Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Livescore 2115
Wielkie United
piękni
wspaniali
zero zwątpienia!1!!! Jebać hejterow
Sheffield dzisiaj pobiło rekord straconych bramek Premier League w erze 38 kolejek - 91 na ten moment. Dotychczasowy należał do Derby 07/08. Maja jeszcze do pobicia wynik Swindon 93/94, którzy stracili aż 100 bramek, ale w 42 kolejkach.
- ConeyIsland
Ale lajtowy mecz pfff easy win od początku wiedziałem 
Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
A na serio to Bruno jest jedynym zawodnikiem który powinien zostać w tym klubie. Reszta out.
Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
A na serio to Bruno jest jedynym zawodnikiem który powinien zostać w tym klubie. Reszta out.
co on gotuje z tymi zmianami, brat ma wypierdolone po całości na ten sezon już
Następny mecz z Newcastle, w pierwszym meczu ósemka była
W życiu się nie spodziewałem, że ten Mateta będzie tak strzelał dla Palace, propsy
-
tomeczek2301
Days at the top of the Premier League this season:
Liverpool - 87
Manchester City - 71
Arsenal - 57
Liverpool z butelka chyba zgoda?
Liverpool - 87
Manchester City - 71
Arsenal - 57
Liverpool z butelka chyba zgoda?
Liverpool długo robił lepsze wyniki niż grał, wiec nie powiedziałbym (ile oni przpchneli meczy w tym sezonie to nie zliczę)
Zreszta w sezonie gdzie top 3 jest tak wyrównane to mowienie o kimkolwiek że sfrajerzył jest dla mnie nie na miejscu, chyba ze na koncu by nagle wygrała Villa jakims cudem
Zreszta w sezonie gdzie top 3 jest tak wyrównane to mowienie o kimkolwiek że sfrajerzył jest dla mnie nie na miejscu, chyba ze na koncu by nagle wygrała Villa jakims cudem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No widziałem jakieś 711 lepszych meczów niż Bruk-Bet v Odra, ale punkty to punkty, baraże coraz bliżej
Moder w pierwszym na City, ok. Poza tym chujowo ten skład wygląda, w ataku potężny Welbs, za to Adingra na ławce i Adaś Lallana wyjściowy. Jakoś nie widzę tu większych szans na niespodziankę ale chciałbym się mylić
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- rozklad_gaussa
no w brajton potezny szpital obecnie wiec tez sie nie nastawiam na urwanie punktow
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
czerwo i strata punktow citi chyba zgoda
dobra mozna wylączyć chyba
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
tomeczek2301
już nie przegrają 
O chuj chodzi, że Roma zrobiła w dzisiejszym meczu przeciwko Udinese 11 zmian? Nie ma limitów na zmiany w serie A?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
20 min bylo dokonaczane bo pilkarz zaslabl.
zgodnie z regulaminem mogli dac nowe sklady bez zawodnikow ktorzy do tej 70min zostali zmienieni
zgodnie z regulaminem mogli dac nowe sklady bez zawodnikow ktorzy do tej 70min zostali zmienieni
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Aaaa dobra, bo na flashscore nie widzę o tym wzmianki, dzięki
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan