Koszykówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszykówka
Trzeba nastawić sie na męczarnie z Islandią i Izraelem. Obstawiłbym, że nie wyjdziemy z tej grupy.
- scam_sakawa
Słowenia wygra te mistrzostwa, my nie wyjdziemy z grupy w pierwszej fazie. A czarnym koniem faktycznie mogą być Turcy (chuja warta ta moja opinia, skoro już są po jednym meczu, gdzie rozjechali Łotwę 20 punktami).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
słabą Słowenię to nawet my dziś robimy normalnie, a Serbia wygrywa całość na miękko
Ostatnio zmieniony 28 sie 2025, 15:04 przez vinsanity, łącznie zmieniany 1 raz.
- scam_sakawa
tak, -30 na pizdę dostaniemy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
chuja się znam, props Polska
Polski Jordan rozjebał. Doncic qkurwiająca pizda jak całe Lakers.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
2 takie mecze to wygrywamy nir na 10 spitkan tylko na 10 lat, z jednej strony props z drugiej strony jak patrzę na laczynskich czy innych schenkow którzy ładują pare airballi to tam głową mocno niedojezdza
Schenka to nawet w kadrze nie ma
Słowenia to słabiaki obecnie, o czym Wy mówicie w ogóle
Słowenia to słabiaki obecnie, o czym Wy mówicie w ogóle
przepiękny mecz, jordan loyd to jest świr, a ponitka to jest jak shaqiri albo ochoa, widzisz chłopa tylko na eurobaskecie albo mundialu jeśli wejdziemy i gra na nim jak pierdolony szef, jeden z najlepszych sportowców polskich w kategorii gra w reprezentacji a gra w klubie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Dobra, ale dzisiaj Luka rucha Francję wierzę
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Luka wyruchany jednak.
A my mamy murzyna ktory ciągnie wózek i jako tako ciągnie jak gra z pierwsza piątką. Bo jak wypuszczają ławkę to jest kurwa takie drewno i takie kalectwo że ja was nie pierdole.
Centrzy powinni grać z karnymi kutasami naklejonymi na czole dzisiaj z Islandią.
A my mamy murzyna ktory ciągnie wózek i jako tako ciągnie jak gra z pierwsza piątką. Bo jak wypuszczają ławkę to jest kurwa takie drewno i takie kalectwo że ja was nie pierdole.
Centrzy powinni grać z karnymi kutasami naklejonymi na czole dzisiaj z Islandią.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
mecz z islandią dowieziony z pomocą sędziów, foul na loydzie przy trójce fantomowy, a islandczyk jeszcze technika dostał
byłem za to na meczu z pejsatymi w spodku i piękna atmosferka, kibicowaliśmy jak pojebani no i wyrzuciliśmy izrael do śmietnika, w dodatku najlepsze możliwe zwycięstwo, bo daliśmy im nadzieję, że wygrają (prowadzili dwoma na minutę przed końcem), ale nasi wbili im sztylet w te brudne serca w samej końcówce
byłem za to na meczu z pejsatymi w spodku i piękna atmosferka, kibicowaliśmy jak pojebani no i wyrzuciliśmy izrael do śmietnika, w dodatku najlepsze możliwe zwycięstwo, bo daliśmy im nadzieję, że wygrają (prowadzili dwoma na minutę przed końcem), ale nasi wbili im sztylet w te brudne serca w samej końcówce
----
----
Ogólnie jako Polacy nie mamy co narzekać na sędziów w tych 3 meczach. Pierwsza kwarta z Islandią napawała optymizmem, ale później już tak ładnie mecz nie wyglądał, ale 3-0 cieszy. Niech koszykówka w Polsce się rozwija, a wyniki reprezentacji mogą coś pomóc.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
fajna to jest reprezentacja w ogóle, bardzo często odnosimy lepszy wynik niż wskazuje na to nasz potencjał (ćwierćfinał mistrzostw świata 2019, półfinał mistrzostw Europy 2022) i ten turniej już zapisuję jako udany nawet jeśli spadniemy w 1/8 - a tam możemy dostać Włochów albo Hiszpanię (choć oni to już nie to samo) i faworytami wtedy nie będziemy
----
----
No przed turniejem były obawy nawet co do 1/8, niestety drabinka nam sie tak układa ze liczenie na powtórkę sprzed 3 lat jest mocno wątpliwe nawet przy mega korzystnych wynikach
Choc fakt faktem fajnie wreszcie oglądać mecz kadry gdzie nawet jak gramy na miare pitencjalu lub lepiej to nie jesteśmy jebani przez sędziów, przegrywamy głupio w końcówce czy rucha nas jakis naturalizowany średniak
Choc fakt faktem fajnie wreszcie oglądać mecz kadry gdzie nawet jak gramy na miare pitencjalu lub lepiej to nie jesteśmy jebani przez sędziów, przegrywamy głupio w końcówce czy rucha nas jakis naturalizowany średniak