Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasek

Re: Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)

Post autor: Jasek »

Wymieszanie Kidda, Hewry i Osy, tyle że Kidda pozbawionego intelektu, Hewry pozbawionej hustlerskiego sznytu i Osy pozbawionego melodyjności. Sroga kasztanoza
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

dogmeat pisze: 17 wrz 2024, 19:44 Beat świetny ale
chciałbym wiedzieć ale nie wiem wchuuuj
mam wrażenie że do tego się sprowadzają w większości teksty ziomców / salutensa alarabiego

był taki sweet spot gdy teksty i beaty szły ramię w ramię, choćby 5zł 8gr, motłoch
a potem tak jak często z wieloma innymi raperami, zespołami, odniosą początkowy sukces i potem kawałki wypełnione są takimi fillerami jak
wszystko wyszło dobrze, jest zajebiście, znowu się zjarałem, w głowie same duże plany, a zaraz jeszcze wszyscy zobaczycie jak będzie, ja wam pokażę, znowu zamuliłem, zdolny ale leniwy, ekipa mała ale mocna, już nie chce przypadkowych znajomości, mordo jaramyyy, marihuana
taki kurwa stan zawieszenia między jednym krokiem a drugim i tak w kółko, tak jakby podłączyć dobrego muzyka ale zjaruska pod swobodny dostęp do zioła piwa i pizzy i zostawić go sobie samego żeby się rozporządzał, a tamten zamiast sprawnie siekać i pracować je pracuje i wali konia jednocześnie i zadowala się czymś takim na 50% kreatywności byle była zmulasta atmosfera i wajb

tonfa to przynajmniej przebiera szufladkami tych konwencji i dlatego to co robią ma jeszcze jakiś pazur
Bdb pościk, trafna diagnoza
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ignorant 2 na spotify, radze przeczytac zacytowany wyzej post przed odsluchem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ