotek przez zawrotny okres 8 dni to jest zjawisko niewarte komentowania nawet
Jest różnica między setkami postów, a ilością potencjalnych reakcji w ilości sztuk liczba użytkowników * liczba wszystkich postów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111