potter pisze: ↑07 sty 2023, 13:52
jeszcze chłop się wręcz wpycha do Arsenalu, lajkuje wszystko co jest z Arsenalem związane, wrzuca screeny z podpisem: two best coaches, jak jest zdjęcie De Zerbiego z Artetą itd.
No typ jest mocny
- polajkował post "Mudryk nie chce do Chelsea"
- polajkował post, gdzie jest jego twarz za więzienną kratką i podpis #freemurdyk
Każdy nowy lajk coraz wyżej
Ale tbh troche tym odpycha, wygląda jakby miał troche pojebane w głowie + przyjdzie potem taki Real czy Barca i bedzie to samo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no obyście się na nim nie przejechali bo szkoda mi finansów atletico do teraz a on mial na mundialu tylko momenty, gre wam ma kto robic, nie wyglada na lidera, raczej na typa ktory rozpierdala na tinderze i gra z dembele w god of war, z flopami jest jak z gorącymi ziemniakami
Castles (czyli rzecznik Mendesa), podaje, ze Chelsea gotowa zapłacić tyle ile chce Atletico za wypozyczenie (11 mln euro) Felixa, negocjują klauzule wykupu
Nie wiem czy to w czymkolwiek pomoże xD, o ile to nie info żeby pogonić United czy tam Arsenal
Dodatkowo klub szuka prawego obrońcy, wśród kandydatów Matty Cash, a pozatym juranovic z celticu i pedro porro ze sportingu
Moretto z Relevo potwierdza, że Chelsea naciska na Felixa. Więc albo Mendes puścił info do zaprzyjaźnionych mediów, żeby popędzić resztę, albo faktycznie coś jest na rzeczy. Jeśli nie będzie obowiązku wykupu tylko opcja, to ja byłbym za.
Marca też podbija temat, brief Mendesa jak chuj, wszyscy w jednym czasie mniej więcej to samo info xd
Dobra Ornstein wjeżdża, że jest ustne porozumienie
Jakby przechodzil do Arsenalu to bym sie jaral, jakby przechodzil do City, Liverpoolu, United to bym sie bal, ale w Chelsea to czuc na kolejny niewypał Ale chetnie odwołam bo mega lubie typa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Lukaku znowu kontuzja, a w ostatnim meczu Interu tak przyjął piłkę że nawet tytan techniki Edin Dzeko parsknął śmiechem, ja bym się na miejscu kibiców Chelsea modlił żeby Inter go wziął na wypożyczenie na następny sezon bez kręcenia nosem bo ma najwyzsza pensje w klubie a w obecnej formie i stanie fizycznym jest materiałem na polską ligę. Wymiana za 23 letniego piłkarza xDDDD
Ostatnio podśmiewywałem się pod nosem że Chelsea chce wykupić wszystkich piłkarzy świata, po ostatnich doniesieniach i plotkach z Matim zaczynam w to wierzyć.
Za ostatni rok to już jakoś 500+, a dalej lecimy tutaj
To by się zgadzało dlaczego w wypożyczeniu Felixa nie będzie klauzuli. Półroczny loan za 11 mln w straconym sezonie, nie na głupszego człowieka na ziemi niż Todd Boehly. A sam Joao jest już w Londynie.