Reakcje na posty
Moderator: Moderatorzy
Re: Reakcje na posty
Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Panowie wyjaśnili 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
thisss
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta, no ale jak sobie tak działamy z powodzeniem tyle lat to nie zmieniajmy tego
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
Dokładnie o to mi chodziło a nie o kopiowanie SM, niemniej skoroczak pisze:macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta,
No to w sumie nie było tematuBurak pisze:Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
Plus też pomysł z widocznością tylko dla autora byłby bdb
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
burak pierdolący coś o zauważalnie spuchniętej bazie i jednocześnie płaczący o zamknięcie tematu w którym nie można było pierdolić głupotek przez zawrotny okres 8 dni to jest zjawisko niewarte komentowania nawet
Jest różnica między setkami postów, a ilością potencjalnych reakcji w ilości sztuk liczba użytkowników * liczba wszystkich postów
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111