Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Transfery
Co w Londynie to nie zginie
e: mam nadzieję że rozpierdolą sobie ten głupi ryj, to jest niesamowite co odkurwiają z tymi transferami
e: mam nadzieję że rozpierdolą sobie ten głupi ryj, to jest niesamowite co odkurwiają z tymi transferami
No nie powiem, troche beka

Spoiler

Spoiler

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- nihil Novi
Beka z Chelsea. Beka z Mudryka. Beka z Arsenalu jeśli w tej sytuacji zapłacą więcej niż 60 mln.
Sensei życia
matko święta będzie jakiś dzień bez kompromitacji tego klubu
no ludzie xd
no ludzie xd
Boehly
patrzcie się tak się robi transfery yo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Niby sam Potter cisnął o transfer Mudryka
jesteśmy zgubieni
Srna to GOAT negocjacji że tyle wycisnął za jakiegoś ukra co dwa razy prosto kopnął z Celtikiem w LM
i mało brakowało żeby i od Arsenalu wycisnął, a myślałem że to się skończy na jakichś 60 max
z drugiej strony chyba nie ma nic ciekawego na rynku, Gakpo to był jakiś steal patrząc na takie ceny
i mało brakowało żeby i od Arsenalu wycisnął, a myślałem że to się skończy na jakichś 60 max
z drugiej strony chyba nie ma nic ciekawego na rynku, Gakpo to był jakiś steal patrząc na takie ceny
Ostatnio zmieniony 14 sty 2023, 21:53 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
dziwne że nikt po takiego Marcusa Thurama nie podbija
gościowi kontrakt zaraz wygasa
chociaż widzę że jednak podbija, po prostu nie śledzę tak mocno newsów ostatnio
gościowi kontrakt zaraz wygasa
chociaż widzę że jednak podbija, po prostu nie śledzę tak mocno newsów ostatnio
Daj boze zeby teraz Arsenal spanikował, rzucił ze 100 mln na Leao, a Milan jakims cudem sie zgodził
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No ponoć planem Chelsea miał być Leao, ale on zaraz kontrakt przedłuży i dlatego będzie nie na sprzedaż, stąd atak na Mudryka.
Największa beka, że nawet do Lm wszystkich nie będzie można zgłosić, bo po grupie przysługują bodajże dwie zmiany.
Największa beka, że nawet do Lm wszystkich nie będzie można zgłosić, bo po grupie przysługują bodajże dwie zmiany.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

co jest
zaraz się pitos skończy przez FFP, a oni zostaną z połową składu do przebudowy i losowymi, przepłaconymi typami z potencjałem
No ogólnie mogliby już zacząć powoli myśleć jak opchnąć tych zijeszów obamejangów i innych ananasów
- Cz4rny1337
- Moderator
No oczywiście, ze Chelsea podbija xD
Kurwa no Todd wariat, ale to wynika z zobowiązania do wyjebania 2 mld w 10 lat + wsparcia clearlake + anulowania długów przez Romana
#ChelseaFC co-owner Behdad Eghbali and director of global transfers Paul Winstanley literally flew into Antalya today, did the deal, then took Mudryk back with them on their private jet. No messing. Medical is tomorrow.

Małolat daj spokój takie Mudryki to w Berlinie na ulicy leżą
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Nie no latem musi pół miliarda za Viniciusa wlecieć. Perez musisz