Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)
Re: Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)
Wymieszanie Kidda, Hewry i Osy, tyle że Kidda pozbawionego intelektu, Hewry pozbawionej hustlerskiego sznytu i Osy pozbawionego melodyjności. Sroga kasztanoza
cztery żubry i dwie kurwy
Re: Ziomcy / Saalfrat Alarhaji - 1 (2023)
Bdb pościk, trafna diagnozadogmeat pisze: ↑17 wrz 2024, 19:44 Beat świetny alemam wrażenie że do tego się sprowadzają w większości teksty ziomców / salutensa alarabiegochciałbym wiedzieć ale nie wiem wchuuuj
był taki sweet spot gdy teksty i beaty szły ramię w ramię, choćby 5zł 8gr, motłoch
a potem tak jak często z wieloma innymi raperami, zespołami, odniosą początkowy sukces i potem kawałki wypełnione są takimi fillerami jaktaki kurwa stan zawieszenia między jednym krokiem a drugim i tak w kółko, tak jakby podłączyć dobrego muzyka ale zjaruska pod swobodny dostęp do zioła piwa i pizzy i zostawić go sobie samego żeby się rozporządzał, a tamten zamiast sprawnie siekać i pracować je pracuje i wali konia jednocześnie i zadowala się czymś takim na 50% kreatywności byle była zmulasta atmosfera i wajbwszystko wyszło dobrze, jest zajebiście, znowu się zjarałem, w głowie same duże plany, a zaraz jeszcze wszyscy zobaczycie jak będzie, ja wam pokażę, znowu zamuliłem, zdolny ale leniwy, ekipa mała ale mocna, już nie chce przypadkowych znajomości, mordo jaramyyy, marihuana
tonfa to przynajmniej przebiera szufladkami tych konwencji i dlatego to co robią ma jeszcze jakiś pazur