Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
jeszcze opis profilu zmienili na "@mmudryk10" xD
W sumie kurwa mam zajebisty biznes plan dla tego nieogara z Chelsea. Niech po prostu patrzy kogo Arsenal chce kupić i robi przebitke o 20 mln. I tak na takiej strategii wyjdzie w chuj lepiej niż na obecnej.
no jakoś na Barcelonie to latem nie działało 
Odechciewa się widzowie, nie rozumiem niektórych kibiców którym imponuje to jak wjechał po niego Boehly, to będzie spory przehajp i grajek, który nie chciał tu grać więc trudno polubić typa na starcie. Ale najbardziej się i tak oberwie potterowi.
Odechciewa się widzowie, nie rozumiem niektórych kibiców którym imponuje to jak wjechał po niego Boehly, to będzie spory przehajp i grajek, który nie chciał tu grać więc trudno polubić typa na starcie. Ale najbardziej się i tak oberwie potterowi.
Bo Barcelona to akurat przecież chujowe transfery od lat robi i bankrutuje a Arsenal od 2 lat co kupi to złoto. Serio myślę, że patrząc po ostatnich 2 latach to Arsenal ma najlepszych ekspertów od robienia transferów w całym futbolu. Wcześniej przez lata była kutasuwa. W ogóle historia Arsenalu przez ostatnie 15 lat mi mówi że to jakich masz piłkarzy, jakiego masz trenera to jest istotne, ale to jest duzo mniej kluczowe niz to jakich masz ludzi od podejmowania decyzji kogo zatrudnić jako trenera i kogo za ile kupić.
Największy wpływ na stan klubu ma osoba, która podejmuje kto będzie pracował w kluczowych rolach czyli np. jako trener i jako dyrektor do transferów. Potem największy wpływ na stan klubu ma dyrektor transferowy, potem trener, potem dopiero piłkarze.
Największy wpływ na stan klubu ma osoba, która podejmuje kto będzie pracował w kluczowych rolach czyli np. jako trener i jako dyrektor do transferów. Potem największy wpływ na stan klubu ma dyrektor transferowy, potem trener, potem dopiero piłkarze.
Ja się zgadzam z drugą częścią tylko no właśnie, jeszcze wczoraj artykuł w The Athletic o tym jak to Chelsea zapatrzona w Arsenal że wytrzymali z Artetą, i że Boehly zatrudnił dyrektorów, którzy mu odradzili wpierdolenie się w 130 mln za Enzo Fernandeza bo Financial Fair Play itd itd. A mija kilkanaście godzin i chłop rzuca 100 baniek za typa, co strzelił Celtikowi i Lipskowi w LM i jakimś tam ogórom z ukraińskiej ligi, byle tylko pokazać wyższość nad tym Arsenalem 
Tzn. jest w tym wszystkim zamysł i kontrakt na 8 lat i ponoć płatności przez ten okres mają być ratami [podobnie jest z Badiashile]. To kolejny zawodnik urodzony po 2000 roku, który tu przychodzi i dostrzegam to inwestowanie w przyszłość, i rozumiem że musiał przyjść już teraz, bo Arsenal naciskał, pewnie dostanie czas na adaptację a najpóźniej latem z Chelsea odejdą Auba, Pulisic i Ziyech, ale wydaje mi się, że gość ma trochę nierówno pod kopułą i chyba już sprawiał jakieś problemy w Szachtarze, a te zachowania z ostatnich tygodni tylko to potwierdzają. No ale to co pisałem wyżej, on grał tylko w lidze ukraińskiej i akurat oglądałem jeden jego mecz w LM i nie bardzo błyszczał, a za 100 mln oczekuje kogoś kto od razu podniesie ci jakość twojego teamu.
Caicedo kolejnym celem, już polubił jakieś zdjęcie Mudryka na profilu Chelsea
Tzn. jest w tym wszystkim zamysł i kontrakt na 8 lat i ponoć płatności przez ten okres mają być ratami [podobnie jest z Badiashile]. To kolejny zawodnik urodzony po 2000 roku, który tu przychodzi i dostrzegam to inwestowanie w przyszłość, i rozumiem że musiał przyjść już teraz, bo Arsenal naciskał, pewnie dostanie czas na adaptację a najpóźniej latem z Chelsea odejdą Auba, Pulisic i Ziyech, ale wydaje mi się, że gość ma trochę nierówno pod kopułą i chyba już sprawiał jakieś problemy w Szachtarze, a te zachowania z ostatnich tygodni tylko to potwierdzają. No ale to co pisałem wyżej, on grał tylko w lidze ukraińskiej i akurat oglądałem jeden jego mecz w LM i nie bardzo błyszczał, a za 100 mln oczekuje kogoś kto od razu podniesie ci jakość twojego teamu.
Caicedo kolejnym celem, już polubił jakieś zdjęcie Mudryka na profilu Chelsea
Ostatnio zmieniony 15 sty 2023, 5:01 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
No mi się też coś wydaję (i piszę to bez beki) że Chelsea by lepiej wyszła jakby osobą decyzyjną był Potter niż jakby było to co jest teraz.
- Cz4rny1337
- Moderator
Dobra, ale już nie pierdolmy jak naglowki Daily mail:
Deal to 60-70 mln + 40-30 w bonusach (zwycięstwo ligi, zwycięstwo lm, osiągnięcia indywidualne) i to w euro (co realnie daje 50-60 pare milionów funtów)
Jak dobije bonusami do 100 to nikt narzekał nie będzie
Ostatnia oferta arsenalu to łącznie 95 milionów - Chelsea wygrała struktura dealu + 7 letnim kontraktem, który odkąd przyszła nowa ekipa nie jest czymś wyjątkowym
Prawie w ogóle nie widziałem chłopa i martwi ze strzelił z 10 bramek i zagrał ze 40 meczy, ale jednak skauci dwóch dużych klubów i analizujący dane coś w nim widza.
Z mordy i zachowania wyglada na wkurwiajacego typa z przerostem ego, a takich tera za mało w składzie, licze ze bedzie ładnie odpiwrdalal na boisku wkurwiajac przeciwników
Hashtag utworzony przez kibiców Arsenalu xD
jeszcze tylko dodam, ze robienie totalnego idioty z Boehlyego jest tez po prostu przesadzone, chlop po prostu ma tony hajsu, clearlake jeszcze wiecej ton hajsu i podobnie zarządza LA Dodgers - tez laduje w nich w chuj hajsu stawiajac na mlodych graczy - beka, ze ludzie chca porownywac go akurat z Glazerami, ktorzy doili klub i zakupy byly nie z kasy wlascicieli, ale od sponsorow/na kredyt, czy z LFC, ktorego zarzad Klopp o kazde 40 mln musi prosic na kolanach
Przypominam, ze w grudniu Boehly se kupil zlote globy bo czemu by nie
Deal to 60-70 mln + 40-30 w bonusach (zwycięstwo ligi, zwycięstwo lm, osiągnięcia indywidualne) i to w euro (co realnie daje 50-60 pare milionów funtów)
Jak dobije bonusami do 100 to nikt narzekał nie będzie
Ostatnia oferta arsenalu to łącznie 95 milionów - Chelsea wygrała struktura dealu + 7 letnim kontraktem, który odkąd przyszła nowa ekipa nie jest czymś wyjątkowym
Prawie w ogóle nie widziałem chłopa i martwi ze strzelił z 10 bramek i zagrał ze 40 meczy, ale jednak skauci dwóch dużych klubów i analizujący dane coś w nim widza.
Z mordy i zachowania wyglada na wkurwiajacego typa z przerostem ego, a takich tera za mało w składzie, licze ze bedzie ładnie odpiwrdalal na boisku wkurwiajac przeciwników
Hashtag utworzony przez kibiców Arsenalu xD
jeszcze tylko dodam, ze robienie totalnego idioty z Boehlyego jest tez po prostu przesadzone, chlop po prostu ma tony hajsu, clearlake jeszcze wiecej ton hajsu i podobnie zarządza LA Dodgers - tez laduje w nich w chuj hajsu stawiajac na mlodych graczy - beka, ze ludzie chca porownywac go akurat z Glazerami, ktorzy doili klub i zakupy byly nie z kasy wlascicieli, ale od sponsorow/na kredyt, czy z LFC, ktorego zarzad Klopp o kazde 40 mln musi prosic na kolanach
Przypominam, ze w grudniu Boehly se kupil zlote globy bo czemu by nie

Tym bardziej patrzę z zaciekawieniem na ten niesamowity projekt sportowy.
JUZ WIECEJ Z NAMI KUTASIE KRZYWY NIE GRASZ WYPIERDALAJ NIE POTRZEBUJEMY CIE W NASZYM SKŁADZIE
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- Cz4rny1337
- Moderator
ILE
Ładnie dojebali ten kontrakt
Ładnie dojebali ten kontrakt
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ukrainiec poszedł do klubu zbudowanego za ruskie pieniądze, ezz.
Roman wracaj.
Roman wracaj.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
btw props dla Chelsea za wykorzystywanie ukraińskiego nazewnictwa ukraińskich miast, a nie kievowanieCz4rny1337 pisze: ↑15 sty 2023, 15:28 https://www.chelseafc.com/en/news/artic ... to-chelsea
korekta, kontrakt na 8,5 roku xD
czelsi zainteresowana moim starym 
To zostań jego agentem. Ustawicie rodzinę na 4 pokolenia do przodu
Ale i tak najważniejsze pytanie tego okienka transferowego to
I
Ale i tak najważniejsze pytanie tego okienka transferowego to
Spoiler
KTO JEST W HELIKOPTERZE?
Spoiler
Czy to stary @2ps__ ?
Ostatnio zmieniony 16 sty 2023, 14:06 przez stranger, łącznie zmieniany 2 razy.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now