Belmondo
Re: Belmondo
Tak będzie wyglądał ten maxi-singiel: https://brakkultury.pl/belmondawg-idzie-do-piekarenki/
- benzoabuser
- Zbanowany
Psychodeliczny, eklektyczny, abstrakcyjny muody dżi 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- OmarStooleyman
Kłamczuszek, jakie Działki Leśne jak ta piekarnia jest na Wzgórzu - Legionów 56
to nie byłem ja, to był mój instynkt
mogłem to naprawić, lub to zniszczyć
widzą mnie kosmici jak mur chiński
mogłem to naprawić, lub to zniszczyć
widzą mnie kosmici jak mur chiński
jasny wracaj na forum
- OmarStooleyman
Tylko muru chińskiego nie widać z kosmosu ;(
no, też nie wiem o huj chodzilo tym wszystkim typkom od historii, bo to jakis mit perfidny jest
jasny wracaj na forum
no i piekny shout-out w kierunku ś.p. Adolfa 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
numer z own dialectem ktory zreszta wyszedl juz jakis czas temu jest tak dojebany, ze glowa mala
dojebany bit + pare zdan wycietych z vloga pokazuje ze g wpierdala cala polska scene dupa
dojebany bit + pare zdan wycietych z vloga pokazuje ze g wpierdala cala polska scene dupa
- gonny_trebor
- Moderator
drugi w polsce preppers (perwers też)
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #114 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Alez on jest dobry
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

g elegancko, ale bity expo już mnie nudzą niestety i działają na niekorzyść całości
to
fajnie, że wyszło, ale cały geniusz Młodego G wyciągnął w tym przypadku Own Dialect i żadne, najlepiej napisane wersy tego nie przeskoczą
Wszedłem do tematu widząc liczbę odpowiedzi i bowdownów, jeszcze przed odsłuchem miałem naszykowany post w stylu "Głosowałem na niego w plebiscycie rapera wszechczasów!! Mówiłem!!", tymczasem...no spoko i nic więcej według mnie. Ta fanmade'owska wersja na boombapowym bicie (przynajmniej wiadomo czemu spadła na yt) siedziała dużo lepiej, będąc samym Tytusem postarałbym się wręcz o kontakt do twórcy i puszczenie tego jako jakiś remix bonus track czy coś.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
zdaje się, że tak właśnie jest i będzie na tym maxi singlu z tego co pisze @Jose tu https://brakkultury.pl/belmondawg-idzie-do-piekarenki/
więc pewnie będzie puszczone oficjalnie i dlatego spadło z ytDostajemy także znany już wcześniej oldskulowy remix „Piekarenka, ale to ’96” wykonany przez Own Dialecta.
ooo, to zajebiście, nie śledziłem w ogóle, więc nie miałem pojęcia!
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jest
i całość na spoti
i całość na spoti