Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Dzisiaj Francji musi najebać Austrii tak, by przeprosili za przemilczana role manufaktury nazistów i my już wjeżdżamy na rozbitych psychicznie lamusów, widzę to
Oby tylko nikt nie wpadał na pomysł tego bezpłciowego ciumcioka Dawidowicza i w razie kontuzji Salamona Probierzak postawił na Walukiewicza
Oby tylko nikt nie wpadał na pomysł tego bezpłciowego ciumcioka Dawidowicza i w razie kontuzji Salamona Probierzak postawił na Walukiewicza
Ścieła cię dupa, że ruchasz się z zołzą?
Powiedz jej: „Ochłoń, to był tylko blow job”
heh, typ opublikował storkę w nadziei na dużą dawkę atencji i zasięgów, w zamian dostał h e j t razem z tą swoją zrogowaciałą, jebać cwela ale tak czy siak dostanie walkę na jakimś fame w nagrodę
jebać influenserów nierobów
jebać influenserów nierobów
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- ConeyIsland
Według naszych informacji napastnik jest już gotowy do gry. Przeciwko Austrii Lewandowski ma wystąpić w podstawowym składzie.
Z Hanoweru, Mariusz Max Kolonko Tomasz Włodarczyk
Z Hanoweru, Mariusz Max Kolonko Tomasz Włodarczyk
- scam_sakawa
Szkoda, zamiast fajnego meczyku będzie machanie łapami, podawanie każdej piłki do Lewego, brak stylu i frustracja.
Ale obym się kurde mylił, Halinka.
Ale obym się kurde mylił, Halinka.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Czyli Polska w osłabieniu
lewy mi idealnie z holandią pasował na zmiane buksy w 60 minucie xD
mundialopsychoza
hattricka to zaliczy Anka Hiszpanów w Bachacie
co jak co nie poem jestem antyfanem antytalentu tymona puchacza na boisku ale atmosferic z niego pelen git
wypierdalać to ma Lewy z pierwszego składu kolego no chyba, że dzisiaj zamknie mi mordę to przepraszam
Spoiler
absolutnie nikogo, niech spierdala z pierwszego składu
löwandowski największa kotwica jebana
odszczekaj to
a waszym zdaniem jest szansa, że repeentacja przestanie być bandą chuja czy po ewentualnej przegranej znowu zaczną wychodzić kwasy?
- scam_sakawa
nie wiem sąsiad w mordę jeża, ale mam nadzieję, że nie i zaczniemy budować mental na lata
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Po tych vlogach polubiłem tego ziomeczka, typowy piłkarzych jakich kiedyś było pełno, taki w ekipie też jest potrzebny
MalinowyJogurt 2
biję się z myślami od samego rana, waham się czy dostaniemy w pizde czy wyrwiemy remis. nie ufam za chuja tej naszej radosnej defensywce, która przy szalonym pressingu austriaków obsra się szybko na miętowo i albo będzie wypierdalać lagi przed siebie, które będą zbierać Austriacy i zamkną nas na długi czas na naszej połowie waląc nam minimum jedną bramę, albo będziemy próbować grać piłką od tyłu narażając się na niebezpieczne straty
Austria potrafiła zamykać Francję na swojej połowie, nie widzę scenariusza, w którym nie będziemy w tym meczu cierpieć przez kilkadziesiąt minut. pytanie czy wyjdziemy z tego okresu ranni, czy rozjebani i osikani
Austria potrafiła zamykać Francję na swojej połowie, nie widzę scenariusza, w którym nie będziemy w tym meczu cierpieć przez kilkadziesiąt minut. pytanie czy wyjdziemy z tego okresu ranni, czy rozjebani i osikani
- ConeyIsland