Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Można w rozmowę? Chyba można, pozdro. Stal skręcona po chuju.
A ręka jędzy przed faulem (Pierwszy karny)?
to wystarczy trochę piłki oglądać żeby wiedzieć, że jak najpierw odbija się od jednej części ciała a potem trafia w rękę to nie jest gwizdane. Jedynym wyjątkiem jest takie zagranie tego, który strzeli zaraz potem gola, a tutaj piłka trafiła do Wszołka, ten był kopnięty i karny więc inny przypadek.
no ale sytuacja Kapuadiego paradna, chłop normalnie ręką wybija i bez konsekwencji, chuj wie już jak to wszystko interpretować
trójkąt bermudzki wola mokotów
I normalnie karny do podyktowania, ale to przecież Sylwestrzak daje kolejny popis
hot takie, trzeba jak najbardziej znormalizować rozmowy wychowawcze i wpierdole na treningach, nawet prewencyjnie i nawet w losowych miejscach np w domach piłkarzy przez ich stare
ktory to ancymom pisal ostatnio o lechu ze dobra kadra, ale nie dojezdza mental? nie przyjacielu, oni sa w tym sezonie pilkarsko fatalni
hujowi w każdym możliwym aspekcie eh a ja się zawsze daje nabrać
nawet na urlopie mnie wkurwiają te patałachy zajebane
nawet na urlopie mnie wkurwiają te patałachy zajebane
ale oddajmy ze 352 ze srodkiem pola murawski-kalstrom-kveske-sousa pilkarska awangarda w najlepsze
mariusz rumak się wszystkim po prostu bawi, a jego życiowym celem jest doprowadzić mnie do grobu (co mu się udaje coraz bardziej)
- FruitOffTheWall
bardzo ładny post mql
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
moim zdaniem jest potencjał, żeby 12ego maja przy Bułgarskiej wydarzyło się to słynne "coś"
no tu karny, nie wiem czy sędzia też wziął to pod uwagę, że najpierw głowa czy co, ale przecież on wyraźnie ruch ręką robi i ją wybija. Ale no Sylwestrzak jest tragicznym sędzią, VAR za niego sędziuje, to co się dziwić.
Brunson co odpierdala dziś

a to też dobre, tak nawiasem mówiąc już, że chłop piłkę z wysokości maks piszczela próbuje ze łba wypierdolić
regen Remyego, tylko trochę wyższy
- ConeyIsland
Sporting 
Gyokeres latem w Premier League (w Chelsea?) za 80 mln a potem 10 goli w lidze i mnóstwo zmarnowanych szans, tak będzie
- ConeyIsland