Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Livescore 2115
Po Olise latem wybierało się City, jeżeli Bilva miałby hipotetycznie odejsc do Barcy czy PSG to z takich lewonożnych OP/skrzydłowych zostanie im tylko Foden
W United też by go potrzebowali, z tym że nie życzyłbym mu zjebania se kilku lat, żeby później musiałby się znowu odbudowywać w Palace
Także jak na moje Manchester, pytanie która strona barykady
W United też by go potrzebowali, z tym że nie życzyłbym mu zjebania se kilku lat, żeby później musiałby się znowu odbudowywać w Palace
Także jak na moje Manchester, pytanie która strona barykady
Lepiej do LE byście woleli Chelsea czy jednak Liga Konferencji, której jeszcze nie ma w gablocie a finał będzie we Wrocławiu?
Dawno w ogóle nie miałem tak, że w tygodniu czekałem na mecz Chelsea a tym razem tak, zwłaszcza że nie widziałem z WHU więc mimo dobrej ławki dzisiaj jestem przygotowany na mokrą szmatą po ryju.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein chyba tlumaczyl, ze udzial w Lidze Konferencji bedzie musial zostac przeanalizowany, bo hajs jest tam tak maly, ze zglaszajac sie Chelsea moglaby wylapac po ryju karami za FFP w europie i ze jest rozważany scenariusz nie zgłoszenia się do rozgrywek mimo kwalifikacji xD, takze wiesz
no ale fakt, wolal bym dorzucic do gablotki LKE, z drugiej strony potem na pizde z jakims kazachskim potentantem
no ale fakt, wolal bym dorzucic do gablotki LKE, z drugiej strony potem na pizde z jakims kazachskim potentantem

mi gdzieś mignęło kiedyś właśnie na reddicie, że chelsea i tak zrezygnuje z ewentualnej gry w LKE przez FPP
Gibsior-Łajcior i Drewniany Krzyś dziś wyjaśniają
jak już to aina i hudson-odoi
Dodano po 29 minutach 29 sekundach:
no tak wielka czelsi
Dodano po 29 minutach 29 sekundach:
no tak wielka czelsi
- Cz4rny1337
- Moderator
Wspaniałe krycie Jackson 
Ale no otwarty mecz od początku
Ale no otwarty mecz od początku
Polska na remis z Łotwą w hokeja
jedziemy z dogrywką, gramy w przewadze
- ConeyIsland
Mainz pokazuje jak się walczy o utrzymanie
finalista ligi mistrzów w formie
tydzień temu nie mogłem oglądać, a dziś już widzę po staremu
Arda Guler kolejna brameczka na luzie
- checollada
Oglądam se Wisła Lechia i gospodarze dostają w łeb 4-2 po dwóch karnych między innymi i właśnie kończą ostatnie 10 minut meczu grając w 9. słyszałem o ich sławnej grze w obronie, ale kurwa mac XD jak oni jakoś awansują do Ekstraklasy to będzie kino większe niż ŁKSem