Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Plus podobno Felix przedluzyl do 2027 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ten Felix
kolejna pizda na strzała na pewno się przyda tej ofensywie
A najlepsze, że źródła donoszą o kolejnych zainteresowaniach Chelsea, tym razem Romeo Lavia, którego latem Southampton wyciągnęło z City, zagrał jeden dobry mecz, z Chelsea oczywiście, to teraz rzućmy się na niego. Po co wykupować Zakarię jak można znów transfer sobie zrobić, a co, kupmy wszystkich.
A tego Felixa tyle rozumiem, że to piłkarz w typie Nkunku który przyjdzie latem, to nie potrzeba aż tyle takich grajków, ale no w takim razie po co ogrywać go dla Atleti przez te parę miechów? nie wiem, chyba że ktoś liczy że Chelsea wygra LM czy coś XD
Imo to powinni przez te parę miesięcy stawiać na ludzi, którzy mają przyszłość w Chelsea, taka różnica czy będą na 7 czy 9?
A tego Felixa tyle rozumiem, że to piłkarz w typie Nkunku który przyjdzie latem, to nie potrzeba aż tyle takich grajków, ale no w takim razie po co ogrywać go dla Atleti przez te parę miechów? nie wiem, chyba że ktoś liczy że Chelsea wygra LM czy coś XD
Imo to powinni przez te parę miesięcy stawiać na ludzi, którzy mają przyszłość w Chelsea, taka różnica czy będą na 7 czy 9?
W tym okienku to Chelsea to taki pies ogrodnika . Podejrzewam, że gdyby pojawiły się pogłoski, że Arsenal interesuje się Sobocińskim i Tudorem to zaraz wylądowali by w niebieskich trykotach.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- rozklad_gaussa
z tym lavia to juz w lecie pamietam cos takiego bylo
e: dobra chelsea grała z soton 30 sierpnia, to by sie zgadzalo
e: dobra chelsea grała z soton 30 sierpnia, to by sie zgadzalo
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Felix - Havertz no nie ma innego tak bardzo bez ikry duetu na świecie
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
Gryszkiewicz zostanie zawodnikiem Rakowa, kurwa chłop zagrał 27 minut u niemca xD
powodzenia
powodzenia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
i to za grosze, bo chcieli go z listy płac jak najszybciej zdjąć, ładnie się chłop odbił od Paderborn XD
za to Kamil Piątkowski podobno na wypo do Feyenoordu, fajnie fajnie
za to Kamil Piątkowski podobno na wypo do Feyenoordu, fajnie fajnie
no ogólnie to sie jaralem tematem felixa zanim zaczęli grzac tego marniaka enzo ale jak wrócił temat i mowa o wypożyczeniu bez możliwości wykupu za 11 mln na pół roku no to kurwa wielkie pozdro ten boehly jest bez kitu jakiś przyjebany czemu to musiało spotkać ten klub wolałbym spadek do championship i frank lampard on the wheel i granie młodymi murzynami niż kurwa wuefista jebany noskill plus psychol od transferów co kupuje losowych piłkarzy za losowe kwoty [z pizdy, zawyzone] i powrót do starej polityki transferowej czyli skupowanie kurwa jakiś psuedotalentow z każdej części świata z których 3/4 nie wypali zamiast korzystania z akademii z której 3/4 wypali, no zajebiscie to wyglada xDdd
Co ty pierdolisz jak na 99% zostałeś kibicem za czasów wlascicielstwa ruskiego agenta Romana co w oświadczeniach majątkowych posiadał ruska ładę a ładował w klub pieniądze takie, że do tej pory jest synonimem rozpierdolenia finansowego ligi
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
-
szoumidelej
cielsi to niech se kupi fizjoterapetów żeby podreperować ich najleszego gracza ofensywnego czyli wychowanka obrońcę reeca jamesa którego wprowadził lampard
bez romka to już nie to samo ;// potter out tuchel wróć ;(
bez romka to już nie to samo ;// potter out tuchel wróć ;(
- Cz4rny1337
- Moderator
Bo wiadomo, inne kluby nie wydawały hajsu (szczególnie w ostatnich latach)
Po prostu anglia sra pieniędzmi
Alternatywami dla Enzo (który wczoraj dumnie klepał herb benfici i pokazywał ze zostaje) są Ceicedo i MacAllister i Matt Law nazywa dużymi celami do pomocy na zimę. Latem ma to być Rice albo Bellingham.
Ja zaczynam podejrzewać, ze to jakaś piramida dl finansowania Brighton jest
No i wraca temat walkersa-petersa i imo spoko transfer by to był
Po prostu anglia sra pieniędzmi
Alternatywami dla Enzo (który wczoraj dumnie klepał herb benfici i pokazywał ze zostaje) są Ceicedo i MacAllister i Matt Law nazywa dużymi celami do pomocy na zimę. Latem ma to być Rice albo Bellingham.
Ja zaczynam podejrzewać, ze to jakaś piramida dl finansowania Brighton jest
No i wraca temat walkersa-petersa i imo spoko transfer by to był

skąd na forum tylu kibiców chelsea?
- Cz4rny1337
- Moderator
chelsea oczywiście od zawsze marzyłem od kiedy mama kupiła mi pes06 i grałem tam zadownikiem drogba i były to piękne czasy
- ebismolarek
Spoiler
Alex Moreno z Betisu do AV
A Barca chce Aube spowrotem, ale najpierw Memphis musi wypierdolić do Atletico xd
Chelsea niezły cuckold i betabankomat
Dodano po 11 minutach 39 sekundach:
Kurwa co za powrót, Friesenbichler w Lechii xd dawać jeszcze Colaka
Tylko barca go chce tylko za darmo 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
barca z tego co piszą na twitterze to nie może go wziąć bo nie można niby w ESP zarejestrować tego samego gracza dwukrotnie w ciągu jednego sezonu