Tak z tego tekstu wynika. Nie wiem, ale na geniusie już jest dodane to info.
Z tymi ingerencjami w bity Kixa też się zdaje spinać ta historia, bo jego instrumentale z 2007, które latają po sieci, mają kilka bitów z tej EPki, i co najmniej jeden rzeczywiście brzmi ciut inaczej niż na EP, choć też ciężko powiedzieć, która już to mogła być ze wszystkich ewolucji, czy może było to coś przerobionego już post factum.
Zrób sobie dobry instrumental/acapella/4+ ścieżki z dowolnego utworu - 2026 klik
To chyba drugi winyl Smarka wystawiony na sprzedaż w tak krótkim czasie, bo na alle też lata jakaś licyta za 3 kafla. Kto by pomyślał, że to kiedyś takie drogie będzie xD
No a EP oczywiście w top10 PL rapu oznz.
Imo bez przesady, że takie drogie. Biorąc pod uwagę jak mocno limitowane to było plus inflacja, plus jak wyjebala popularność pl rapu i że dzieciaki potrafią po 1000 zł wypierdalać na jakiś z dupy merch rapera, tak te 3000 zł wydaje mi się rozsądną ceną.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
starydobryhiphop pisze: ↑30 cze 2026, 22:18
Miałem podejście do tego albumu i mnie nie przekonał
a nie dziwie się, jak nie chwycił w fazie truskulowania za młodu to na starość można się soczyście odbić. nie znam ani jednego człowieka co by tego słuchał a ekipa raczej hiphopowa.