Skolim
Re: Skolim
Pracowity to jest vkie co nagrywał 300 tracków rocznie, Skolim to pierdolony tytan pracy
W 2024 skurwysyn zagrał 458 koncertów xD
W 2024 skurwysyn zagrał 458 koncertów xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
I pewnie połowa tego w same wakacje XD, do tego nie gra z playbacku, bo na mojej wsi na festynie był rok temu i gdy nagle sie zaciął, leciała muza bez wokalu
kojarzycie tę starą plotę że w eurazji co któryśtam ziutek jest potomkiem największego dupczyciela swoich czasów tj dżyngis chana? myślę że za jakiś czas może być tak w Polsce ze Skolimem biorąc pod uwagę podbój muzyczny jaki przeprowadza na polskiej scenie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- qualite_de_schizoide
byłem ostatnio na koncercie skolima, to było bardzo spoko
leciał często podkład, ale skolim śpiewał też od siebie i sporo gitarki było luxona
fajne wstawki dawał w nawiązaniu do miejscowości, w której koncertuje
spoko kontakt z publiką
Ja lubię skolima, bo chłop ma głowę na karku. Wykorzystuje w 100% zainteresowanie swoją osobą i zgarnia przy tym niesamowicie dużą kasę nie robiąc z siebie debila. Nagrał od groma hitów, kilka numerów autentycznie lubię i nieraz poleci na siłce, czy właśnie w taką ładną pogodę jak dzisiaj.
W dodatku też normalnie się prezentuje, gość ma wysportowaną sylwetkę, a nie to co te kurwa polscy raperzy (wy wyglądacie jak menele dworcowe...)
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
a podeślij jakieśqualite_de_schizoide pisze: ↑14 sie 2025, 18:20 kilka numerów autentycznie lubię i nieraz poleci na siłce
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- qualite_de_schizoide
Daj mi jedno słowo, Ona mi dała, babecita, nie dzwoń do mnie mała, 96, dziewczyno piękna, zatańcz ze mną ostatni raz, dawaj do tańca
Babecita jest zajebiste w swojej konwencji
Nikt niby skolima nie słucha, a jednak robi niesamowite liczby nawet na skalę światową.
To że coś jest popularne to nie znaczy, że chujowe. Kilka tracków ma spoko, ot lekka muza, która czasami siada.
Babecita jest zajebiste w swojej konwencji
Nikt niby skolima nie słucha, a jednak robi niesamowite liczby nawet na skalę światową.
To że coś jest popularne to nie znaczy, że chujowe. Kilka tracków ma spoko, ot lekka muza, która czasami siada.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
qualite_de_schizoide pisze: ↑14 sie 2025, 18:20 W dodatku też normalnie się prezentuje, gość ma wysportowaną sylwetkę, a nie to co te kurwa polscy raperzy (wy wyglądacie jak menele dworcowe...)
W dodatku najebał jasia kapele
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Ja odwrotnie uważam że Skolim ubiera się i ma image na wieśniaka, stąd tak wszystko zażarło. Jakby latał w lnianej koszuli rozpiętej i miał normalną fryzurę to może bym puścił do nauki tańca, ale jednak wizerunkowe pedalstwo mnie odrzuca za bardzo.qualite_de_schizoide pisze: ↑14 sie 2025, 18:20byłem ostatnio na koncercie skolima, to było bardzo spoko
leciał często podkład, ale skolim śpiewał też od siebie i sporo gitarki było luxona
fajne wstawki dawał w nawiązaniu do miejscowości, w której koncertuje
spoko kontakt z publiką
Ja lubię skolima, bo chłop ma głowę na karku. Wykorzystuje w 100% zainteresowanie swoją osobą i zgarnia przy tym niesamowicie dużą kasę nie robiąc z siebie debila. Nagrał od groma hitów, kilka numerów autentycznie lubię i nieraz poleci na siłce, czy właśnie w taką ładną pogodę jak dzisiaj.
W dodatku też normalnie się prezentuje, gość ma wysportowaną sylwetkę, a nie to co te kurwa polscy raperzy (wy wyglądacie jak menele dworcowe...)
- przedszkolanek
ale serio argumenty, że skolim fajna muza to:
(wymieniam w kolejności)
- gra 400 koncertów rocznie
- ma własny koncern paliwowy
- jest obrotny
- ma wysportowaną sylwetkę
- najebał jasia kapelę?
(wymieniam w kolejności)
- gra 400 koncertów rocznie
- ma własny koncern paliwowy
- jest obrotny
- ma wysportowaną sylwetkę
- najebał jasia kapelę?
- yungXpaproch
“96” przebangier, kocham skolima. no i nikt już kurwa nie podrobi tego koncertowego grindu
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
w ogóle bardzo mi się podoba jak przyjęliśmy skolima do hip-hopu. discopolowcy, zabierzcie nam kizo, dajcie skolima
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
w ogóle bardzo mi się podoba jak przyjęliśmy skolima do hip-hopu. discopolowcy, zabierzcie nam kizo, dajcie skolima
Większość ogarniętych i otwartych umysłów. Ciao.
Spoiler
Mi tam średnio siada jego muzyka, co nie znaczy że uważam że nie ma dla niego miejsca na naszej scenie i ma becelować żeby nazywać się raperem czy inne scenowe uprzedzenia rodem z końca lat 90tych
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Mam wrażenie, że on wydaje numer co dwa dni.
- gods bidness
Burak po prostu zaczal za szybko weekend. Skolim to radiowka do której można potuptac noga i niech się chłopakowi wiedzie jak najlepiej, niech robi kolaborację z raperami które będą numer jeden na top trendy a pitos z nich będzie leciał jak Lygra na switcha albo _2ps na alchemiczne skarby no ale AWRUK to nie jest rap #radagitow
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Nikt go raperem nie nazywa, ale jak cosik to próbował nim być:gods bidness pisze: ↑15 sie 2025, 11:00 Kurwa co. On lub ktoś nazywa go raperem? W sensie Skolima? Czy nie doczytałem?
Spoiler