Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

frunio

Re: Sentino - Kołysanki Dla Ulicy (2023) [Zapowiedź]

Post autor: frunio »

jakim prawem ten album jest w kategorii polski hip-hop ?
prima aprilis jeszcze przed nami
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

@frunio

Tutaj Kinny Zimmer miał wątek, do tego nie wspomnę że popkillery dały mu odkrycie rapowe za 22, a jednak sądzę że ten Sentino bliżej tego stoi niż choćby to

Spoiler
/spoiler]
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

rozklad_gaussa pisze: 16 mar 2023, 13:22
FruitOffTheWall pisze: 16 mar 2023, 12:50 ładny dresik realu sociedad
no w koncu san sebastian wiec musial kiedys wleciec
Raczej zobaczył, że ludzie propsują Jula za latanie w dresach Marsylii to też sobie zajebał mniejszego klubu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Marsylia mniejszy klub xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No biorąc pod uwagę, że jak już latają na klipach w Polsce to w dresach PSG, Barcelony czy Realu, to tak - Maryslia to mniejszy klub.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

frunio pisze: 16 mar 2023, 13:26 jakim prawem ten album jest w kategorii polski hip-hop ?
prima aprilis jeszcze przed nami
Rapnews to nawet już robi newsy o Kumim jako raperze, który już kompletnie zajeżdża disco polo i na featy bierze króla disco polo Skolima, więc mnie tu nawet wątek Roksany Węgiel nie zaskoczy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

macias pisze: 16 mar 2023, 12:04
Wspaniały klip, szczególnie te zbliżenia na artykuły glamrapu. Sam numer jest oczywiście wspaniałym reprezentantem disco rapu, o taki rap remik walczył już w 2002
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

oldschool pisze: 16 mar 2023, 13:37 No biorąc pod uwagę, że jak już latają na klipach w Polsce to w dresach PSG, Barcelony czy Realu, to tak - Maryslia to mniejszy klub.
Bo to zwykle kasztany pozery

Jul nosi dres swojego lokalnego klubu po prostu
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ehhh, chciałem do tego numeru klip z kabrioletem, palmami i plażą w Splicie, a znowu wyprodukował całość iphonem na gimbalu i w dodatku nie wychodząc nawet dalej niż klatka bloku
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

d3nt pisze: 16 mar 2023, 14:16
oldschool pisze: 16 mar 2023, 13:37 No biorąc pod uwagę, że jak już latają na klipach w Polsce to w dresach PSG, Barcelony czy Realu, to tak - Maryslia to mniejszy klub.
Bo to zwykle kasztany pozery

Jul nosi dres swojego lokalnego klubu po prostu
Ja wiem, ale Sentino lubi sobie podpatrzeć to i owo (fryzurę, zarost, ciuszki, klimat bitów) u zagranicznych raperów. Jak widać wyszło, bo propsy poleciały, że fajny dresik. Klipy jak Jul też by Sento robił tylko nie ma budżetu i kolegów :rotfl:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

SWN pisze: 16 mar 2023, 14:16 Ehhh, chciałem do tego numeru klip z kabrioletem, palmami i plażą w Splicie, a znowu wyprodukował całość iphonem na gimbalu i w dodatku nie wychodząc nawet dalej niż klatka bloku
bezkitu kurwa przeciez tu sie prosi o jakies zajebiste ujecia na strzelanie z palcow na miejscu pasazera jadac na tle zachodu slonca, a nie kurwa zblizenia na glamrap
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
always_flexin

Post autor: always_flexin »

Nie znacie się, ten klip to jest europejska jakość, a nie jakieś kurwa picie Kropli Beskidu.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

wlasnie teledysk jest dobry, bo idealnie pasuje do ostatnich livestreamow Sentino i do tego albumu. Ujecia pod bloczyskiem, bo na ulicy wszystko sie zaczelo (zmeczony tym wszystkim skonczylem „kariere” na miescie i od tamtego czasu zamiast mi bic brawa za zmiane ludzka jest #HP), ujecia w studio z newsami z gossip portals (podobna rzecz juz byla na Prom Queen u Weezyego, gdy wrzucali do klipu wycinki o jego osiagnieciach) i perspektywa na certyfikaty sprzedazy w przemysle muzycznym

ponadczasowy artysta na polskiej arenie muzycznej, wyznaczajacy trendy, ktorymi za kilka lat zainspiruja sie tuzy. Historia zatoczy kolo, bo podobnie bylo po Tatuazyku, no i za te kilka lat Sentino z Malikiem znowu powiedza my to robilismy juz lata temu, my to tworzylismy, polska rap scena jest budowana na naszych zgliszczach
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

ja tam tęsknię za jakością klipów od kotów z Francji a nie kolejne sento type video; ale zdaje sobie sprawę że to nie są tanie rzeczy i po ogarnięciu klasowych producentów budżet może się nie spinać
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

no dobry, ale tutaj gadamy o sentino ktory ma bity od crackhouse
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

JuL to akurat jest najlepszym przykladem, ze mozna sie ubierać jak wieśniak i być jednocześnie najbardziej kreującym trendy raperem we Francji. przciez on nosi jakies kolorowe dresiki i wyglada jak polak w anglii :lol: @oldschool
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

czy tylko ja nie spodziewam się totalnie niczego bo klipach seby? Te ujęcia na glamrap dla mnie bekowe i pojawił się uśmiech na buzi a to ważne.

Po tym klipie co latał z wielkim bebzunem i czerwona opaską na ryju albo legendarnym pow nie rozumiem oburzenia że teledysk jest kiczowaty, sebuś przecież jest posiadaczem czarnego pasa w spierdoleniu najprostszych spraw niezwiązanych z muzyką. Raperzy mają zajebiste klipy chujowe kawałki a u alvareza odwrotnie:D
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
always_flexin

Post autor: always_flexin »

eddy_wata pisze: 16 mar 2023, 17:07 JuL to akurat jest najlepszym przykladem, ze mozna sie ubierać jak wieśniak i być jednocześnie najbardziej kreującym trendy raperem we Francji. przciez on nosi jakies kolorowe dresiki i wyglada jak polak w anglii @oldschool
Jeszcze zaraz się okaże, że wcale ta Polska nie taka zła i za granicą większe wsiury niż u nas. :razz:
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Refren roku jak co roku
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Kawałek z generatora, nudy
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
ODPOWIEDZ